Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
Rebiana27 spune:
Laura (reallaura) am vazut pozele voastre de pe picasa si m-am indragostit de Mircea!
Si tu esti f frumoasa!
Gabi mie mi-ai semanat putin cu Dana Mladin, in pozele in care aveai parul lung. A, si vreau si eu in Mauritius!!!!!!!!
Pozele Roxanei (dayanara) unde le gasesc?
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Eu abia am facut ochi.
Ce ma fac eu de luni ca incep munca??!!!
Cum nu dorm noaptea, ziua imi prind bine vreo ora-doua de somn.
Am trimit PM-uri, scuze daca s-au dublat. Dar le trimit pe masura ce citesc.
Ina activeaza PM. Am scris la pagina precedenta cum.
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, cand ai timp trimite si mie parola pt picasa 
pozele tale tot acolo sunt nu? ca pe photobucket nu le.am gasit
rebianna aici sunt ale mele:
http://family.webshots.com/album/574460475TRzDbA
gaby, ati facut mult in avion asa.i?
eu pana azi cu toate poftele mele, aveam si retineri si greata, n.am putut deschide frigiderul de miros de prajeala de la chiftele, insa azi culmea ca am mancat cateva, mi.a disparut si sila si tot, si acum mi.e frica sa nu fi patit ceva, deja pana pe 28 cand am eco nu ma mai gandesc la pliu nucal sau la altele si tot ce vreau e sa.i bata inima
chiar sa dispara asa simptomele brusc....
asta acum cateva ore , poate vor mai aparea, sper!
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
Rebiana27 spune:
Oana sar'na pt PM 
Roxana am vazut cateva pozici cu Ivan in albumul tau de pe acest site si e un scumpic cu ochisori patrunzatori
no, pozele cu voi toti eu nu stiu unde sa le caut... deh, neuronii zapaciti au si obosit!
oanaiacovita spune:
Dayanara, la semnatura sunt pozele mele din concediu, la maimutoiul fotograf.
Acu trimit PM.
Apropo frumusica esti. Si tot baiat ai.
GATA fetele, vreau baiat!![]()
Oana
14+
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
Gata Roxana am vazut pozele!!
Evident ca m-am tot uitat dupa urma aia de burtica de ziceai c-o aveai dupa sarcina cu Ivan... io tot n-am vazut-o!! Sunteti o familie frumoasa! (Btw, mie mi se pare ca Ivan seamana cu tine la ochi!)
Rebiana27 spune:
Zice-se ce s-o zice da' mie-mi place sa ma uit la poze! So, Oana esti o minune cu burtica! 
oanaiacovita spune:
Rebiana, api ca acu chiar am rosit.![]()
Oana
14+
Bebe mic 
Rebiana27 spune:
ROXANA astazi imi povestea o colega cum intr-o seara a primit vizita unor prieteni si ei ii era asa de rau incat nici din pat nu s-a putut ridica sa stea cu ei de vorba; acestia au mers la bucatarie sa manance pizza pe care-o comandasera pentru toti iar colegei mele ii era rau numai la gandul respectiv ca de miros nu se punea problema. Totusi, la un moment dat, a simtit brusc pofta de pizza si mi-a spus ca n-a mai simtit nici macar o urma de greata sau altceva si a infulecat (!!) tot ce mai era!
La cat s-a vorbit despre chiftele as manca si eu, chiar daca am zis pas mancarii gatite, de cateva saptamani bune.
dayanara spune:
vai laura ce frumos e baiatul! seamana cu tine, ce ochi are:)
oana dupa ce m.am uitat la pozele laurei, am vazut albumul cu numele tau in picassa si gol, zic mor, eu pana nu vad bluza rosie de care zicea cineva mai devreme nu ma las :)) un fel de pofta o fi si asta
acum am dat click la semnatura si.am vazut, tare frumoase hainele si iti sta bine in ele, dar cel mai mult imi place bluza verde si iti sta si mai bine ca esti roscata
multumesc rebianna 
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)