Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 10
denisa220972 spune:
Dragutelor am fost si la medic, m-am dus b....si m-am intors v...., ma lamurit asa de mult in cat totul se lasa in seama lui DD. Era mai curioasa de ceea ce am facut la Szeget, decat sa-mi spuna ce se vede in uter, intrebam daca exista o cauza a scurgerii iar ea dadea din umeri. Asa ca m-am cocotat in pat si ce o vrea DD.
hepilica spune:
denisa, ai repetat beta? cei de Szeged ce ti-au spus sa faci dupa bhcg? nu ai luat legatura cu ei azi sa le spui ce ai?
mai ai sangerari?
h.
38+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
elenada spune:
Denisa eu in saptamana a 7-a am avut prima hemoragie. Sange rosu scurgere abundenta cateva ore apoi scurgeri maronii micute cantitativ dar zilnice pana la 14 saptamani. Intre timp am mai avut 3 hemoragii la ultima am eliminat si un hematom maricel. Singurul
tratament urmat a fost 6 pastile de utrogestan pe zi si repaos total la pat. SE poate sa ai si tu vreun hematom. In cazul sarcinilor obtinute prin fiv sunt destul de des intalnite. Daca nu ai dureri atunci exista speranta. Stai cumintica in pat ia utrogestan si Dumnezeu e mare. Multa bafta iti doresc.
Nusy ce domnisoara mare si grasunica ai. Sa iti traiasca sa fie sanatoasa si norocoasa si la multe luni inainte.
Pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bulinanico79 spune:
denisa este intr-adevar micuta sarcina si s-ar putea sa nu se vada la eco...eventual poti sa maresti doza de utrogestan de la tine putere pana cand vorbesti cu dr tau. Eu am luat 9 pastile pe zi de la inceput. Stai cumuntica in pat. Mult succes iti doresc.
Nico
17+
Evy30 spune:
Fetelor
rezultatul de la eco : avem 1.5 kg ! suntem mai maricel , adica dupa masuratori avem 30de saptamani deja
. isi punea manuta la ochi si era bosumflat , parca zicea sa il lasam in pace ca vrea sa doarma .e un scump .
pt dureririle de mijloc :paracetamol, algocamin fiola, unguent diclofenac, bengay . greutatea e de vina .a crescut burta brusc luna asta , pana acum era micuta .la servici nu mai avem voie decat 2 sapt ,asta si urmatoarea .
si se pare ca in 9-10 saptamani doctorul meu scump , ca este un dragut si un medic exceptional imi va aduce minunea pe lume . de acum interzis complet la efort de orice gen , stat in picioare cat mai putin si odihna . conform dr -ului trebuie sa trecem de perioada critica , sa nu fim prematuri . DOAMNE ajuta sa fie totul bine!
Hepilica, Raluca sper sa-mi ajute Dumnezeu si sa ma apropii si eu de cele 40 sapt cat mai mult .
Many tu urmezi dupa Hepilica . Ce emotie !
Nusy , saru'mana . Ce frumoasa este cea mica ....de fapt de unde mica ca e mare , mare . a crescut scumpetea . sa fie sanatoasa!
Cum sta cu limbuta pe afara
. e o scumpa . iar ochii sunt superbi , oare raman asa ?
pupici tuturor
Evy 29+
denisa220972 spune:
Et. 21 august - BHCG am facut-o la 12 zile de la ET.
Bhcg am repatat-o de 2 ori,
2- sept - 420,96 miercuri
4- sept- 1013,86 vineri
Duminica hemoragia, astazi scurgeri putin cantitativ si astazi am repetat Bhcg si maine la ora 17 aflu rezultatul.
Cei de la Szeged mi-au recomandat sa urmez tratamentul si sa stau in pat linistita.
Va multumesc ptr.raspunsuri
li_am spune:
Denisa,
multe fete au avut sangerari in primul trimestru, si eu am avut (la prima sarcina) hemoragii groaznice, mereu ziceam ca e gata, am pierdut sarcina, dar n-a fost asa. Nu prea am inteles ce tratament iei, ai spus la un moment dat ca ai inversat duphastonul cu utrogestanul, sper c-am inteles eu gresit, pt ca duphastonul e tot un progesteron, nu trebuie sub nici o forma sa micorezi doza fara sfatul medicului, pe cand utrogestanul, sa zicem ca ai putea sa-l maresti, cel putin pana se opreste sangerarea, chiar si fara sa consulti un dr.
Eu cred ca e bine, fii optimista si continua tratamentul! In functie de cate zile au trecut de la punctie pana la ET, esti insarcinata in 4s 6 z (3 zile) pana la 5s 1 zi(5 zile). E prea devreme sa vezi mare lucru la un eco normal, iti trebuie unul ultraperformant ca sa vezi sarcina, dar nu inca bataile inimii. Suntem aici daca te putem ajuta cu ceva. Bafta!
Many_bany, ce-a mai zburat timpul,
, nu-mi vine sa cred ca esti pe ultima suta de metri! Si venim si noi dupa tine, cel putin Evy cu baietoiul ei cel mare & moi! Mai e un pic, doamne ajuta sa fie totul bine la toate trei!
Nusy, Klu, Elenada, ce comori aveti, sa va traiasca si sa treceti mai des pe la noi, suntem o gasca de gravidute aici avide de poze cu bebici, nu ezitati sa ne satisfaceti poftele cat mai des!
Hepilico, io m-as apuca sa-ti fac galerie, tu ce zici?

tuturor!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
28 +
AMR 10 sapt
poze
nusy spune:
Evy, Elenada,Li_am:
multumim! Promitem sa mai punem poze,cand mai avem.
Evy: sper si eu sa-i ramana ochii asa,albastri,desi eu ii am verzi,iar sotul caprui(insa tataia ii are albastri,asa ca are de unde sa-i mosteneasca).Insa,pana la 6 luni se pot schimba,desi cred ca nu se fac caprui(ca ai sotului) caci sunt prea deschisi ca sa sufere asa o transformare...macar verzi daca s-or face,ca ai mei...vedem noi...
Ce mai face dr.nostru? Tot asa dragut?
Hepilica: mai ai putin si iti vei tine si tu minunea in brate.Sanatate multa si sarcina usoara pe ultima suta de metri!
hepilica spune:
li_am
, esti o scumpa.
nu cred ca gogosica mea iubita va veni saptamana asta... (oare???). duminica fac 39 sapt. cred totusi ca sapt viitoare...., dar mai stii? orice se poate intampla de acum. daca nu vine pana la 40 sapt, adica sfarsitul sapt viitoare, voi face cezariana programata la 40 si 2 zile... cred totusi ca va veni pana atunci, nu?. nu-mi vine sa cred ca e posibil sa vina oricand sapt asta sau viitoare...
. abia astept!!! sunt atat de aproape, dar parca nu realizez ca mi se intampla mie.
deocamdata stau linistita in pat. nu am niciun fel de durere de spate sau de burta, nu simt nimic prevestitor... hi, hi...
.
nusy - 

evy, felicitari pt eco. de acum odihna la greu ca sa treci pragul de prematuritate cu bine. hai ca usor, usor vine si noiembrie.
denisa - beta a crescut frumos.stai in pat, ia tratamentul si sa dea DD sa fie totul bine.
h.
38+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
many_bani spune:
Evy, ce flacau mare ai, sa dea DD sa treaca cu bine cele 9-10 sapt.sa va bucurati de marea intalnire
.
Li_am
, dar cred ca Avalon urmeaza dupa Hepilica, cel putin asa crede ea, ca se va intampla undeva la sfarsitul lui oct., ori eu sper sa prind 01.11., tu ce faci? cum te simti?
Denisa si eu am trecut prin episoade de sangerari din sapt. 4 si 6 zile pana spre sapt. 8, de fiecare data fugeam la echo, dar la mine de prima data s-a vazut sacul, apoi mai tarziu(dupa 6 sapt. s-a vazut si embrionul), ca tratament am luat 6 utrogestan/zi, 2duphaston/zi si estrofem. Bafta
Hepilica

31 +