Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 5
li_am spune:
Ralu,

suntem toate aici langa tine, iti tinem pumnii, doamne ajuta sa fie bine si te asteptam cu drag sa ne povestesti!
Many_bany, da, pe 11.11 e ziua mea si in aceeasi zi aniversam 10 ani de cand ne-am cunoscut, si la noi o sa fie o perioada plina de evenimente, si baietelul e tot scorpion, pe 27 oct. Inainte e ziua sotului, dupa, pe 3 dec vine si aniversarea casatoriei... Ce-o sa mai petrecem! O sa fim o gasca de scorpioni in familie, saracu' tati (balanta) n-are nici o sansa! Tu ce zici, ti-ar placea sa ai aceeasi zi de nastere cu bb? Medicul meu era f. incantat de idee, zicea ca si el are aceeasi zi de nastere cu maica-sa, eu inca oscilez, parca as vrea sa fie doar ziua ei, sa fie ceva unic, special, a mea conteaza mai putin... parca as tinde sa evit, dar da, ar fi un cadou frumos...
Husky, mai zi si tu ceva, ce mai faci, cum ami esti, ce mai face Iana_mary?

toate fetele.
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
28 fix!
AMR 10 sapt
poze
huski spune:
li am, as vrea tare mult sa zic ca fac bine dar ma omoara durerile de spate 

In rest sunt ok, am o burtica destul de mare de nu pre ma crede lumea ca am doar 4,5 luni si astept cu mareeeee nerabdare ecografia de pe 11.09.
De iana_mari nu mai stiu nici eu nimic, chiar vroiam sa intreb si eu de ea. Sper ca e bine si ea si puiutzii.
Tu cum te descurci si cu burtica si cu frumosul tau blondutz?
Parerea mea e ca mai bine ca printesa sa aiba ziua ei separata de a ta. Abia va distrati la mai multe petreceri
. Am si eu un sagetator acasa (sotul pe 26)

17+
li_am spune:
"Avem unguroaica dragalasa, 3000 gr si 49 cm. Eu sunt bine, inca plutesc".
Mesaj de la Ralucapaun
Catalina
coltul meu de rai
Am furat mesajul de la FIV! Sper sa nu se supere nimeni!
Ralu, sa fii fericita si sa te refaci repede, repede! Natalia, bine ai venit, sa dea domnul sa intalnesti o lume frumoasa, sa-ti fie viata plina de bucurii si fericire!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
28 +
AMR 10 sapt
poze
Andrada.P spune:

... sunt vreo 10 luni de cand n-am mai scris la subiectul asta si am emotii 
RALUCA felicitari!!! Sa-ti traiasca unguroaica draga, sa fie sanatoasa, mancacioasa, vesela si fara colici! Iar tu draga mami, sa te refaci repede si sa ai laptic pt unguroaica!
Draga NATALIA sa ai o viata frumoasa si plina de iubire!
Dragelor, sa aveti sarcini usoare in continuare si sa nasteti usor, bebei sanatosi!
Avalon
mami si ungurasii
Eu nu prea am timp din pacate nici sa va citesc. Unguroaicele mele imi ocupa tot timpul
dar ma gandesc mereu la voi si imi amintesc de emotiile absolut minunate din sarcina. Va doresc numai bine!
Andrada mami de
Mara si Teodora (06.11.2008)
Povestea nasterii
elenada spune:
Raluca felicitari si multa sanatate. Unguroaica dragalasa bine ai venit pe lume sa ai parte de sanatate noroc si fericire si sa iti bucuri parintii toata viata
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
[b]Felicitari mami RALUCA!
Sa-ti traiasca puiutul Natalia! Ce bucurie mare! Sa va ajute DD sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna.
Bravo de un milion de ori. [/b]

h.
37+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
elenada spune:
Hepilica draga in curand vine si printesa ta. Ce a trecut timpul.
Castelana felicitari pt bebelusul dansator. Sa ai o sarcina usoara un bebe sanatos si o nastere la termen.
Va pup fetelor. Sarcini usoare si la termen va doresc si bebici sanatosi
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Raluca, felicitari!! Refacere rapida si bebe sanatos si papacios
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
ayda_m spune:
Elena ai niste pitici dragalasi foc
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
hepilica spune:
Elenana, Ayda, - m-am uitat la pozele micutilor vostri. Sunt atat de....galusti!!
Sunt tare frumusei. Cred ca sunteti tare fericite.
Sa va traiasca si sa fie sanatosi
Elena, la un moment dat...erau 3 BB.
Va pup mamici curajoase si fericite de bebei superbi.
h.
37+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.