Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
ellanik spune:
Buna fetelor.Scurt si eu azi.V-am citit insa nu am avut puterea sa scriu ceva pt ca mi-a cam fost rau azi.Am avut niste dureri de burtica in laterale si jos, am sunat la dr si mi-a zis ca e normal sa le am.Treaba e ca m-a secat bb de energie azi ca abia am avut putere sa ma ridic .
Oana ti-am vazut burtica.Se vede!La mine putintel!Maine merg la un targ pt mamici si bebici poate gasesc si eu vreo pereche de blugi.
Salut toate fetele , fara exceptie, si le trimit si un pup .Poate maine sunt mai energica.
Dayanara esti culmea cu pufarinele.Cum ti-a venit ideea?Tu spuneai ca ti-au disparut greturile?Hehe.Patesti ca Ioanact.Asa am patit si eu .Stai linistita ca mai ai putin.Eu am senzatie usoara de greata doar cand miros ceva aiurea, carne la gratar de ex.Insa de o saptamana am terminat cu starea de rau.
Multumiri tuturor fetelor care au pus pe mailul comun lucruri necesare.Eu pot sa va distrez cu ceva funny ca am o tolba!

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Dayanara, wow ce pofte. ![]() Gaby eu sper sa nasc natural, desi, daca as putea as alege cezariana. Asa mi-e frica de durere... Dar aici la Cluj nu se face cezariana la cerere. Doar pentru cazurile medicale se face, deci trebuie sa muncesc cu psihicul meu si sa il pregatesc pentru un travaliu si o nastere.![]() Oana 14+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana, dar nu poti sa faci epidurala?Eu nu stiu cum esti tu, insa eu mor inainte sa ma doara,numai la gandul ca ma doare.Cand am ajuns cu Bianca sa o nasc, sint constienta ca nu aveam durerile de cea mai mare intensitate, si eu eram jumate moarta decat vie...mi-au facut epidurala fara sa ma mai intrebe.Eu oricum as fi urlat din tot rarunchii ANESTEZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE. Eu si acum as vrea cezariana daca as putea sa aleg... dar nu pot.Sau ar trebui sa ma rig sa fie bebe in pozitie pelvina( cu funduletul in jos) si atunci fac cezariana, pt ca aceats pozitie e indicatie obligatorie pt cezariana.
Si daca faci epidurala e minunat, nu simti durerea, insa simti contractia in sine si participi la actul nasterii.Cat despre chestia cu marsupiul ce il porti prin casa, eu cand fusei gravi cu Biencuta, am fost in Ro pe la 14 sapt, si i-am luat o groaza de lucruri de acasa.Cand m-am intors in Ca, pana sa nasc aveam seri cand dormeam avand langa mine cate una din hainutele lui bebe.Doamne cate emotii a insemnata acea sarcina.Acum e diferit, il vreau mult si pe bebe asta, insa eu una nu mai traiesc cu aceeasi intensitate fiecare moment.Pupici graviduta cocheta.. pozele in sarafan imi plac cel mai mult
Stefanna mami de fetita si
14+
ellanik spune:
Si eu vreu sa nasc natural daca se va putea , insa cu anestezie evident.Nu vreau sa imi aduc aminte de nastere ca de cel mai dureros moment al vietii si nici nu vreau sa ma taie pt ca asa vreau.Si eu sunt de acord ca cezariana se face doar la indicatie medicala.Numai bine!
13+
Stefanna spune:
Rebiana, nu remarcasem ca sintem in aceesi zi.La vara vom petrece impreuna, doua mamici de bebelusi minunati.Sa stii ca si Bianca mea pare mai mare de 3 ani jum.Mereu a parut mai mare, ca e lunguta bine de tot.
Roxana admirat mamica de Ivan si Ivam frumusel si ghidus. Vreau si io pufarine, da aici nu au.. sau nu le-am descoperit eu
Babyangel,eu una nu te vad grasa... da daca tu asa zici!!!!!!!!!!!!! Esti o mamica tare tanara si frumoasa.Cand ma gandesc la tine si la Kossir, asa ma ia cu frig pe spate, ca voi deja ati scapat de copii dependenti de voi, si acum tre sa o luati de la zero iarasi.Curajoaselor, felicitari.
Oanka ce gospodina mare esti tu.Mi-ai facut o pofta de zacusca.Insa aici nu are gust tot asa bun ca acasa.Am fcaut anul trecut, da nici nu se compara cu ceea ce mi-a adus mama facut de acasa de la iasi.
Freedelia asteptam pozele maine.Cum te mai simti? Mai faci perfuzii?
Stiu ca as mai fi vrut sa scriu cuiva, da nu ma ajuta memoria acum, si nici nu ma mai intorc la computer pe ziua de azi, ca ma duc sa pescuiesc puradica de la day care dupa care tine-te frate, joaca si iar joaca.
Pupici la burtici ca sa creasca pruncii sanatosi si fericiti.
14+
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Si eu vreu sa nasc natural daca se va putea , insa cu anestezie evident.Nu vreau sa imi aduc aminte de nastere ca de cel mai dureros moment al vietii si nici nu vreau sa ma taie pt ca asa vreau.Si eu sunt de acord ca cezariana se face doar la indicatie medicala.Numai bine! 13+Eu si bebe il iubim pe tati ! |
Sint perfect de acord cu tine.... insa eu cu medicina scolii romanesti in cap, cand am venit aici avand TOATE INDICATIILE DE CEZARIANA( babatie babatie, primul plod la 34 de ani,si chioara rau , cu risc de desprinde de retina din cauza de efort-cel putin asa zicea cursul de oftalmologie) am crezut ca fac atac de panica cand astia au zis cezariana =EXCLUS.Astia nici macar examEn oftalmologic nu au vrut sa imi recomande, ca la ei nasc natural gravide si cu minus 14 si numai 2% fac deslipire de retina... caca maca pt mine... cine imi garanteza mie ca nu pot fi unul din aia doi la suta?! (avusesm eu grija sa il fac in Ro cand mersem la 14 sapt, dar parca tot mai vroiam o confirmare)Oricum, trebuie sa multumesc Cerului pt felul minunat in care am fost ocrotite eu si fetita mea dupa o nastere traumatizanta.POate de asta am in cap tot cezariana, pt ca avand anestezie durerea nu a mai fost o trauma, dar pt copil nasterea in sine a fost cumplita.Nu vreau insa sa descurajez pe nimeni, sarcina si nasterea sint procese naturale, normale.... am fost io mai anapoda si am intrat in categoria de "2%"
Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine azi.Poate somnul noptii iti va aduce o zi mai buna maine.
14+
ellanik spune:
Stefana, saru'mana dar vad ca tot am junghiuri.
Ma intind poate trece.

13+
andra_s spune:
neata burtici!!!
ieri am fost la TT, la eco am vazut un BB saltaret si stiurlubatic, este bine, Doamne-ajuta! sa-l manance mama pe el!!! peste 2 sapt cand ma duc la dr cu rezultatele de la TT si mai fac o eco, poate ne arata si ce ascunde intre picioare!!!
dr mi-a zis ca am placenta jos inserata, dar se poate ridica odata cu ridicarea uterului si nu e cazul sa ne facem probleme de pe acum, daca evit efortul, ridicarea greutatilor si fara sex, mi-a zis ca totul va fi bine.
gaby si eu am atentat la garderoba sotului pt casa
niki si eu m-am lasat de tigari si mi-a fost foarte usor gandindu-ma la gargarita din burtica. dupa ce am facut testul de sarcina si tremuram de emotii cu el in mana
, mi-am zis: "mai fumez acum ultima tigara sa ma calmez putin si dupa aceea, gata". si asa a fost, am pastrat pachetul in casa, mai am 3 tigari in el, dar nu m-au mai tentat deloc.
in week-end, ca am timp, promit sa pun si eu niste poze. am vazut pozele tuturor fetelor care au postat, jos palaria!!! 
14+
oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Vai ce rau am dormit.
Ella asa ma mai doare si pe mine si mi-am zis ca e normal, bine ca ti-a confirmat tie medicul, ca a mea e in concediu.
Stefana cu epidurala sigur. Chiar daca dra mea nu e foarte de acord cu ea, cu mine nu o scoate la capat.
Multumesc de aprecieri
Cred ca pentru mine sarcina asta e cum a fost a ta cu Bianca. Si eu am asteptam ceva sa se intample si mi-am dorit si tare tare mult.

Andra felicitari pentru TT si pentru bebe miscaret.
Asteptam poze si de la tine.
Si azi am facut 15 saptamani 
Oana
15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanka80 spune:
stefanna scumpa de tine, cand ajungi in iasi imi dai un PM si ma prezint la intalnirea cu tine cu 3 borcane cu zacusca(combinatii diferite)
. poop pentru tine si bebele tau
ellanik si eu am avut junghiuri aseara dupa o zi de stat in picioare. dar mi-am cocotat picioarele pe 2 perne si pana am adormit imi trecuse. azi trebuie sa o iau de la capat in bucatarie cu coptul ardeilor si vinetelor.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
referitor la nastere eu sustin sus si tare acum ca imi doresc sa fie o nastere cat mai naturala indiferent cat de mare ar fi durerea. ma gandesc la mamele de 11 copiii(cunosc eu 2 femei la tara). pe toti i-a nascut natural si acum mai are si putere sa ii casatoreasca pe toti rand pe rand. ma gandesc la mamele, bunicile noastre sau la cele ce nu isi permit sa plateasca o anestezie. acum ma dau rotunda dar in final tot fluturasul meu va decide cum va fi nasterea. eu v-am zis cum as dori eu. sut rezistenta din fire la durere chiar daca am 44 kg. nu acelasi lucru l-as putea spune despre sotul meu care lesina de fiecare data cand i se ia sange
.
urmatoarea mea intalnire cu bebele ar fi pe 23 sept si asa imi lipseste rabdarea si numar zilele pana atunci. o intrebare pt voi: cum altfel mi-ar putea spune dr ca bebele e bine fara sa faca ecografie?
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
14+
*mamica unui fluturas*

Dar aici la Cluj nu se face cezariana la cerere. Doar pentru cazurile medicale se face, deci trebuie sa muncesc cu psihicul meu si sa il pregatesc pentru un travaliu si o nastere.