Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 8
ellanik spune:
Klu, fetita ta este o frumoasa.Da' frumoasa rrraaau!S-a facut asa de maricica nici nu zici ca are doar o luna.Ce repede se schimba!Sa va traiasca!
Elenada, piticii tai sunt senzatie.fetita cred ca este un caracter dominant .Asa pare.Baietelul e si el un scump.Si ce bulanase au facut si falcute.La fel pot spune ca-s mult schimbati.Sa va traiasca.
13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Raluca, Felicitari Mamico!!!!!!! Sa va traiasca, mica printesa si sa va aduca numai bucurii!!!!!

Klu, ce repede trece timpul...deja aveti o luna!!! La multe lunisoare, micuta Theo!!! Sa va traiasca!!! 

27+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Evy30 spune:
Klu ce mare si frumoasa este ! sa fie sanatoasa si fericita toata viata .
Elena , frumosii tai sunt superbi . sunt ca niste papusele nemaipomenite . cred ca esti tare mandra de ei 
Eu incerc sa ma mobilizez si sa plec la 14.00 la un botez .
Sunt rupta de somn , nu am dormit toata noaptea . M-a durut mijlocul de am innebunit pe la 3 s-a lasat durerea pe picioare si iar nu am dormit . ce am apucat sa dorm de la 7 la 9.30 dimineata . am luat no spa, vreo 3 , am pus supozitor cu uscosin ...nimik . simteam ca se desface mijlocul in doua , asta era sentimentul , nu puteam sa stau in pat nicicum si am stat pe fotoliu pur si simplu si m-am uitat la tele . mi-am facut o frectie pe mijloc si cred ca de la aia m-a mai lasat . cred ca se latesc oasele pe acolo , eu mereu am simtit ,ca atfel ceda de la pastile
.scumpul meu a fost si el agitat toata noaptea , si daca eu nu am dormit nu a dormit nici el deloc . dadea din manute si picioruse la greu . asta imi dadea liniste .
acum m-a lasat durerea si s-a culcat si el ..cred ...ca sta potolit .ca altfel nu plecam nicaieri.
pupici tuturor , duminica placuta .
Evy 29+
Fragutza spune:
Dragele mele, bine v-am gasit! Acum 2 ore am ajuns acasa, am dat la baby sa manance si m-am asezat un pic in pat.
Multumesc mult de tot pentru mesaje, e atat de frumos sa vezi cum primesti incurajari!
Fetita e bine, e dragalasa tare, micuta ca o jucarie, mananca bine, cred. Am laptic deja si inca foarte mult, azi i-am dat sa suga si apoi ammai muls cam 90 ml.Am facut ceva rani la sfarcuri si sunt cam dureroase, dar macar mi-a luat gandul de la operatie
.
Si tot ma gandesc cum sa descriu cum a fost cand mi-au aratat-o dupa ce s-a nascut, cand am tinut-o in brate, cand a papat prima data la san, dar asa nu-mi gasesc cuvintele potrivite.. Nici unul nu cred ca poate exprima cat de fericita sunt. Si de fapt, in curand veti simti toate acelasi lucru
Va pup, mai citesc din urma si mai revin.
Raluca
Baby
39+
Natalia
hepilica spune:
Raluca, bine-ai revenit acasa cu Natalia micuta
. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Iti doresc refacere grabnica. Ce bine ca ai deja laptic si ca papa bine micuta Natalia.
Nu-mi vine sa cred ca saptamana trecuta pe vremea asta erai inca in asteptarea marii intalniri, fara vreun simptom, iar acum iata esti alaturi de minunea ta mica. Felicitari mamico !!!!!!!!!!!!!!!!
h.
38+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
dragelor, noi astazi am facut 38 saptamani.
vineri am fost la eco. fetita e bine. are 3028g.
dr-ul meu spune ca mai am de stat pana aproape de termen...tinand cont ca nu am avut pana acum contractii / dureri de burta sau vreun alt simptom.. Doamne ajuta, asa sa fie. a fost ultima eco
, joi mai merg la spital sa fac un TNS.
oricum, cand va vrea mititica mea sa vina de acum, va fi bine. abia astept. ![]()
va pup pe toate! 
h.
38+
Multumesc lui DD.
elenada spune:
Bun venit acasa Ralucai si micutei Natalia
Abia astept sa vad poze cu micuta unguroaica.
Hepilica putin de tot mai ai si iti tii printesa in brate. Bravo.
Eu ma amuz teribil cu Ana. O tin in brate si ma priveste cu niste ochi mari. E asa mirata de ce vede ea iar cand vorbesc cu ea incepe sa rada. E scumpa tare. Imi vine sa o mananc. Matei e cazut la datorie. Isi incarca bateriile ca la noapte are treaba. Cine are chef de joaca la doua noaptea? Ati ghicit Mateias are chef de joaca si daca mami si cu tati nu au chef ne suparam tare si facem un mare scandal. Chestia asta o face de vreo doua nopti.Sa speram ca ii va trece curand.
am pus poze noi la semnatura
Pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
dariaioanaxx spune:
Klu- dulce foc Theodora, imm si ce tort buunnnn! a crescut f. bine intr o luna!
Raluca- bine ai revenit , acum in duo si cu Nataly ! te asteptam cu povestea !
hepilica spune:
Klu, sa-ti traiasca bubulina frmoasa, dulcica, finuta foc. Ma dai gata cu rochitele astea... De unde le iei? 
Elena,[/b] piticii tau sunt un amor. Ma topesc dupa ei. 
Evy, te-ai intors de la botez? Esti ok? Mai ai dureri?
Avalon, tu cum mai esti? Ce mai fac baieteii tai?
[b]Micky,
, cum te mai descurci cu puiutii tai?
h.
38+
Multumesc lui DD.
eumada spune:
Raluca eu stiu cum te simti...si vei vedea ca pe zi ce trece o iubesti mai mult..cand vei vdea ca se uita in ochii tai cand o hranesti,ca tuguie buzele si strange pumnisorii cand papa sau cand o sa stai rugandu-te sa faca kk mai usor,chiar cand o sa-i tii pampersul sa faca kk...cand vei constientiza cat e de dependenta e de tine si cat de delicata...o sa simti ca-ti plesneste sufletul..eu asa simt acum.....mi-as da sangele pentru botzul asta micutz si urlator...crede-ma e un sentiment unic.
II doresc micutei tale ce doresc fetei mele...tot binele si sanatatea din lume.......
Te pup ai grija de puiutza ta

Madalina
de minunica Eva-Maria
.