Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata !!!
Dorm haotic, mai bine mi-as lua perna de gravida la toaleta

Mai fetilor deja suntem varza, uite cum mi-a explicat mie:
- are capul jos de tot, pe la osul pubian, putin deasupra lui,
apoi sta cu fata catre coloana mea...deci pe ce pun eu mana si-l mangai zi de zi e spatele lui...implicit curuletul acela rotund ca un gogoloi.
Celalalt gologoi sunt picioarele, asa e...ca sta cumva usor pe laterala....dar nu sunt picuoarele ca doua chestii asa infipte in burta....ca el sta in pozitia aceea fetala....deci e mai mult material.
Se intelege ceva ?
Eu sunt relaxata cu privire la pozitia lui....ca il simt ca abia se misca deci nu are sanse sa se mai intoarca....
Si, asa e, sughite jos de tot

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Raluk ce burtica draguta ai...a mea e super caraghioasa, tuguiata tare tare in fata de mi-a plesnit si pielea...si moasa a zis azi ca e cam marisoara ptr inaltimea mea da' na...alta n-am. cat despre bulioane si vinete, cred ca asta-mi lipseste cel mai mult din Romanica, gustul mancarii, legumele si fructele adevarate . astea de-aici sunt ca apa, nici nu se compara...

38+
AMR 8 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

Raluk ce burtica draguta ai...a mea e super caraghioasa, tuguiata tare tare in fata de mi-a plesnit si pielea...si moasa a zis azi ca e cam marisoara ptr inaltimea mea da' na...alta n-am. cat despre bulioane si vinete, cred ca asta-mi lipseste cel mai mult din Romanica, gustul mancarii, legumele si fructele adevarate . astea de-aici sunt ca apa, nici nu se compara...

38+

pozici

Lasa ca tu esti aproape de nastere, eu tare ma enervez ca toata lumea ma intreaba daca nasc peste o saptamana sau doua...

Si referitor la bulioane si ZACUSTI va asteptam, strainezelor, in vizite pe la noi! Se aude acolo in UK? Ca acuma v-am prins pe toate 3 deodata

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina se pare ca inca te mai plictisesti pe-acasa
Andraiulia m-am linistit ca e totul bine cu tine
Te rog sa mai postezi o poza recenta cu tine ca vreau sa ma opresc din mancat ...in zilele astea care mi-au mai ramas....ca bag zilnic pizza si cartofi prajiti Daca te vad pe tine sunt sigura ca imi mai dau cateva pereche de palme
Mangulico ce ma bucur ca v-ati plimbat

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

FELICITARI KATERYNA SI LITLELIGHTBUN VENIT BEBE RAISA SI BEBE ILINCA

HAI ALECSXANASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Chiar asa, in toata deprimarea mea ... (va ziceam ca am vazut fete disparute de la noi, de care nu stim nimic, care activeaza la alte subiecte si se pregatesc de nastere... nu stiu de ce bag in seama chestia asta... poate de gravida ce sunt am impresia ca le-am suparat cu ceva...) era sa uit ca e deja "maine" si deci...

Hai Alecsxa!!!

Sa ai o nastere usoara si o printesa sanatoasa!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

fetili mele dragi eu va las si mabag in pat ca acusi vine gardianul si ma cearta... ca nu stau lungita in pat...va pup si mai incerc sa intru maine daca pot
scot si eu niste agitate ptr Alecsxa... nastere usoara...

36 +cu bebe Alexandru Aurelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Noapte buna dragelor

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

cum cum? zacusti? bulioane? ati zis ceva ca acu; vin. Raluko, cand povesteai de bulioane, mi-ai adus aminte de verile la tg. mures la bunica-mea cand faceam zeci de sticle. ce mai uram sa invart la oale si sa dau la sita...ca asa il strecuram. eu sunt moarta dupa sucul de rosii...il beau gol direct din sticle...si ma tot gandesc ca bulion ca bunica-mea nu face nimeni :) si stiu ca face...dar copilaria tot copilarie e

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata !!!
Dorm haotic, mai bine mi-as lua perna de gravida la toaleta

Mai fetilor deja suntem varza, uite cum mi-a explicat mie:
- are capul jos de tot, pe la osul pubian, putin deasupra lui,
apoi sta cu fata catre coloana mea...deci pe ce pun eu mana si-l mangai zi de zi e spatele lui...implicit curuletul acela rotund ca un gogoloi.
Celalalt gologoi sunt picioarele, asa e...ca sta cumva usor pe laterala....dar nu sunt picuoarele ca doua chestii asa infipte in burta....ca el sta in pozitia aceea fetala....deci e mai mult material.
Se intelege ceva ?
Eu sunt relaxata cu privire la pozitia lui....ca il simt ca abia se misca deci nu are sanse sa se mai intoarca....
Si, asa e, sughite jos de tot

Cea mai fericita 38 + cu

am inteles tot :)

MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput