Gravidute prin FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani Mariilor, mari si mici, sa fie sanatoase si fericie

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor multumesc din suflet .

Urez si eu LA MULTI ANI tututor celor care poarta nume sfant !
Gata , de marti sunt acasa, ca mai am si concediu de odihna .
o sa fie un pic greu 2 luni acasa, ca sunt obisnuita numai pe agitatie , insa pentru bebele meu fac orice .
Abia astept si eu sa imi vad comoara cu bine .Doamne ajuta .

Li_am , dupa noi esti tare aproape , ce crezi ....abia asptept sa te vad si pe tine .
Many , si tu ai mare grija . totul va fi bine la toata lumea . ce face baiatul ?
Nusy , al nostru doctor este un scump . Ieri cel putin a fost in super forma , si am glumit mult .

fetelor mi-e mi-au aparut multe dungi mov pe burtica . astea vor crapa . numai pe jos . se pare ca Elancyl antivergeturi ...pas ...pas. nu a functionat desi am dat la greu .

pupicei dulci

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am iesit sa cumpar fructe si m-am intors acasa cu camasa de alaptat, este asa draguta si coincidenta, are aceleasi culori ca si papucii. O sa mai cumpar una+halat, mai am una cu nasturi multi si cam atat.
Insa am vrut sa-mi iau si sutien ptr. alaptatt de la Jolidon, dar sunt debusolata, vanzatoarea a zis ca trebuie sa-l iau cam cu doua nr. mai mare, mi s-a parut imens, oare sutienul trebuie sa faca parte din bagajul de spital?
Evy, asa ziceam si eu, oare ce o sa fac acasa si surpriza am gasit ce sa fac, cos goblen. Eu de multe ori dimineata la 7,15 eram in masina si parcam seara dupa 18,30-19 dar cand am fost nevoita sa raman acasa, am citit, am facut lucru manual si incet incet timpul a trecut. Asa ca trebuie sa te mai potolesti cu munca, nu o sa-ti ridice statuie, important este bebe.
Hepilica nici un semn azi?

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, foarte bine ca te menajezi.
despre mine - niciun semn

h.

38+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Dupa episodul cu hemoragia am mai facut o BHCG ieri rezultatul este 3324,73, acum cu DD inainte, si astazi am mai avut episoade de scurgeri, mici cantitativ, doar cand ma ridic in picioare.
Va multumesc foarte mult ptr.incurajari si va doresc sarcini la termen, fara peripetii si mai raman pe aici sa va mai zapacesc putin

Mergi la inceput

Hepilica , ma bucur ca esti bine .
Many , trebuie sa imi caut si eu camasuta . oare la spital stam cu sutien ? nu stiu , sa vedem ce zic fetele .
Denisa , beta a crescut vad . asta inseamna ca este bine si ai probabil hematom , cum ti-au explicat fetele . stai cumintica numai in pat . doamne ajuta .
Raluca , pupici tie si Nataliei !

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

denisa, felicitari pentru noua valoare beta. ai sa vezi ca totul va fi bine. stai cat mai mult in pat. e foarte important.

pe mine m-a dat peste cap un var cu care am vorbit la telefon si pe care nu l-am mai vazut/ auzit de mult. la un moment dat i-am spus "hai ca ne vedem in curand la botez". el mi-a spus: " eee, mai stai ca se pot intampla multe pana nasti. stii cum e... nu stii ce te asteapta, ce se poate intampla la nastere.., intai sa se nasca...".

nu-mi ies din minte afirmatiile lui. asa de tare m-au intristat si numai la asta ma gandesc. toata lumea isi da cu parerea..., toti stiu, toti se dau rotunzi. mi se pare atat de neinspirat sa-i spui unei femei insarcinata in luna a 9-a..."stai ca inca n-ai nascut, nu stii ce se poate intampla"....ufff.

feriti-va sa-i ascultati pe toti "binevoitorii".

h.

38+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Hepilica, fata draga ia nu te mai gandi tu la toate prostiile!
Tu trebuie sa te gandesti doar la printesica ta care poate aparea din moment in moment, la momentul intalnirii cu cea mai mare realizare a vietii tale, la ce hainute o sa-i dai in primele zile...la cum o vei alapta...lasa la o parte verii si matusile care le stiu pe toate...
Am si eu matusi care se tot mira ca vai ce burta mare ai...nu cumva sunt 2...si eu le zic ca poate sa fie si trei...care-i problema?!?
Nastere cat mai usoara si bebe sanatos si mancacios iti doresc

Cu intarziere, LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!

Iana_mari, hai cu vestile bune

18+

Mergi la inceput

Hepilica NU iti mai face griji pt asemenea "binevoitori " . nu stiu cum se face ca prin toate familiile exista un specimen , sau chiar 2 .
a mea soacra zicea ca pana nu vede burta nu crede .asa ca ce sa te astepti.sunt tampiti de-a dreptul, scuzati expresia .
nu e posibil asa ceva

NU lua in seama nimik . copilasii vor veni pe lume sanatosi , frumosi ,vor fi bine mersi si noi toate mamicile vom fi cele mai mandre femei din lume . clar ?

fetelor , eu tb sa fac analizele de trim III. sange +flora col .mi-e un pic teama de cele de col . doctorul a zis ca sa nu mai vin la spital ,sa mai stau prin aglomeratie si sa le fac tot la cabinetul unde merg de obicei . nu e pbl de bani ca nu mi-a dat multe , insa de analiza asta ...ca umbla pe acolo ....mi-e tare frica .se poate intampla ceva cu colul ? doare?
voi in a cata saptamana le-ati facut . eu o sa am cam 31 cand ma duc . oare e ok ?

Evy 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Seara buna fetelor,
Many_bany, mie mi-au venit sutienele de gravida si in timpul alaptatului, nu mi-au mai crescut sanii, ce doua numere mai mari... poate o cupa mai mare, da' doua nr. nu cred! Ce multe lucruri ti-ai cumparat, o sa te plictisesti pana nasti, eu mi-am rezervat de exemplu hainutele (nu am cumparat nicio hainuta) pt bb pt ultimele saptamani, dar si mie mi-e tare greu sa ma abtin, tot ce vad as cumpara... deja am aproape tot, carucior, patut, scaunel masina, botosei, suzete, biberoane, pompa, absorbante san, creme, sac de dormit, lenjerii patut, paturici, infacol, etc.
Acum imi dau seama ca imi mai trebuie o cadita, un carusel (asa se cheama, nu? - chestia aia cu atarnici deasupra patutului lui bb) scutece de muselina cat mai multe (bune la toate) si hainutele. Cam atat. M-am cam grabit si eu, o sa stau (sper) mult timp sa ma uit la ele pana vine bb... Eu multe le am deja (gen decoratiuni camera bb, mobilier bb inclusiv salteluta de schimbat, unele cosmetice de bb, trusa unghiute, perii par, recipient pampers folosit, etc) - avantaj parinti cu mai multi copii! Aici de bagaj de spital nu e nevoie, nu mai stiu cu ce sa-mi ocup timpul... Bine ca nu prea am timp cu cel mic sa ma plictisesc, pt mine trece timpul mult mai repede de fapt, ma tine piticul ocupata de dimineata pana seara... si uite-asa mai trece o zi, o saptamana... nici nu trebuie sa recurg la activitati gen goblen ( da' daca vrei sa ma omori, pune-ma sa cos!)

Evy, eu maxim pe 15 nov mi-am propus sa ma vad cu fata mea (DPN era pe 25 dar ma grabesc un pic - plus ca am colul scurt, nici nu stiu daca ajung asa departe, exista riscul sa nasc mai devreme, pt mine orice zi in plus conteaza, m-am mai linistit acum ca am trecut pragul critic de 28 s), tu ce DPN ai? De examen bacteriologic nu trebuie sa te temi, eu il fac saptamanal, e extrem de simplu, nedureros si fara nici un risc.

Hepilica, mai lasa verii sa-si dea cu parerea despre copiii lor, nu despre al tau, nu te intrista, fii zen, asculta la Husky () ca zice bine, concentreaza-ti energia pe tine si pe fetita ta, fa-ti doua trei poze graviduta, nu stiu, fa ceva frumos pentru tine sau pentru buburuza ta.

Avaloane, mai treci si pe la noi, ca uite, aproape nastem si nu prea am mai vorbit de la ET incoace, te-am vazut mai mult pe la fiv (asa am facut si eu la prima sarcina, nici nu am intrat macar la odisee).

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 28 + AMR 10 sapt

poze

Mergi la inceput