Gravidute prin FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna seara fetelor, am si eu mare nevoie de un sfat din partea voastra.
Am facut un fiv la Szeged in luna august (21 et) am facut bhcg in data de 2 sept.a iesit pozitiv 420,96,acum ma confrunt cu o mare problema (ptr.mine) vineri (4sept. am avut o scurgere rozie in jur de 30 min. sambata nu am avut nimic, duminica(astazi de diminieta am avut o scurgere abudenta, rosie(am cronometrat se umple un tapon cam la 3 ore) nu am dureri si acum am vazut ca a aparut si un cheag micut, nu am dureri.
Intrebarea mea este: voi v-ati intalnit cu aceasta problema?
colac peste pupaza dr.la care merg este in CO pana pe 10 sept. Am sa incerc sa merg la un altul( daca ma primeste) si am sa mai repet bhcg maine dar nu-mi da raspunsul decat peste doua zile,cred ca o iau la padure.
Va multumesc anticipat, daca puteti sa ma luminati putin, la capitolul sarcina sunt paralela ,inca nu ma dumiresc.#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Denisa daca sangele este rosu fugi la urgenta.Tratament de sustinere iei?S-au mai intalnit cazuri in care au aparut sangerari insa cel mai bine e sa te vada un dr.Si , fff important stai in pat , nu face efort.Hai, curaj!

14+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

denisa, mergi la un medic. nu te impacienta. au fost multe cazuri de sangerari la debutul sarcinii si pana la urma a fost ok. nu conteaza in cat timp se umple un tampon. repeta si bhcg, vezi ca sunt centre unde iti dau rezultatul in aceeasi zi. la Szeged nu poti lua legatura cu altcineva, un alt medic care ii tine locul medicului tau si care sa iti dea cateva sfaturi?
nu-mi dau seama in a cata saptamana de sarcina ar trebui sa fii - sapt 4?

uite mai jos un grafic cu valorile normale ale bhcg:

http://www.locateadoc.com/articles/beta-hcg-levels-during-pregnancy-478.html

iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti.

h.

38+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Raluca , bine ati venit acasa . Ma bucur enorm ca sunteti bine . Cand ai timp , da-mi si mie niste detalii , care sigur imi vor folosi peste vreo cateva saptamani .

Hepilica m-am intors de la botez la ora 20 , caci bebele meu dadea din picioruse in burta zici ca era la maraton , ma gandesc ca de la muzica prea tare , ori ii placea , ori nu . Cert e ca eu era rupta de oboseala . Fetita botezata e o scumpa . au lasat-o langa mine de multe ori si am analizat-o .e o frumoasa si niste manute mici , fata alba ...superb .Am facut dus si direct la nani .A dormit si el cu mine pana acum cand a inceput joaca . Dureri nu am mai avut deloc ! doamne ajuta . Am mai citit pe net si se pare ca ar fi o lombosciatica de sarcina , de la greutate . Sper sa fie asta , sa vedem ce zice nenea doctorul , si totul sa fie bine cu bebe, colul inchis etc .

Ma bucur mult sa aud ca si tu , ca si Raluca , vei naste aproape de termen . Mai ai un pic si iti vei tine comoara in brate si iti va zambi asa cum zambesc scumpetele fetelor care au nascut deja .
Abia astept si eu noiembrie, dar mai e pana atunci , tb sa avem rabdare .

Denisa , sper ca ai mers la medic . da-ne vesti . multa sanatate .

Pupici la toata lumea , sa auzim numai de bine .

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

RALUCA cu putina intarziere iti spunem si noi felicitari si multa sanatate.
Denisa ai grija de tine.
Noi suntem bine .Maine avem eco si o sa va povestim mai mult.
Pupam toti bebeii si mamicele.

iana

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Dragutele eu iau tratament de sustinere asa: 4 duphaston +2utrogestan, acum am inversat iau utrogestan pana se opreste scurgerea, ma tot consult cu o doamna foarte deosebita , care si ea la randul ei cu doctorul cu care am facut FIV, dar una este sa te consulte un doctor si una este sa vb.cu el telefonic. La urgente am fost si sau uitat la mine ca la masine straine, ei nustiu ce sa-mi faca fiindca nu prea se confrunta cu cazuri de sarcina obtinuta prin FIV si este prea mica sa o vada la ecograf, asa ca am plecat desuflata acasa.
Am sa incerc astazi sa merg la un cab.particular sa vad daca ma primeste(iti trebuie programare cu 2 saptamani inainte) daca nu fac galagie.
Acum sa mai oprit cantitativ si are o culoare de grena inchis.

Nu prea stiu cum sa-mi calculez sarcina de la ultimul CM,punctie sau ET?
Va multumesc foarte mult, acum ce va dori DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

tai numai in pat .
nici un pic de efort . utrogestan noi am luat si inca iau (eu) 6/zi .asa mi-a dat medicul cu care am facut fiv si l-am continuat cf specificatiilor medicului care ma urmareste .
doamne ajuta sa fie bine

in prima faza calculezi de la punctie (atunci ii pun la iubit ).sa vezi cat are bebe .
cand mergi la medicul care te va urmari va adauga 14 zile , ca in cazul unei sarcini normale si asa vei merge mai departe .cu un avans de 2 sapt . varsta bebelui va fi cea dupa punctie ,cea corecta .
unde ai facut fiv de nu poti lua legatura cu medicul ?
Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna ziua si de la mine,

Raluca ma bucur ca suntet ok si te asteptam cu amanunte, atunci cand o sa poti tu si te lasa si bebelusa .
Hepilica, frumoasa noua ta semnatura, esti ok?
Castelana pe unde esti? nici un semn de la tine?
Evy, sa stai cumintica de acum, mai ai cateva saptamani
Ellanik tare tacuta mai esti, totul este ok ?
Elenada, Klu, sa va traiasca puisorii, Doamne frumosi mai sunt
Moni pe la noi nu mai "vii", sau esti foarte prinsa cu fetitele?
Iana te asteptam cu vesti bune azi de la echo.
Bibiloiului meu cred ca-i place vremea ploioasa, doarme mai mereu si asa cate un pic mai da cat un semn. In rest mai nimic, astept data de 14.09 sa merg la dr. si mai astept si baby expo sa termin si eu cu cumparaturile.

Pup pe toata lumea

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, nici semnatura ta nu arata rau deloc

eu sunt ok. ma simt bine, nimic nou. stau numai in pat la tv.

h.

38+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Evy: ma bucur ca sunteti bine,incet-incet vei ajunge sa-ti tii si tu bebelusul in brate!Doamne-ajuta!

Iana_mari: astept vesti bune!

Poimaine Ingrid face 3 luni..deja!!! Nu-mi vine sa cred...Am mai descarcat niste poze si le pun sa le vedeti:http://community.webshots.com/album/574532048IEPGIs?start=36

Va pe toate,sarcini usoare in continuare,iar mamicilor bebelusi sanatosi!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput