Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aseara am adormit la 8, n-am mai apucat sa intru...

gabyhilla mai, eu nu pot vedea pozele tale. Am intrat pe yahoo, dar imi arata invitatia (scrisa) si pagina goala. Asvrea sa va vad si eu! Ai pozele publice pe webshot??? Am incercat Gabriela stanescu si n-am gasit.. Cu cezariana…eu am nascut prin cezariana si acu mi-e frica de ea…am fost surprinsa ce dureroasa e recuperarea si nimeni nu-ti spune…nu mai zic ca bb mic plange si nu te poti ridica din pat sa-l iei in brate…eu am stat din prima clipa in salon cu el…sit e apuca furiile…cine stie cum o fi mai bine…nici epiziotomia nu-I bagatela!!! Si eu preferam natural cu epidurala, dar la Municipal nu se face epidurala…
dayanara wow, ce taliuta ai!! Imi place fie-tu cu okii aia o sa zapaceasca multe fete!!
Eeeei, ce aud acolo te vaiti ca te simti bine??? bb e ok , tu bucura-te ca ai scapat de greturi!
Babyangel moama, da frumosi sunteti si voi!! Si ce baiat maaaare…va invidiez p-astea care ati inceput treaba devreme!
Rebiana ce bine ca are cine sta cu el…eu il inscrisesem la cresa, d-aia intrebam si sunt in mari dubii…nasol e ca nu are cine ma ajuta si nu stiu cum m-as descurca cu doi…uof! Vad eu ce fac! Hiihi, cred ca tre sa fie tare haios sa te ingane pe finalul fiecarui vers
honeybaby asa am fost si eu la prima sarcina…fara vlaga pan ape la 4 luni. Nu functionam deloc. Eram lesinata. Veneam seara de la sv nici baie nu apucam sa fac, faceam dimineata. Seara adormeam pe canapea imediat…hai sa vezi dupa primul trimestru ce bine te vei simti!
oanaiacovita v-am admirat pozele din concediu de la manastiri superbe! Si ce burticutza frumu, ce dor mi-e abia astept!!! Eu déjà am facut burtica desi am abia 6+!!! Hai ca esti simpatico cu gata fetele, vreau baiat!! sanatos sa fie ca de frumos nu ma indoiesc!
Cu epidurala, soramea era cu ea in buzunar, nici nu au vrut sa auda, au dus-o cu presul pana a nascult…bb de 4200, a zis ca a fost oribil! Important e sa ai incredere in medical tau si sa te asculte!
FloricelDT si TT sunt lucruri diferite, dar se fac pentru acelasi lucru, pentru a depista trisomia 18 si 21 – sindromul Down. Unul masoara 2 parametri si se face aprox in sapt 12, altul masoara 3 parametri si se face din cate imi amintesc in sapt 16.. se face si analiza de sange corelata cu eco in aceeasi zi. Oricum e un test cu marja mare de risc asa ca…mai bine cu DUmnezeu inainte!
Merci de vizionare Rebeiana, Oana, dayanara
oanka ce-mi place motto-ul tau!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Buna dimineata.Vin cu vesti bune de la doctor. DT mi-a iesit f bine asa ca sunt linistita si alt tet nu mai fac.Chiar ieri am discutat si eu cu doctorul meu despre nastere:normal sau cezariana.Eu sunt putin speriata ca m-am nascut cu "luxatie congenitala bilaterala de sold",si am stat cu tot corpul in ghips de la 4 luni pana la un an.mi-a zis ca nu e nevoie de cezariana dar mie tot mi-e frica.vreau si eu parola de la mailul comun va rog!pupici pe burticute.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Buna dimineata.Vin cu vesti bune de la doctor. DT mi-a iesit f bine asa ca sunt linistita si alt tet nu mai fac.Chiar ieri am discutat si eu cu doctorul meu despre nastere:normal sau cezariana.Eu sunt putin speriata ca m-am nascut cu "luxatie congenitala bilaterala de sold",si am stat cu tot corpul in ghips de la 4 luni pana la un an.mi-a zis ca nu e nevoie de cezariana dar mie tot mi-e frica.vreau si eu parola de la mailul comun va rog!pupici pe burticute.

12+

neata la burtici!!!
Bravo!!! Ma bucur mult ca totul a iesit bine la DT.
In dupa amiaza asta primesc si eu rezultatul si am mari emotii. doamne ajuta sa fie bine!!
Sa stii ca si eu ma gandesc ca daca DT iese bine...TT nu mai fac. E un stres in plus...mai ales ca e doar rezultat statistic. Nu mai vreau sa-mi fac atatea griji si ganduri.

asteptam un 13+ Doamne ajuta!

http://athena1509.hi5.com - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oanka daca esti asa slabuta imi inchipui ca esti si mica in bazin. Vezi ca si motivul asta duce la cezariana. A patit o colega de birou care si-a dot natural sa nasca, dar cu bebelina ei se ducea spre 4 kg, dr i-a recomandat direct cezariana. Nu avea pe unde trece bebe prin oasele ei.

Laura stiu ca e "sensibila" epidurala. Mai ales ca se face la dilatatie 4 si sunt unii medici care rateaza. Eu ma rog totusi sa am noroc. Cu dra imi permit sa fac "mofturi", mai putin ce nu tine de ea.

Niki felicitari pentru vestile de la eco.Trimis parolele.

Ate tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune.

Merg sa fac capitol nou.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

O noua poveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

saru'mana oana.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna ziua tuturor!

Sunt noua pe forum si am vazut ca sunt mai multe viitoare mamici aici care vor naste in aceeasi luna ca mine. Medicul mi-a spus ca data probabila este 13 aprilie 2010.

Am descoperit ca sunt insarcinata abia acum vreo 2 saptamani ( eram deja in 6 saptamani)si inca nu-mi vine sa cred!!! A fost o surpriza enorma! Avem ambii 33 de ani dar parca mai doream sa copilarim un pic! :-)

Incetul cu incetul am inceput sa ne asumam rolul de viitori parinti si sa fim chiar incantati de noua "aventura" pe care o traim.

Pe 29 septembrie voi face dublul test si am ceva emotii...dar oricum noi am decis ca orice ar spune statisticile noi mergem mai departe!

E prima data cand raman insarcinata si poate de asta nu am recunoscut semnele mai devreme! Cu o zi inainte de a face testul de sarcina am fost la un parc de distactii si ne-am dat in montagne russe si alte nebunii producatoare de adrenalina...Asa ca ne gandim ...Daca a supravietuit acelei seri e un bebe tare!!!

Am greturi destul de neplacute in special seara!!! si chiar am slabit un kg...Dar incerc din rasputeri sa ma alimentez cat pot de bine...

Din pacate carnea imi provoaca asa o siiiila....Oare ce-as putea manca in schimb ptr a avea un aport crescut de proteine?

Va doresc tuturor sarcina usoara si astept sa citesc noutati despre voi si noua viata pe care o purtati in pantec!

Pupicei!

Mergi la inceput