Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Stefimic, Gaby eu am auzit ca materna ar fi mai bine decat Elevit. Eu cred ca daca analizele sunt bune nu ar trebui sa "manacam" atatea vitamine. Mie la primul set de analize mi-au iesit carente la magneziu si calciu si acum "le repar" doar pe acestea. Nu stiu de ce se prescriu la noi atatea vitamine cand nu este cazul.

La capitolul manacare eu ma lupt cu greata asa ca "chiftleute" , "prajeli", "sosuri cu smantana" "rantasuri" nu imi priesc de loc. Ce pot sa mananc sunt ciorbe, preferabil acrite cu bors, sau ciorba de varza, de salata. Si mai pot sa mananc peste, fructe (mai ales struguri) si laptele a reintrat mai nou in gratii.

Ioana si eu am scurgere abundenta si nu plec din casa fara absorbante zilnice.

Am vazut ca multe va faceti griji ba ca sanii sunt prea tari apoi sunt prea moi, ba va inteapa dar apoi de ce nu va mai inteapa...cred ca va faceti griji si va agitati cand nu este cazul. Cu exceptia sangerarilor nu ar trebui sa va stresati atata. Bucurati-va ca ati ramas insarcinate (pentru multa lume si asta e un subiect dificil), ca bebe e in burtica si creste. Ganditi-va cum va veti organiza cand bebe va veni pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetele....
Sper cati savurat deja delicioasa cafeluta cu lapte ...si ati luat micul dejun...
Mai ce hartnicutze ati fost ieri....am lipsit si eu ca am facut o curatenie"generala" si... hop un capitol nou! Bravo fetele

Eu astazi ma "atasez" grupului care a trecut in trim II si sunt foarte fericita
Ma duc sa mai citesc capitolu de la inceput si mai revin dupa...AA..si sa nu uit de sermnaturica

Anca
12+ si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata burtici! Eu is la capitolu ..ca de cand cu ametelile alea, am grija si nu mai sar peste cafeluta de dimineata.
Vad ca iar sunteti la capitou haleala. Eu as manca numai struguri daca ar fi dupa mine, numai ca face stomacul scandal, si ma gandesc ca trebuie si ceva carnita sa aibe si bebe ce baga la ghiozdan

Imi zice si mie cineva ce e cu mailul comun? Ca zau de ma prind ce si cum
si o zi usoara fara greturi si dureri, si sa auzim numai vesti bune!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eu daca va trebui sa iau vitmine o sa iau Centrum materna, am mai luat la sarcinile trecute si a fost ok. In general mie vitaminele imi vin inapoi pe gat toata ziua, si cum Centrum o fost ok, nu are rost sa le schimb.
Ate -wow!!! bebe de 6.800. daca vrea si numai in brate sa vezi ce muschi face mamica !
Briza marii - sclipiciosi2010@yahoo.com - asta e adresa de mail comuna. Daca nu ai parola ti-o trimitem. Poti intra pe mail si sa descarci de acolo ce au trimis fetele : carticele despre bebe , muzica pt bebe - de care vb Oana. Poti desigur sa si trimiti daca ai carti despre bebe pe mail.
Fetelor parca mailul de la Gmail iti permite sa atasezi fisiere mai mari. Ma gandeam sa facem o adresa de mail comuna si la gmail, ca sa putem trmite documente mai mari de 11 MG cat permite maxim yahoo. Eu am unele carti care nu am cum sa le trimit pt ca sunt prea mari si ca sa stat sa le sparg in fragmwnte mai mici nu am avut cand.

Denisa, 9 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa, buna idee. Ma bag eu sa fac user si pe gmail.
Acelasi de pe yahoo cu aceeasi parola.

Oana 14+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Gata!!!

User:sclipiciosi2010@gmail.com
Parola:aceeasi de la yahoo.

Oana 14+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Da, da, pls honey da si mie un PM cu parola.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

hello, burticilor!
Nu reusesc sa tin pasul cu voi, cu toate ca stau pe net destul de mult.
Noi suntem binisor, ne mai supara ceva scurgeri maronii care apar la 1-2 zile, dar incercam sa ne odihnim cat mai mult. Luni am fost la control si medicul mi-a spus sa nu ma alarmez, ca aceste scurgeri de la ligamente pot aparea pana pe la 16 saptamani, imi zicea de o pacienta care are si la 32 saptamani aceste scurgeri si bebe-ul e ok.
Imi trimite-ti si mie parola, va rog! Multumesc!
Va pup

14+

Mergi la inceput

Briza marii, Child, am trimis parolele

Oana 14+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna tuturor fetelor!
Andra_s nu am mai intrat aici ca mi-am dat seama ca nu prea maia m ce vb cu voi atata timp cat nu sunt si eu , voi vb desre sarcina, analize si tot ce trebuie si eu eram cam pe dinafara. Botezul finului a fost super, un copil extraordinar de cuminte, ce doresc la toate mamicile sa aiba, nu a scos nici un sunet, nici macar a doua zi la mir. Poze voi avea peste 2 sapt ca sunt ff multe (800), si bineinteles ca voi intra si aici sa le vedeti si voi, doar sa imi spuneti unde sa le postez.
Sarcini usoare in continuare si numai bine va doresc!

Mergi la inceput