Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
Fete.... Luca pare maricel si-n realitate. Il mosteneste pe taica-su (cu el seamana cel mai mult) si e inalt si bine dezvoltat. Toata lumea, in vara ce-a trecut, a avut impresia ca are 3 ani si jumatate.
Reallaura m-am hotarat sa nu-l inscriu inca la gradi din mai multe motive: are cine sa stea cu el cat sunt eu la scoala; l-am considerat micut pentru programul de gradi (m-am gandit fix la trezitul devreme); mi-e teama, recunosc, sa faca vreuna din bolile copilariei acum cand sunt eu insarcinata din nou si stiu ca-n colectivitate le va face rapid; daca l-as fi inscris ar fi facut cel putin 4 ani acolo (pana la 6 ani sau 7 cand l-as fi inscris la scoala) si mi s-a parut mult. Intentia mea este sa-l duc cate o zi incepand cu martie sau aprilie ca sa se obisnuiasca cu sala de grupa, educatoare, copii dar voi vedea daca socoteala de-acum se va potrivi cu ce va fi.
Pana una alta invatam acasa poezioare, cantecele (bineeee, el stie finalul fiecarui vers din cantecel dar tot e haios sa-l vezi cum canta
).
I can't fake with dignity so i'll not try!!
jeni_h spune:
Niki da-le incolo de tigari ca nu-s bune la nimic. Eu am astm bronsic, stiu pe pielea mea ce inseamna sa nu poti respira (in special noaptea). Acum, de cand sunt insarcinata, multumesc lui D-zeu ca nu mai am nevoie de tratament - corpul secreta singur tot ce are nevoie - dar asta doar acum, in timpul sarcinii. In rest, nu-mi lipsesc inhalatoarele, le am peste tot:acasa, la birou, in masina - pana si in masina la barbate-miu am unul. Asta ca nu se stie niciodata cand ma apuca si nu pot sa respir... Sper din tot sufletul ca nu asta iti doresti pt bebele tau.
Aaaa, eu m-am "pricopsit"cu astm bronsic cand aveam 27ani.
N-am vrut sa fiu rea dar sper ca am reusit sa te fac sa te gandesti macar inainte de a-ti aprinde tigara.
Fetelor, scuze ca am scris ditamai pomelnicul, dar este valabil si pt alte mamici care "mai poftesc"la o tigara.
Multi

babyangel spune:
Fetele, am pus si eu poze pe webshots, si voi incerca sa vi le amrat...sper sa-mi iasa![]()
Anca
13+ si mami de
Lucas
honeybaby spune:
Salutare !
Am fost dimineata la analize si acum nu am chef de nimic. Desi nu mai am greturi tot nu imi gasesc energia necesara ca sa functionez normal.
Daca fac un pic mai mult efort cum ma doare burta, in ritmul asta ajung la faliment pana la 40 de saptmani . Am tocit patul si m-am saturat.
offf! Gata m-am vaitat ! Revin cu ganduri mai optimiste.
Denisa,
9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
babyangel spune:
Si acuma scriu link-ul..sa vedem..
http://community.webshots.com/user/babyanca
Gataaaa...
Anca
13+ si mami de
Lucas
jeni_h spune:
Feteleeee,
imi trimiteti si mie adresa si parola??? Vreau sa va arat poze cu mine cu "ditamai" burta ![]()
mercic 

oanaiacovita spune:
Am fost un pic plecata la cumparaturi. Ati scris nu gluma.![]()
Sa incep prin a explica cum se incarca pozele pe picasa:
1.Intrati pe linkul de pe prima pagina http://picasaweb.google.com/home , la user scrieti sclipiciosi2010 parola:cea primita(cine nu o are sa o solicite)
2.Apasati pe buonul Upload( e undeva la mijloc in partea de sus a paginii)
3.Dati click pe Create a new album(asta doar prima data se face, cand veti avea poze noi doar alegeti albumul vostru)
4.La Title treceti numele vostru de pe DC pentru a fi usor de reperat.![]()
5. Alegeti daca albumul sa fie public sau nu
6. Dati pe Continue
7.Cu Browse alegeti poze de la voi de pe calculator. Initial puteti alege doar 5, dar mai dati o data Upload si puteti alege cate vreti.
Sper ca am fost clara, ca mi-e cam somn.![]()
Dayanara la noi nu se face testul cu glucoza, sau cel putin nu am auzit eu sa se faca. Se ia doar glicemia.
Kossir ne incurajam reciproc.
Ralu
eu nu realizasem ca eram cu tricou rosu la lacul Rosu
Pupici tie si Dianei.
Babyangel imi dai de gandit. Si eu simt cate ceva din cand in cand si tot zic ca e imaginatia mea.
Sa iti activezi PM-ul si o sa primesti userii si parolele.
(valabil si pentru Jeni). PM-ul se activeaza de la contul meu->mesaje private-> options->activrza mesaje private.
Floricel nici eu nu fac investigatii de trimII. Mi-ai iesit ok cele de trim I si o sa repet doar toxo undeva in luna a 5-a. Mi-ajunge stresul cu triplu testul.
Child de la prietenele mele din Cluj am auzit ca se fac pe banda rulanta TT-urile. Se face eco in care masoara toate celea, analiza la sange si la ora 14 in aceeasi zi am rezulatatul. Asta era anul trecut. Acum sper sa imi dea in aceeasi zi sa scap de stres.
Laura nu am inca poze pe contul comun. Cele din concediu sunt la semnatura mea unde e maimutoiul fotograf.
In schimb ti-am vazut minunatia de baiat. Vai ce ochi are.
Fetelor, gata, nu ma mai agit sa fie fata. Cu asa baieti frumusei cine nu vrea unul??!!
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Si acuma scriu link-ul..sa vedem.. http://community.webshots.com/user/babyanca Gataaaa... Anca 13+ si mami de Lucas |
Ancule, tu pe cine pacalesti ca esti mamica lui Lucas??
cand de fapt esti sora lui mai mare! Sunteti f frumosi toti trei! Lucas e un adevarat cavaler!
Si, hai sa marturisesc si-un pic de invidie: vreau si eu curteeeeeeeeee!!!I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Care stiti, care-aveti timp, trimiteti si la mine parola! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!