Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 6
CANDY1902 spune:
RALUCA FELICITARI DRAGUTO SATI TRAIASCA COMOARA SA VA BUCURATI DE EA SA FIE CUMINTE SI SANATOASA SI SA VA UMPLE CASA DE ZIMBET SI VOIE BUNA TE PUP SI INSANATOSIRE GRABNICA[
simbata facem 11 saptamini
[b]gravi]10+ cu bebele nostru drag[
ayda_m spune:
hepilica
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
Evy30 spune:
RALUCA FELICITARI MAMICO !!!!!!!!!!
SA ITI TRAIASCA COMOARA !
Castelana multumesc pt sfaturi .
Li_am felicitari pt eco si pt faptul ca totul e bine, asa era si normal . si intr-adevar sa stii ca ma bcuur ca le iau " la coaste" . ma simt fericita si implinita .
Many , stiu cum e . eu imediat ce am facut 7 luni am simtit ca sunt mai grea, respir mai greu ,mai simt oasele cum ma dor pe jos , si dureri nesuferite de cap . astea ma enerveaza .
in rest bebe activ , e un scump .
asteptam si noi eco sapt viitoare (dupa o lunaaaa ) .sotul are o teama ca daca trecuta dr nu a putut vedea comorile baietelului . ii e frica ca s-a schimbat ceva . i-am explicat ca la anterioarele 3 avea ce trebuie intre picioare si sa stea linistit . insa acum m omoara cu intrebarile . i-am zis ca mai are cateva zile si le vede din nou ...offf...barbatii astia .
Hepilica , tu urmezi si apoi Many . ce frumooooosss .
FETELOR . DECLAR SI EU ASTAZI 29 DE SAPTAMANI . Doamne ajuta inainte pana la 39-40 cum vrea bebe .
many_bani spune:
Felicitari pentru proaspata mamica, bebe Natalia bine ai venit sanatoasa, Raluca refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a fost marea intalnire

Li_am si eu m-am nascut in preajma zilei de nastere a mamei mele(eu pe 5.11 ea pe 8.11) iar tata a stiut sa faca a.i fiecare sa se simta speciala. Nu ma deranjeaza sa nasc de ziua mea, oricum dupa nasterea bibiloiului se schimba prioritatie, el va fi cel mai important
.
Evy sa dea DD sa trecem cu bine macar de 37 sapt. 
Va pup
30 + 
eumada spune:
RALUCA SA-TI TRAIASCA MICUTZA SI II DORESC CE DORESC PENTRU COPILUL MEU...
MI S-A FACUT PIELEA DE GAINA CAND AM AUZIT CA A VENIT INCA UN SUFLET PE LUME...SA FIE SANATOASA SI IUBITA...SI TU SI EA...

VA PUP PE TOATE
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
Avalon spune:
Bine ai venit pe lume, Natalia! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa!

Mamicii, refacere rapida si laptic mult!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 

ellanik spune:
Astazi s-a nascut Natalia,
Tare-i frumu' draga de ea,
Cred ca papa si tzatztica ,
De la a ei shic mamica.
S-a nascut Natalia,
Dulce ca si mama sa,
Ii dorim sa creasca mare ,
Si frumoasa ca o floare
!
Raluca te felicit din suflet.Asteptam povesti.
Many, iata-ma-s, dupa cum vezi bat campii, dar cu gratie!Hai pupici la bibiloi , zis po****r si Dl.Talpitza

13+
Eu si bebe il iubim pe tati !
KLU1973 spune:
FELICITARI RALUCA !!! BEBE NATALIA SA FI SANATOASA SI FERICITA TOATA VIATA !!!
Klu mami fericita de Maria-Theodora
huski spune:
Buna dimineata burtici!
Am si eu o intrebare
...voi v-ati vopsit in timpul sarcinii?
Am luna asta 2 nunti si nu stiu ce sa fac...eu sunt satena dar vopsita blonda...
Multumesc
18(sapt azi)+