Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Rebiana, api ca acu chiar am rosit.

Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Oana, scuze, acuma m-am prins cum sa activez mesajele private. Imi trimiti te rog si mie passwordul, cand ai timp bineinteles.

Merci si multi pupici.

Ina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, am intrat hotarata sa va scriu, sa va arat si poze cu noi -- dar am avut de citit 18 (!!!!!) pagini, asa ca intre timp s-a facut 12 noaptea si va pup dulce si merg la culcare.

Pe maine!

13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutare burtici. as dori si eu parola la adresa de email comun sa imi bag si eu nasul in pozele voastre. am reusit sa vad doar pozele oanei si ale dayanei. pentru burtica oanei si pentru ivan. e un scump foc. oana sa stii ca te intrec la dimensiunile burticii, tot slabuta sunt si eu dar simt de cele mai multe ori ca imi explodeaza burtica. dimineata nu mai e asa mare. cred ca sunt si balonata de arata ca la 6 luni
fetelor am reusit sa stau si eu pe acasa azi caci am avut o saptamana infernala. am 3 echipe de muncitori la casa si toti trageau de noi ca ma minunez si eu cum am scos-o la capat. sper din suflet sa plece cu totii mai repede din curtea mea sa ma pot muta si eu la casuta mea.
felicitari mamicutelor ce achizitioneaza hainute pentru bebei. eu va marturisesc ca pana acum nu am avut timp sa intru in nici un magazin cu lucrusoare pentru copii. peste cateva saptamani voi incepe sa decorez camera fluturasului si probabil ca voi vedea atunci pe saturate.
hainele inca ma incap caci eu am f multe fuste mai largute si e ok. ma voi pregati pentru iarna cu haine de graviduta.
am profitat azi ca am stat acasa si mi-am facut o portie de zarzavat si o portie de bulion de gogosari care dau un gust minunat tocanitelor. de maine as incerca sa ma bag la zacusca pt ca noi suntem devoratori de zacusca. mi-am mai facut azi si o rata cu varza de mureau de ciuda vecinii de miros. toata saptamana am visat sa pap rata si am dat comanda la tara la o bunica sa primesc cea mai frumoasa rata din curte . de primit am primit-o dar e aproape si mancata deja de cum am dansat pe langa oala.
acum sunt plina de mancare ca un balon si merg sa vorbesc putin cu fluturasul meu ca azi l-am tinut numai in picioare.
va pooooooop pe toate.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Trimis PM-uri.

Delia asteptam pozele.

Oanka si la mine seara e mai maricica.

Oana 14+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana , merci de PM

oanka80 sa.ti fie de bine rata

ma intreb ce face nikole? neliacris si alte fete care momentan nu.mi vin dar stiu ca lipsesc , sper ca sunteti bine impreuna cu burticile

parca m.a luat un pic de rau si asa ce m.am bucurat...:)

despre pofte, azi dimineata m.a luat o pofta de pufarine, si cum ma puteam tavali pe jos ca nu gaseam din alea romanesti, am gasit cereale la kellogs in forma de pufarine, parca au si gust un pic, sunt asemanatoare

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu am intrat sa va urez nopate buna! am o burta umflata seara si ma simt ca un balonas:) (balonoi)

Dayanara noi sa mergem in Mauritius am zburat de la Sibiu la Munchen (2,5 ore pe atunci) stat 7 ore in Munchen si inca 11,5 de zbor pana in Mauritius. La dus a fost ok ca a fost zbor de noapte si am putut dormi dar la intors a fost crima zborul de zi. Ne-am luat o camera in Munchen si bine am facut ca ne-am odihnit ca oamenii. Noi am avut bilet de luna de miere si am stat 7 nopti la un resort de 4 stele unde am fost tratati cum nu se putea mai bine. Peisajele sunt de neinlocuit, apa de un turcoaz fermecator, pomi cu flori exotice peste tot, fructe gustoase pe plaja (f bun ananas), localnici primitori si pestisori fascinanti in adancuri. Daca m-as duce cu copii as inchiria o casa (mult mai ieftin) pe 2 saptamani relativ aproape de plaja si as inchiria o masina. Supermarketuri sunt f multe sa te poti aproviziona, daca mananci in restaurantele din orase e ieftin in comparatie cu resortul. si as mai convinge niste prieteni sa vina cu noi. singurul lucru care ar ramane mai piperat ar fi biletul de avion, pe care daca il iei din timp il gaesti si la 800 de euro/persoana. vezi ca sunt magazine in zona Madridului cu pufarine romanesti. Maine iti pot da si o adresa, pt ca finii nostrii produc pufarini in Romania si exporta in Spania. daca nu gasesti iti trimit un sac pe atlassib:) numa sa te duci sa il iei!

Voi v-ati gandit la cum ati vrea sa nasteti? sunt curioasa ce proportie are in cap cezariana ca si mine!

va puppppppp . Gaby

Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby, multumesc pentru pufarine dar astea mi.au astamparat pofta, au si mierepe deasupra sunt bune rau

despre nastere aici nu poti sa ceri cezariana, doar daca sunt motive de sanatate ei decid asta si in unele spitale se cere acordul directorului sectiei respective,asta daca se pune problema din timp
cum am nascut o data natural, sper sa pot si acum

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dayanara, wow ce pofte.

Gaby eu sper sa nasc natural, desi, daca as putea as alege cezariana. Asa mi-e frica de durere...Dar aici la Cluj nu se face cezariana la cerere. Doar pentru cazurile medicale se face, deci trebuie sa muncesc cu psihicul meu si sa il pregatesc pentru un travaliu si o nastere.

Oana 14+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu am mai nascut o data natural si probabil la fel se va petrece si la finalul acestei sarcini... doar ca as vrea si epidurala de data aceasta

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput