Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Georgia iti transmit imbratisarile mele si fie ca toate dorintele voastre sa devina cat mai curand dulci realitati....imi doresc din suflet sa ne anunti ca vei fi mamica! Dumnezeu are grija de noi toti...ai sa vezi ca o sa fie asa cum iti doresti!

si sa aveti parte de un concediu de vis

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara!

Ioanact, succes maine la analize. Esti fericita! Daca imi permiti, nu te ingrijora cu greturile daca este in limita suportabilului, cunosc multe mamici care au avut asa ceva de nu puteau manca nimica la unul dintre copii si copilasii - bine-merci!!!

Simonia, eu sincer nu stiu la ce te referi, poate te pot ajuta celelalte fete. Este vorba de o rugaciune pe care a spus-o Sfanta Ana?

Exista in Sfanta Scriptura o alta Ana care nu avea copii si care s-a rugat fierbinte Lui Dumnezeu sa ii daruiasca un baiat. Iata cuvintele ei: "Doamne, Dumnezeul ostirilor! Daca vei binevoi sa cauti spre intristarea roabei Tale, daca-ti vei aduce aminte de mine si nu vei uita pe roaba Ta, si daca vei da roabei Tale un copil de parte barbateasca, il voi inchina Domnului pentru toate zilele vietii lui, si brici nu va trece peste capul lui." (1 Samuel, capitolul 1, versetul 11, este din Vechiul Testament)

Chiar daca nu asta cautai, putem desprinde din acest pasaj ceva bun de invatat, si anume ca uneori este de folos sa promitem ceva Lui Dumnezeu, pentru un dar pe care il cerem de la El. Nu ca prin ceeace facem noi ne putem "plati" ceeace ne daruieste Dumnezeu, nu, nu le platim, noi primim de la Dumnezeu prin Harul Sau, nu pentru ca meritam. Dar, uneori Dumnezeu asteapta o jertfa de la noi, asteapta sa fim si noi capabli sa oferim ceva. Stie El de ce face asta! Si chiar voiam sa va spun ca eu cunosc doua perechi de cupluri care atunci cand si-au dorit copilasi au promis cate ceva Lui Dumnezeu: unii au promis ca vor tine toate posturile timp de trei ani, din momentul conceptiei (acest cuplu are doi baietei gemeni, v-am mai povestit de ei). Iar o alta mamica pierdea sarcinile si atunci I-a promis Lui Dumnezeu ca va merge la Sfantul Maslu in fiecare vineri - si are un baietel. Este foarte important sa ne tinem de promisiunile pe care I le facem Lui Dumnezeu.

Si cum ziceam, Simonia, mai cautam, daca aflu ceva despre ce ai intrebat, am sa-ti raspund. Dar daca poti, te rog da mai multe detalii, eu sincer nu stiu despre ce este vorba.

Georgia, dar nu ai bagat varianta sa veniti 5! Lasa, ca stie Dumnezeu cum e cel mai bine! Ma rog pentru o veste frumoasa!

Mvb, multumim ca ne scrii si tii stindardul sus si in weekend, cand lumea dispare ca prin farmec... Glumesc! Sa te binecuvanteze si sa te rasplateasca Bunul Dumnezeu!

O Noapte Buna si o Saptamana Binecuvantata TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Iata si Psalmul (luat de pe net!)

Psalmul 21
Un psalm al lui David, mai-marelui cantaretilor, pentru sprijinul cel de dimineata.

1. Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, ia aminte la mine, pentru ce m-ai parasit ? Departe sunt de mantuirea mea cuvintele gresealelor mele.
2. Dumnezeul meu, striga-voi ziua, si nu vei auzi, si noaptea, si nu Te vei gandi la mine.
3. Iar Tu intru cele sfinte locuiesti, lauda lui Israel.
4. In Tine au nadajduit parintii nostri, nadajduit-au intru Tine si i-ai izbavit pe ei.
5. Catre Tine au strigat si s-au mantuit, in Tine au nadajduit si nu s-au rusinat.
6. Iar eu sunt vierme si nu om, ocara oamenilor si defaimarea poporului.
7. Toti cei ce m-au vazut m-au batjocorit, grait-au cu buzele, clatinat-au capul, zicand :
8. " Nadajduit-a spre Domnul, izbaveasca-l pe el, mantuiasca-l pe el, ca-l voieste pe el ".
9. Ca Tu esti Cel ce m-ai scos din pantecele maicii mele, Dumnezeul meu esti Tu.
10. Spre Tine m-am aruncat de la nastere, din pantecele maicii mele Dumnezeul meu esti Tu.
11. Nu Te departa de la mine, ca necazul este aproape si nu este cine sa-mi ajute.
12. Inconjuratu-m-au vitei multi, tauri grasi m-au impresurat.
13. Deschis-au asupra mea gura lor, ca un leu ce rapeste si racneste.
14. Ca apa m-am varsat si s-au risipit toate oasele mele.
15. Facutu-s-a inima mea ca ceara ce se topeste in mijlocul pantecelui meu.
16. Uscatu-s-a ca un vas de lut taria mea, si limba mea s-a lipit de cerul gurii mele si in tarana mortii m-ai pogorat.
17. Ca m-au inconjurat caini multi, adunarea celor vicleni m-a impresurat.
18. Strapuns-au mainile si picioarele mele.
19. Numarat-au toate oasele mele, iar ei priveau si se uitau la mine.
20. Impartit-au hainele Mele lorusi si pentru camasa Mea au aruncat sorti.
21. Iar Tu, Doamne, nu departa ajutorul Tau de la mine, spre sprijinul meu ia aminte.
22. Izbaveste de sabie sufletul meu, si din gheara cainelui viata mea.
23. Izbaveste-ma din gura leului, si din coarnele taurilor smerenia mea.
24. Spune-voi numele Tau fratilor mei, in mijlocul adunarii Te voi lauda, zicand :
25. Cei ce va temeti de Domnul laudati-L pe El, toata semintia lui Iacob slaviti-L pe el !
26. Sa se teama de Dansul toata semintia lui Israel.
27. Ca n-a defaimat, nici n-a lepadat ruga saracului,
28. Nici n-a intors fata Lui de la mine, si cand am strigat catre Dansul, m-a auzit.
29. De la Tine este lauda mea in adunare mare, rugaciunile mele le voi face inaintea celor ce se tem de El.
30. Manca-vor saracii si se vor satura si vor lauda pe Domnul, iar cei ce-L cauta pe Dansul vii vor fi inimile lor in veacul veacului.
31. Isi vor aduce aminte si se vor intoarce la Domnul toate marginile pamantului.
32. Si se vor inchina inaintea Lui toate semintiile neamurilor.
33. Ca a Domnului este imparatia si El stapaneste peste neamuri.
34. Mancat-au si s-au inchinat toti grasii pamantului; inaintea Lui vor cadea toti cei ce se coboara in pamant.
35. Si sufletul meu in El viaza. Si semintia mea va sluji Lui.
36. Se va vesti Domnului neamul ce va sa vina. Si vor vesti dreptatea Lui poporului ce se va naste si ce a facut Domnul.

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Doamne Ajuta!

Mi-a fost dor de voi.
Revin si eu dupa cateva saptamanni, in care am fost in concediu si am mutat-o pe mama din Sibiu in Arad, sa fie aproape de mine.
Ioanact felicitari, cat de mult ma bucur pentru tine. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute sa ai o sarcina usoara si greturile sa plece de la tine, repede , repede. Tin pumnii stransi pentru maine(azi- e trecut de miezul noptii) la analize- sa fie bune. pentru tine si pentru Ioana , care asteapta o surioara sau un fratior (sau cine stie poate si surioara si fratior deodata). Dumnezeu sa fie cu voi
Livsy multumesc pentru cuvintele frumoase ce le postezi aici. Ai tinut viu acest topic, in perioada in care multe dintre noi am lipsit. Multumim!
Eu incep azi, un nou tratament. Saptamana trecuta am fost la un control si dna dr a stabilit, ca va fi un tratament de stimulare usoara nu forte , ca data trecuta.
Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa devin si eu mama si toate fetele care isi doresc aceasta .

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah sinaxarul de azi......

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/septembrie/septembrie07.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Doamne ajuta dragele mele, am gasit si eu acum cateva minutele libere sa pot sa va scriu cateva cuvinte.
Sambata cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Ioan-Victor a primit Taina Botezului. A fost un dulce nu a plans deloc, a stat cumintel la nasa in brate si nici macar cand l-a bagat in cristelnita nu a scos nici un sunet, avea ochisorii mari si parca astepta sa se deruleze fiecare moment din slujba.
Va doresc din suflet tuturor sa traiti cat de curand sentimentele care m-au incercat pe mine la increstinarea pruncutului meu.
va pupam

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna fetelor si cipicah.

postez ceva ce am primit pe mail.
Link aici: Panaghia Tricherousa - Icoana Maicii Domnului cu trei maini

Panaghia Tricherousa - Icoana Maicii Domnului cu trei maini

Panaghia Tricherousa este o icoana de iconostas, foarte veche, cunoscuta ca "Icoana Maicii Domnului cu trei maini”. Icoana se afla in prezent la Manastirea Hilandar din Muntele Athos. Cei ce nu cunosc istoria acestei icoane inclina sa creada, in mod gresit, ca cele trei maini reprezentate sunt ale Maicii Domnului. Insa nu este asa. Initial era o icoana realizata intru totul dupa canoanele iconografice, asemanatoare cu Maica Domnului Hodogitria – "Aratatoarea caii”. Potrivit traditiei, aceasta icoana a Maicii Domnului era zestrea de familie a Sfantului Ioan Damaschin si o avea in casa lui din Damasc, chiar cand fusese intaiul sfetnic al stapanitorului saracinilor, califul musulman Ualid (705-715).

Blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criss_2081

Doamne ajuta dragele mele, am gasit si eu acum cateva minutele libere sa pot sa va scriu cateva cuvinte.
Sambata cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Ioan-Victor a primit Taina Botezului. A fost un dulce nu a plans deloc, a stat cumintel la nasa in brate si nici macar cand l-a bagat in cristelnita nu a scos nici un sunet, avea ochisorii mari si parca astepta sa se deruleze fiecare moment din slujba.
Va doresc din suflet tuturor sa traiti cat de curand sentimentele care m-au incercat pe mine la increstinarea pruncutului meu.
va pupam

Mami de Ioan-Victor (27.07.2009)

Doamne ajuta-ne!

felicitari!
sa fiti sanatosi cu totii.

si multumim mult pentru urari. sa dea Domnul!

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Vazandu-ti neputintele tale, poti judeca cu ingaduinta si neputintele celorlalti”.
“Cel ce cade si se ridica, cel ce se caieste si se smereste este mai bun decat cel ce nu cade si nu se caieste, si nu se smereste; din lupte invatam arta razboiului”. (Sfantul Macarie).
“Trebuie sa avem parte de multe incercari pana sa ne cunoastem neputinta cu adevarat si sa ne smerim. Si acest lucru nu se dobandeste in putin timp, ci de-a lungul vremii. Chiar caderile noastre infraneaza aroganta noastra si, fara sa vrem, ne smeresc. Iar inaintea lui Dumnezeu este mai bun un pacatos care se pocaieste decat un drept care se mandreste”.
“Caderile noastre in manie si in celelalte fapte ale patimilor ne arata mandria duhovniceasca avuta inainte si, fara sa vrem, ne smeresc. Daca ne vom stradui sa distrugem aceasta radacina, mladitele de la sine se vor vesteji”.
“De neputintele trupesti trebuie sa tii seama, iar daca te silesti peste masura, poti slabi de tot; trebuie numai sa te inarmezi impotriva lenii“.
“Nu te poti ascunde niciunde de ispite, fara numai in adancurile smereniei”.
“Gandind ca vei afla iubirea lui Dumnezeu in sentimente consolatoare, tu nu-L cauti pe Dumnezeu, ci pe tine insuti, adica propria ta consolare, si ocolesti adevarata cale a suferintei care duce la El, pentru ca te socotesti pierdut fara aceasta consolare”.
(din: “Ne vorbesc Staretii de la Optina“, Editura Egumenita, 2007)

Mergi la inceput

link aici: www.libertatea.ro/stire/iata-cele-mai-cunoscute-icoane-facatoare-de-minuni-176874.html" target="_blank">icoane facatoare de minuni

Romania are 102 moaste sfinte si icoane facatoare de minuni si 16 izvoare tamaduitoare. Din acest punct de vedere ne aflam pe locul cinci in lume, intr-un top dominat de Grecia. Mai mult, in tara noastra sunt patru biserici care pastreaza bucati din crucea pe care a fost rastignit Isus.

Blog

Mergi la inceput