Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
Ina_3040 spune:
Buna dimineata fetelor,
ma bucur sa va gasesc sanatoase si voioase! azi de dimineata am facut greseala sa citesc mesajele voastre si m-am ales cu o foame grozava dupa atatea chiftelute, pui cu smantana si alte bunatati. eu din pacate sunt la 2000 de km de mama, de mama soacra si de bunicile mele asa ca nu prea am noroc de bunatati, si cum sunt cam afoana la bucatarie nu prea am cu ce sa ma laud. ieri am facut rizotto cu ciuperci si o salata verde cu mult otet pe langa :p.
m-am mai linistit cu scurgerile apoase dupa ce am citit mesajele voastre, va multumesc inca o data; oricum o sa ii zic doctorului peste 2 saptamani cand merg sa imi faca si o analiza a lor.
vroiam sa va intreb si pe voi pt ca m-am apucat de citit tot felul de carti despre sarcina, nutritie, etc. scrie sa evit unele sortimente de branza moale gen brie, camambert, etc din cauza bacteriei Listeria. Stiti cumva daca telemeaua intra in aceasta categorie "de evitat"?
pupici tuturor si o zi cat mai frumoasa.
Ina 10+
Ioanact spune:
Salutare, burtici!
Vin si eu cu o veste buna, ieri am fost la eco si l-am vazut pe bebe
(sunt cam mici pozele , dar daca dati zoom se vor vedea m bine), e micut de 1,1 cm si i-am ascultat si bataile inimii, fiind de 98 bpm, si are 7 sapt. DPN-ul ar fi pe 17-19 Aprilie.
Mi-a prescris sa i-au utrogestan oral 1/12 h (av in vedere ca am pierdut o sarcina) si bineinteles mi-a dat sa fac un set de analize.
Azi voi merge la Dr de fam sa imi dea trimitere si apoi voi merge la AVVA MEDICA (sper sa imi dea rezultatele corecte, nu cum a patit ellanik).
M-a cantarit si am 70 kg, de la 71,5kg..am slabit 1,5 kg in 2 sapt, daca nu pot sa mananc.
ellanik ai avut dreptate! 2 zile mi-a fost bine, iar de a treia zi, cu toate ca am baut o cana de lapte dimineata, mi-a fost rau toata ziua
, m ales ieri.
Bine ca nu vars, mananc ce pot manca iar bebe sa fie bine.
Cam atat despre mine, merg sa citesc din urma ca ati scris nu gluma, de ieri pana azi.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
GabyHila spune:
Vladimirescu te intreb pe tine ca esti cercetatoarea experta in ale mancarurilor... ce supe creme pot face care sa nu fie dulci la gust, cu legume de sezon care sa le paserez? as vrea sa nu pun faina c sa iasa supa, daca stii cum pot sari peste pasul asta...
imi pica rau!
de ieri i-au centrum si mi-e rau de cad in cap.. am si vomitat ieri ceea ce nu s-a mai intamplat de o bucata buna de vreme... sa fie de la vitamine?
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
oanaiacovita spune:
Alinafelicitari pentru vestile bune!
Gaby multe fete au patit asa de la centrum. Incearca sa nu iei o zi si vezi cum te simti.
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ate_09 spune:
ce cascata sunt...am uitat sa spun ca DPN meu e acum pe 7 martie 2010...
asteptam un
13+ Doamne ajuta! 
http://athena1509.hi5.com - poze
dayanara spune:
bine ai venit reallaura, sarcina la termen si bebe sanatos!
castelana sa vii cu vesti bune de la eco!
ioana felicitari pentru samburel, ma bucur ca sunteti bine
gaby dar tu cum fac de obicei supa crema? eu pun dovlecei verzi cu coaja cu tot, morcovi dar dela morcovi sigur iese dulce, cartof, apoi ardei si altele dar le scot dupa ce fierb, de pasat pasez doar dovlecel, morcov si cartof, faina n.am pus niciodata , daca o scurgi bine de apa, se leaga destul nu trebuie sa pui faina, inainte s.o mananc pun ulei de masline peste, dar acum mi s.a facut sila de ulei
roxana
8+ si
ivan (2.12.2006)
briza_marii spune:
oana primit. 
ce parola frumoasa 

Mai fetelor, vad ca si voi mai luati utrogestan..dar nimeni nu ia cat mine: 2 pastile de 100 x 3 ori pe zi, adica 6 pastilute pe zi. E adev ca eu am si chist si fibrom....dar parca incepe sa mi se para mult prea multe fata de ce luati voi
. Nu va mai spun ce stare de somnolenta am de la ele (am vazut ca scrie si in prospect la reactii), deci sigur de la ele mi se trage![]()
8+
oanaiacovita spune:
Briza marii pentru putin.
Eu am luat 2 pastile de progesteron de 200, deci 400 in total. 600 nu cred ca e asa de mult, mai ales ca ai chist si fibrom.
Stai linistita.
Oana
14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
Castelana, ziceai la inceput de capitol de ghimbir...DA..este de-a dreptul magic, dar intrebarea e daca ii suporti aroma ciudatica...eu am gustat un ghimbir(ginger) confiat si am crezut ca..
Masaj fac si eu pe picioare si fund, pentru o buna circulatie a sangelui ca sa previn picioarele umflate..![]()
Ate09, intrebai "veteranele " cum ne simtim acvum...eru inca nu am scapat total de discomfortul cu mirosul de chimicale, dar e muuuult mai bine!
Am scapat de mers la baie de 4-5 ori noaptea, desi daca beau seara mai multa apa inca ma trezesc 1 data sau de 2 ori...asta este...
Inca nu am acid , iar pantalonii nu ii mai pot incheia la burta, ca ma strang( am luat totusi 4 kg)![]()
Cam asta e nou la mine
Floricel si Laurita bune ati venit si sa va dea DD o sarcina usoara plina de bucurii( si voua si nooua
)
Mai citesc si revin si cu alte mesaje![]()
Anca
13+ si mami de
Lucas
GabyHila spune:
Oanaiacovita sa stii ca maine nu iau, sa vad daca ele sunt de vina. si daca de la ele imi e rau nu le mai iau?
Dayanara eu tocam si caleam niste ceapa in unt, puneam legumele si cu cateva cani de supa si dregeam cu niste faina. dar cum imi pica destul de greu si patrunjelul
nu as mai pune faina. tu zici ca pur si simplu le fierbi si amesteci cu ulei de masline? suna bine...
Babyangel eu am luat 6 kg!:)
ma tot gandesc la ceva usor sa fac dupa masa. ...
Bebe in 14 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com