Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
babyangel spune:
Dayanara..ce silueta de invidiat aveai...
De fapt asa eram si eu..dar acum
Lasa ca trece, si vom fi din nou suple, si cu bbi![]()
Am eu impresia , sau intr-adevar micutul cavaler seamana cu mami?
Anca
13+ si mami de
Lucas
child spune:
paps si eu o sa-mi iau bluze mai largute, ca sa le pot purta si dupa ce nasc. La camasi mai vad eu, poate le adaptez si pe astea.
Legat de servici, din fericire voi incepe lucrul zi de zi din 1 octombrie, sunt la universitate, acum ma duc intermitent, la restante si re-re-uri.
14+
dayanara spune:
multumesc babyangel, ivan seamana cu ta.su doar ca nu are culorile lui:) eu silueta aveam inainte de sarcina cu ivan, apoi chiar daca am slabit de burta tot n.am scapat, acum nu mai zic, inca nu m.am hotarat daca o sa fac poze in stadiul asta :)))
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna REBIANA ![]() ![]() ![]() ![]() pt Luca.M-am indragostit complet... cred ca pot totusi accesta sa am baietel de data asta.Cati ani are? daca ai spus cumva si mi-a scapat, imi cer scuze.Stefanna mami de fetita si 13+ |
Multumesc frumos! Dulcele meu are 2 ani si jumatate si-mi umple viata in cel mai frumos mod posibil. 
Off topic: Ai observat ca noi doua suntem nascute in aceeasi zi (ani diferiti)?

I can't fake with dignity so i'll not try!!
Floricel82 spune:
Merci babyangel
, intr-un fel asa este iti dau dreptate, este un stres de fiecare data cand faci astfel de investigatii. Si eu am un istoric foarte bun si bebe este foarte sanatos.
Voi vedea ce zice doctorul cand ma duc maine dupa-amiaza!
burticile!
in 14 saptamani! Doamne ajuta!!!
dayanara spune:
rebiana, multi inainte pt luca! juram ca e mai mare :)
eu maine la 12 noaptea , cam poimaine fac 9 saptamani :), dar nu mai pot in ritmul asta lent asa ca mi.o schimb de azi
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
babyangel spune:
Rebiana, cred ca pozele il fac mai mare..ma gandeam la 3 ani jumate..
..Oricum , sa fie sanatos...ca fumos e ca un ingerel![]()
Anca
13+ si mami de
Lucas
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui castelanaC rebiana ![]() scuze dar m-a amuzat atat de tare povestea numelui tau, oricum ai un nume frumusel, de rezonanta si sonor, deloc comun. sa traiesti si sa ai sarcina usoara!!! oooo Valencia, am fost acolo anul trecut in timpul sarbatorilor din martie fallas, o splendoareeeeeeeeeeeee, foarte frumos!!!!!sarcina usoara! ce sexoasa esti.... ![]() castelana fericita 9+ |
mare Caste..Daaaaa, mai cochetez inca cu ideea cat mai incap in pantaloni scurti si rochite (si, evident, mai sunt zile calde) caci in curand mi-ascund "sex-appeal-ul" in salopete largi

babyangel spune:
Floricel , citeam acuma din urma un mesaj al Castelanei, in care ne zicea ca si medicul ei era de parere ca daca nu ai carente la primele analize, sa incerci sa iti iei vitaminele din mancare( asta pentru fetele care totusi pot manca cate ceva...)
Vai , fetelor, eu iubesc medicii care nu te indoapa cu medicamente la cea mai mica simptoma de ...orice fel( acuma nu ma refer naparat la sarcina)..
Copilul meu are 9 ani, si de la 2 ani jumate nu i-am mai dat antibiotice sau medicamente puternice la raceli..doar remedii naturiste , recomandate de medicul meu privat.. Asta a fost asa..o paranteza![]()
Anca
13+ si mami de
Lucas
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui babyangel Rebiana m-am uitat la Luca al tau si e minunat..pare un ingeras Anca 13+ si mami de Lucas |
Sar'na!!! E minunea mea mica!