Gravidute prin FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pen spune:

Buna fetelor!
RALUCA SA-TI TRAIASCA PRINTESA NATALIA, SA VA BUCURATI DE EA SI URSITOARELE SA-I UREZE NUMAI DE BINE! SA FIE CUMINTE, FRUMOASA, SANATOASA SI MANCACIOASA!
Sa aveti rija de voi fetelor si de bebicii din burtica, unele si de bebicii nou veniti, celelalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hepilica cel de al treilea bebe e fetita prietenei mele care e cu 5 zile mai muca decat piticii. In curand voi pune poze cu patru pitici pt ca a nascut si cumnata mea sambata si are o fetita dragalasa. Putem sa deschidem cresa.

Ayda pup pe printesa mica si bucalata.

Evy felicitari pentru cele 29 de saptamani si multe inainte pana la 40

Huski eu m-am vopsit de mai multe ori in timpul saecinii cu Casting de la Loreal pt ca e fara amoniac. In trim I am stat fara vopsit apoi m-am vopsit.

Pupici tuturor sarcini usoare si la termen si bebici sanatosi.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Raluca,felicitari,sa va traiasca Natalia si sa fie sanatoasa,iar tu sa te refaci rapid si sa ai laptic mult!!!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

salutare , ce fac fetele frumoase ?
Elenada saru'mana . asa sa fie .

de vopsit nu m-am vopsit pana acum . am renuntat la blonfdcand m-am apucat de fiv-uri si am redevenit satena. insa sincer am atatea fire de par alb de m-am socat eu dar altii , ca maine cred ca trec la vopsit . o sa iau exemplul Elenadei cu l'Oreal .

salutari tuturor mamicilor care nu ne-au uitat si trec pe la noi .

fetelor , o intrebare .
astazi am simtit ca mi-a tras una asta mic , de mi s-au despicat oasele jos . exact asta a fost senzatia . asa usturime cu senzatie de plesnit os .si s-a tot jucat acolo vreo 1/2 ora -de ma rupea de durere .
mi-e frica de loviturile astea asa de jos , mi-e frica de col ...
desi il avean lung (4.24 la ultima eco acum o luna )..stiu si eu ...ca nu am experienta .
in rest suntem vioi toata ziulica ,de dimineata pana seara si noaptea dormim , mor de dragul lui .
mai faceti-va mila si de mine si mai spuneti-mi din experienta voastar . si imi cer scuze ca va tot stresez cu intrebari .

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara..
Azi bunica ,adica mama mea..a luat-o pe micsunica mea draga la ea pentru weekend....deja era asteptata ca o printesa cand am dus-o.....camera calda si proaspat renovata,bunicul si bunica...drepti in fata scoicii cu minunica mea....in weekend e program de curatenie....smotru in camera fetei si peste tot.....la noi acasa

Mi-e tare dor de ea deja si e tare urat si pustiu fara gugushtiucul meu acolo...in patutz......pe de alta parte bunica-sa moare daca o zi nu o vede....
E surprinzator cat te schimba o mogaldeatza de 56 cm inaltime.......cat te modifica si raportezi totul la ea........ma simt naspa tare si probabil ca maine o sa rup usa alergand la ea...
o iubesc din ce in ce mai mult si mai mult....

Evy vei vedea ca dupa dureri vine fericirea.......te vei indragosti de minunea mica care a crescut in tine....e ceva minunat si ma rog la dumnezeu ca toti puii nostri sa fie sanatosi....si noi sa ne putem bucura de ei......

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

nu ma indoiesc , si abia astept sa treaca lunile astea si sa imi vad si eu mogaldeata mea . eu ma intrebam daca e normal sa simt asa. nu ma tem de durere , ci sa nu fie ceva anormal si sa nu cunosc.

ce frumos vorbesti de comoara ta ! e minunat.mi-au dat lacrimile .

fetelor ce frumos trebuie sa fie . abia astept sa vina timpul si sa fiu si eu ca voi cu bebelusul meu drag in brate .

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu e vorba de ceva anormal..ai incredere ca totul va fi bine...daca ti-ai facut testele si totul e ok..nu ai motive..eu nu am facut nici DT nici TT pentru ca am stiut ca dumnezeu imi va da un copil sanatos....trebuie sa crezi foarte mult in dumnezeu si sa-l rogi sa fie sanatos copilul...si te va asculta.....
Oricum eu voi fi vesnic datoare unor femei,unor mame..datorita carora am putut sa-mi pastrez sarcina...MICKY2007,CRISISS81 SI NUSY SI KLU,KORAPOP si sa ma iertati daca am uitat pe cineva.stiu ca au fost mai multe..care au sarit sa ajute o necunoscuta.Tin minte ce disperare aveam in suflet cand am auzit ca nu se gaseste la noi substanta miraculoasa care mi-ar fi salvat copilul.Am incercat marea cu degetul si uite,am o minune in brate,o minune....care a rezistat datorita lui dumnezeu si acelor oameni minunati.....
Ce vreau sa-ti spun e ca trebuie sa crezi in faptul ca totul va fi bine,sa stii ca puiul tau va fi bine,si sa ai grija......sa urmezi sfaturile doctorului si sa ai rabdare.....
E greu dar vei vedea ca peste vreo 9 saptamani....ai sa ai o minune..
.
Durerea aia o tot vei simti pentru ca organismul se pregateste..el stie catre` sa dilate oasele pubiene pentru a putea naste..si de aia te doare...nu a plesnit nica acvolo..dar de durut va durea....sa vezi ce bumbaceala va incepe acusica......ho ho ho....doare sa stii......dar e normal...anormal ar fi sa nu simti asa ceva...si referitor la greutate sa nu te sperii....eu am avut 100 in ziua opertaiei..acum am 84 la trei saptamani...deci.....e ok

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

esti o persoana minunata !

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Raluca- felicitari proaspata mamica ! sa fie o norocoasa in viata Natalia ! acum poti sa plangi " asa cum ti a zis dr.Lemnete " dar de fericire !

Huski- eu m am vopsit o data in trim. 2 si o data in 3, dar cu vopsea normala cu amoniac !

Elena- ce frumos stau ei pe burtica!!!!m am minunat si eu cand am vazut 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Ieri buburuza noastra a implinit o luna...a crescut ca in povesti...
a luat in greutate 1200 gr si in lungime 7 cm...ii merge bine cu lapticul de la mami...si e o dulcica si o scumpica si noi suntem disperati dupa ea.

Aici e iubirica lui noastra

http://family.webshots.com/album/574499202rFMSBt

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput