Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Ina_3040 spune:
Fetelor ce faceti?
eu bine, ma simt in forma ca si voi. va multumsec pt sfaturile legate de alimentatie, o sa zic pas branzei telemea si sarmaleleor pt moment :( ma supara astia pe aici pt ca nu mentioneaza clar pe ambalajul de smantana sau de branza topita daca sunt produse din lapte proaspat sau pasteurizat asa ca pt moment mananc doar iaurturi.
Una din bunele mele prietene a nascut aseara o fetita de 4 kg si ii pune numele Léana (nu se pronunta ca Leana pe la noi :))) ci cu e-ul lung). azi merg la maternitate in vizita, abia astept sa o vad!
Pt idei de nume ce am auzit pe aici ca fiind la moda: Lucas, David, Nathan, Luis, Nicholas, Rayan pt baieti si Emma, Louise, Romy, Clara, Elise, Léa, Sara, pt fetite, poate va inspira vreunul :)
Oana poti te rog sa imi trimiti si mie passwordul de la conturi? Merci mult.
O zi buna tuturor si burtici cat mai fericite.
Ina 10+
Floricel82 spune:
Oanaiacovita stiu am inteles
, dar eu nu am facut nici un triplu test sau dublu test, am observat ca unele fete zic dublu test altele triplu test nu stiu daca este unul si acelasi lucru, sincer, de aia tot intreb. Eu nu am facut decat analizele de sange, urina si de virusi (toxoplasma,listeria,rubeola ... etc.), altceva nu am mai facut nimic decat Ecografiile lunare si Ecografia- morfologia fetala la 12 sapt jumatate, si cam atat. Deci pls luminati-ma!
Voi ajunge maine la controlul lunar si il voi intreba si pe dl. doctor, dar vroiam asa cum am mai spus sa stiu si de la voi![]()
fetele!
in 14 saptamani! Doamne ajuta!
dayanara spune:
babyangel, ai baiat mare!! sa.ti traiasca, acm imi amintesc ca ai spus ca l.ai avut la 20 de ani :)
tu ai niste ochi superbi, esti foarte frumoasa
floricel, dublu si triplu sunt 2 teste diferite
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floricel82 Fetele as vrea si eu sa imi spuneti ce investigatii, analize ati facut pentru semestrul II de sarcina? eu maine ma duc la medic si cu siguranta imi va spune tot, dar vreau sa stiu si de la voi si ce am mai citit eu si pe ici pe colo sa stiu ce analize am de facut in cateva zile. |
Floricel, nu stiu nimic despre analizele din semestrul II, dar daca vrei, ti le dau pe cele din semestru IV
Glumesc, sper sa nu te superi

, dar m-a amuzat
GabyHila spune:
Babyangel am vazut si eu pozele voastre:) si pe ale Dayanarei! niste exotici asta sunteti! Luca e extra blond si frumusel si Dayanara ai niste ochi:) frumosi doamne doamne!
Pruncii la fel de dragalasi si mari! eu am cam pierdut vremea pana acuma daca nu am facut bebe!
Mie doctorul mi-a zis sa fac dublu test si in afara ecografelor e ultimul care il mai fac in sarcina! nici nu vad ce altceva am mai putea face!
pupici, Gaby
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
GabyHila spune:
Si uitasem: Dayanara cand am vreme iti povestesc despre toata aventura din Mauritius si ce as face daca m-as mai duce odata! Nu iti fa griji ca te duci cu doi copii, noi si inca ceva cupluri la pensie eram fara copii. in rest erau toti cu pampersi, scaunele de mancat, carucioare si tatici cu kitesurfuri si snowboards:) 
Bebe in 14 saptamani
GabyHila spune:
surfboards nu snowboards
ufff am tot zis eu ca acest bebe imi foloseste toata capacitatea libera a creierului!
Bebe in 14 saptamani
babyangel spune:
Mai fetelor ce m-ati mai flatat cu complimentele, ca deja arat cam asa![]()
Rebiana, eu "am muncit " de tanara....l-am nascut la 21 si un pic..multumesc de aprecieri![]()

Dayanara esti o draguta cu complimentele
Gaby, stai linistita ca nu e prea tarziu...important e cum te vei comporta cu copilul tau: ii vei fi doar mama sau vei fi prietena lui sau sora lui geamana...
Eu zic ca minunatiile astea de copii ne pot mentine mereu tinere...important e sa ne dorim noi sa evoluam in pas cu ei
Anca
13+ si mami de
Lucas