Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Raluk16 frumos, cret si manechin
vazut poze si m-am mirat si de castravete
asa se fac de mari daca sunt tratati ecologic...ihimmmmm
am inteles

felicitari, esti o harnicutza gospodina

Alecxsa

Azi devii mamica!

Doamne Ajuta si sa nu uiti ca vrem poze

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am venit si eu din Ikea, am recuperat, acum sa vad ce-mi amintesc din ce am citit:
In primul rand: Felicitari Katerina!!! Doamne ajuta ca s-a terminat totul cu bine, sa-ti traiasca micuta Raisa si sa va aduca numai bucurii!!!! Multumim si sotului pentru vesti!!!!Felcitiari si pentru Litlelight!!!! Sa-ti traiasca Ilinca si sa fie sanatoasa! Si poate mai intri si pe la noi sa ne povestesti cum e cu printesa mica!
Nastere usoara Alecsxa si Claucia (daca va fi cazul maine)!
Ma bucur ca Monicutza e bine si Dragoselul la fel!!!! De-abia astept sa se intoarca acasa si sa vedem poze cu frumusetea mica!
Crisbebe, ma bucur ca si tu esti acasa, si sa speram ca va mai sta puiul mic inca putin in burtica!
Lucia, si pe mine m-a emotionat mesajul tau! Esti o fata foarte sensibila si deosebita!
Raluk, am vazut poze cu frumusetea de burtica si mancarica yammy-yammy! Si mie mi-a placut parul tau ondulat! Este asa natural?
Anco, noi cred ca nastem in aceeasi zi! O sa ne facem galerie una la alta prin SMS-uri din spital!
Ellenuta, hi, hi, pai ce crezi tu, ca sotul meu nu ii da in judecata? De-abia asteapta! Lui i-a mai luat de doua ori carnetul si de fiecare data a dat Politia in judecata! Prima data a pierdut ca nu avea experienta si nu stia ca nu trebuie sa semneze procesul verbal, dar a doua oara a castigat! M-a adus si pe mine martora, a fost super naspa sa ma duc prin tribunale si sa ma ia judecatoarea aia la intrebari!
Dar de data asta nu are nici o sansa dupa parerea mea. A depasit coloana de masini la semafor, pe contrasens, si pe linia de tramvai! Sa zica mersi ca i l-a luat doar pe 30 zile, ca trebuia pe 60! Dar el tot ii da in judecata, pe acelasi principiu, ca mai castiga cateva luni. El are camere de luat vederi montate pe masina, si am vazut si eu inregistrarea, absolut nici o sansa nu are, decat sa mearga si sa minta in instanta! Dar na, daca nu are altceva mai bun de facut, eu il las sa se duca, ca ii place sa se ocupe de procese! Tocmai se pregateste sa dea si Administratia financiara in judecata, ca i-au pus poprire pe conturi pentru un impozit pe care el de fapt il platise! A zis ca daca castiga si de datile astea, da la Drept, ca il pasioneaza meseria!
Manga, si mie mi-a cazut o bucatica de dop saptamana trecuta si vad ca nici gand sa nasc! Am o prietena care a pierdut dopul si a nascut peste 3 saptamani, asa ca nu intra inca in panica!
Gata, nu mai stiu ce ati mai scris! Poate imi mai amintesc si revin, daca nu ma ia somnul!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 38+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

am revenit cam tarziu...da' m-am jucat cu sotz "ancient secrets" vreo 4 ore.ca doi copii

Mangulico nu stiu ce sa zic...poate e ca la mine...ca nici eu nu simt gram de presiune sau durere jos, nici pp nu fac des deloc si totusi e cu capul in joc, dar cu fata la burtica mea(nu invers, cum ar trebui) si de-aia tot simt si eu multa agitatie jos de tot, sub buric, ptr ca-si misca tot timpul manutele.bucur ma ca v-ati relaxat un pic la mare, chiar daca banuiesc nici nu s-a pus probleme de baita, la ce temperaturi sunt pe-aici...

Luto mami, 1/5 inseamna o cincime din caput angajat, 4/5 inca palpabil. asa masoara ei

Alecsxa bafta multa, momente de vis cu bb mic si recuperare rapida. tinem pumnii

Andra, nu-ti fa griji...important e sa fie sanatoasa, nu neaparat grasa.poate seamana cu mami

38+
AMR 8 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Manga honey jos eu nu am nimic cateodata. Cand am e tot spaticul lui cumva. Caputul e bagat inauntru, acolo pe col. Nu il simti in afara. Si cand il cauta la eco, il cauta sa-l filmeze de jos cumva sau din lateral pe la osul meu pubian, deci el sta cumva acolo cu capul fixat in oasele bazinului inauntru. Al meu sta cumva pe laterale, pe stanga cel mai des. Si ii simt spatele pe stanga, fundul sus, si cateodata picioarele sus dreapta. Cateodata e mai lasata burta si imi dau seama ca ii simt fundul asa pe la jumatatea burtii si spatele mai jos. Dar capul tot in jos e. Si doar cand ma ridic si umblu e rotunda rotunda burta si eu banuiesc ca e cu spatele catre exterior, pe mijlocul burtii, de nu mai simt eu nimic.

(apropo de asta, sotul se tot distra cand am mers la eco 3d cu el si a vazut cum e bebeul pozitionat, a zis ca bine ca el il tot tzuca , avea impresia ca pe capuc, si cand colo ii tzuca fundul )

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Cristina tiiii tu minte cand te stresam cu intrebarile despre dop? ca imi era teama ca nu il voi observa? exact asa s-a si intamplat...l-am pierdut fara sa-mi dau seama deci te-ai luat degeaba de mine
dar oricum nu m-am suparat...

36 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

adinus m-am mai linistit. Poate ca sunt eu prea preocupata, dar cand il simti in coaste mereu si mereu, incepi sa-ti pui multe intrebari.

cristina_ana imi spuena prietena mea ca dopul e mare, nu asa un pik de gelatina...si e colorat...deci dupa un initial val de panica, m-am calmat. doar nu s-o gandi sa-mi faca suprize din astea...e cu bun simt, vine anuntat

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Da, fetelor... trist... eu azi m-am invatat cum sa vad si eu subiectele active in care s-a scris ultima data pe fiecare capitol ( deci pana acum eram cam toanta, scrisesem doar aici sau la doua topicuri din subiectul ala de dinainte de sarcina). Si am revazut acest subiect, apoi am vazut ala de care zicea Cristina, cu grupa de sange ca se pare ca nu e doar asa, un ghinion al femeii, ci doctorita chiar asa macelara este... si am mai vazut unele gravidute de la noi pe care le dadusem disparute ca scriu la alte subiecte, deci probabil ca le-am suparat cu ceva...

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

am revenit cam tarziu...da' m-am jucat cu sotz "ancient secrets" vreo 4 ore.ca doi copii

Mangulico nu stiu ce sa zic...poate e ca la mine...ca nici eu nu simt gram de presiune sau durere jos, nici pp nu fac des deloc si totusi e cu capul in joc, dar cu fata la burtica mea(nu invers, cum ar trebui) si de-aia tot simt si eu multa agitatie jos de tot, sub buric, ptr ca-si misca tot timpul manutele.bucur ma ca v-ati relaxat un pic la mare, chiar daca banuiesc nici nu s-a pus probleme de baita, la ce temperaturi sunt pe-aici...

Luto mami, 1/5 inseamna o cincime din caput angajat, 4/5 inca palpabil. asa masoara ei

Alecsxa bafta multa, momente de vis cu bb mic si recuperare rapida. tinem pumnii

Andra, nu-ti fa griji...important e sa fie sanatoasa, nu neaparat grasa.poate seamana cu mami

38+
AMR 8 days!!! more or less...

pozici

Da, ea are greutatea care trebuie, doar ca ma obisnuisem sa fie in fata, iar ultima data era chiar pe dpn. Da, asa e, sa fie sanatoasa, ca restul se castiga.

Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Manga honey jos eu nu am nimic cateodata. Cand am e tot spaticul lui cumva. Caputul e bagat inauntru, acolo pe col. Nu il simti in afara. Si cand il cauta la eco, il cauta sa-l filmeze de jos cumva sau din lateral pe la osul meu pubian, deci el sta cumva acolo cu capul fixat in oasele bazinului inauntru. Al meu sta cumva pe laterale, pe stanga cel mai des. Si ii simt spatele pe stanga, fundul sus, si cateodata picioarele sus dreapta. Cateodata e mai lasata burta si imi dau seama ca ii simt fundul asa pe la jumatatea burtii si spatele mai jos. Dar capul tot in jos e. Si doar cand ma ridic si umblu e rotunda rotunda burta si eu banuiesc ca e cu spatele catre exterior, pe mijlocul burtii, de nu mai simt eu nimic.

(apropo de asta, sotul se tot distra cand am mers la eco 3d cu el si a vazut cum e bebeul pozitionat, a zis ca bine ca el il tot tzuca , avea impresia ca pe capuc, si cand colo ii tzuca fundul )

33+ Alex

eu cred ca am avut o parere total eronata depsre pozitia lui...ma gandeam ca fundul e undeva spre interiorul burtii mele, in nici un caz, in partea dreapta. nu le am cu orientarea in spatiu deloc, deloc.

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Anomis, Cristina ma faceti sa rosesc Multumesc mult . Da, Cristina e ondulat si uscat natural, de aia in general il strang in coada si-l acopar

Cristina camere pe masina? Super meserias, mai ales cand vrei sa-ti demonstrezi nevinovatia! Si e tare sotul... ca mie mi-e tare frica de procese, si de multe ori as fi avut dreptate... inclusiv modul in care am fost dati afara cativa de la firma in luna decembrie...

Manga bine ca baietii de obicei se zice ca au orientare in spatiu, asa ca s-or descurca ei feciorii nostri

33+ Alex

Mergi la inceput