Gravidute prin FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

fetelor
am mers la medic . poate sa imi lipeasca la loc lucrarea fara nici un fel de interventie . a iesit pur si simplu. gingia e un pic inflamata , mi-a pus un pic de antiinflamator si m-a asigurat ca nu e nici o pbl , si luni daca se inchide gingia imi cimentuieste lucrarea . tot e bine . di da mi-a spus ca sub nici o forma anestezic, si nici macar lucrul cu freza fr anestezie la doamne insarcinate el nu face .

saru'mana de urari . doamne ajuta .
e o problema cu forumul , e si mesaj. sper sa rezolve , ca tare rau ar fi fara voi

Evy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

fetelor
am mers la medic . poate sa imi lipeasca la loc lucrarea fara nici un fel de interventie . a iesit pur si simplu. gingia e un pic inflamata , mi-a pus un pic de antiinflamator si m-a asigurat ca nu e nici o pbl , si luni daca se inchide gingia imi cimentuieste lucrarea . tot e bine . di da mi-a spus ca sub nici o forma anestezic, si nici macar lucrul cu freza fr anestezie la doamne insarcinate el nu face .

saru'mana de urari . doamne ajuta .
e o problema cu forumul , e si mesaj. sper sa rezolve , ca tare rau ar fi fara voi

Evy 30+

Evy, uf doamne asta da veste buna, ma gandeam ca asa o sa-ti faca.
hai ca ne facem noi zambete largi si ssnatoase dupa nastere, bebe sa iasa sanatos, nu?
Sanatate!!!!!!!!

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

hepilica, cum te simti? sunt in coasta ta sa vad cum evoluezi, uau ce putin mai ai pana la marea intalneala! ma bucur mult pentru tine, de fapt sa fiu sincera ma bucur pentru fiecare fata in parte!
AMR usor!!!!!!!!!!!!!

Huski, te astept cu rezultatul aici pe fir! nu-mi da emotii, sau sarbatoresti in oras? oricum sunt sigura ca a zis numai de bineeeeee!!!
pup burtica!

iana, buna zi de ET ai avut, zi mare si D-zeu te-a "cadorisit" si acum esti o graviduta fericita!

castelana fericita 10+

Mergi la inceput

asa e draga mea Castelana . o sa zambim de doua ori frumos dupa nastere . 1 bebe , 2 dintii
numai bine si tie .

Hepilica cum mai esti ?
Many , te acapareaza de tot goblenul ala . mai treci si pe aici si spune ce face baiatul si cum esti tu .

Evy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fetelor multumesc ca va ganditi la mine.

Peste 2 zile voi avea 39 saptamani.

Sunt bine, nu am simptome de nastere. Abia astept sa vina pe lume gogosica mea, abia astept marea intalnire, as vrea sa se intample mai repede, dar parca as vrea sa stea sa mai creasca...sa vina cand va dori ea. O iubesc atat de mult!

M-am pregatit, m-am facut frumusica , m-am epilat, vopsit, mi-am facut pedichiura, m-am tuns...

Acum astept !!! Nu mai merg la nicio eco, la niciun control...asa zice dr..si eu ascult cu sfintenie, stie el mai bine..

Va pup pe toate.

h.

38+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Hepilica, si eu abia astept detalii despre nasterea cu dr. Albu. Ati stabilit daca vei naste natural sau vei face cezariana? (scuze daca ai scris deja, n-am reusit sa citesc tot din urma).

Iana si Huski ati inceput sa simtiti bebeii? Dar dureri de ligamente aveti? Nici nu stiu ce sa ma ingrijoreze si ce nu. Dr mi-a spus sa vin cand simt durere...dar intepaturile scurte din zona pelviana si durerile de la limita soldului nu mi se par ingrijoratoare...probabil se intind muschii pe acolo...voi simtiti asa ceva?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

simona, voi naste prin cezariana.

am programat cezariana cu dr albu in data de 22 sept (de marti intr-o saptamana)cand voi avea 40,2 saptamani.

daca intre timp (pana pe 22.09) puiutul vrea sa vina, voi merge repede-repede la spital.

h.

38+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Simona intepaturi scurte am avut si eu si inca mai am . si dureri de mijloc .
daca sunt mai de lunga durata no spa , si daca nu cedeaza la medic .
e normal sa simtim ceva , caci se mareste uterul .

si ca veni vorba .am o intrebare care nu imi da pace .
de doua seri mi se pune in partea dreapta , in zona ficatului , asa ...ca un carcel ...noaptea . cand incerc sa ma misc de pe o parte pe alta . ma apuca ca o ghiara , nu ma mai pot intoarce si ma doare . ma masez si ma lasa .si nu mai apare alta .insa ma intorc greu.numai pe dreapta apare.
e posibil sa fie contractie dureroasa ? ma tine cateva minute ...sau o fi carcel ?
ma enerveaza ca am mai avut 2-3 si lunile trecute si nu i-am spus medicului . am uitat .
ce ziceti ? please

Evy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Scuze fetele dar acum am ajuns acasa.

se pare ca vom avea un BAIETEL

Se pare ca totul este in regula
Bebe are cam tot ce-i trebuie si profu' era destul de incantat de ce vedea.
O sa revin maine cu mai multe detalii. Am o foame de lup si musafiri pe deasupra
Am ajuns la eco la 15:30 si am intrat in cabinet la 20:00 (a fost profesorul blocat in trafic )

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, dragelor!

Sper sa reusesc sa trimit mesajul asta, am mai avut ceva tentative si zilele trecute.

Nici nu stiu cu ce sa incep:)Am fost ff haotica zilele acestea, acum am venit la parintii sotului acasa si am mai reusit sa dorm un pic.
So, am facut niste rani la sani cumplite, operatia e mic copil pe langa durerile astea. E rana deschisa, cu sange. Am mai incercat protectiile dar nu prea le accepta mereu. Laptic am avut cat pt o maternitate intreaga, insa ieri am racit rau de tot, cu febra mare si vad ca s-a diminuat muuult de tot, azi noapte si dimineata i-am dat formula. Sper totusi sa-mi revina, o sa incerc si eu ceaiurile si galactogilul.
Incerc sa-i dau sa pape cam la 3 ore, am reusit cateva zile, insa are momente cand sta cu sanul in gura si nu suge deloc, adoarme.
Am fost si la pediatru si m-am stresat cumplit, imi arata cantarul mai putin cu 280 de gr fata de greutatea de la externare. Eu am o anemie puternica si e posibil sa i-o fi transmis-o si ei. Am plans de ciuda, poate asta a influentat si laptele. Ma mai duc saptamana viitoare iar si daca tot nu creste o trec pe formula.
In rest, nu e foarte plangacioasa, ieri a facut un concert adevarat, eu eram cu febra mare, nici nu mai stiam ce vorbesc, incercam sa-i dau sa pape, ea tot nu prea vroia sanul, m-am agitat si cred ca m-a simtit.
La baita ii place, ii fac si masaj ca are piciorusele putin strambe de la cum a stat in burtica, i-a cazut si buricul. O sa pun si ceva poze, le am pe calculatorul de acasa dar poate mi-l aduce sotul meu aici.
Cu operatia a fost ok, in prima zi m-am trotilat cu muuulte calmante (si zau ca-l inteleg pe Michael), a doua zi insa am tras de mine si m-am dat jos din pat singura, am fost la alaptat si m-am revenit f bine. Deja sunt ca o gazela, ma rog aproape, cu cateva kg in plus.Si incep si eu cu sfaturile, dar sa incercati sa faceti miscare imediat, chiar dc simtiti ca se scurge viata din voi. O sa gasiti resurse. Uite, eram intr-o dimineata in spital, aveam o durere cumplita de burta, nu ma puteam misca nici in pat si am zis ca nu mai merg la alaptat. A venit colega mea de salon si mi-a zis ca-mi plange copilul. Stiti cum m-am ridicat din pat, intr-un minut o si alaptam.
In spital a fost ok, am stat intr-o camera cu 2 paturi, f ok, dr a fost super dragut, rezidentul la fel. Asistentele de la terapie intensiva si ele dragute tare. Una dintre ele incerca de ceva ani sa ramana gravida si i-am povestit cum e cu fivul.
In schimb cele de la neonatologie n-au fost prea prietenoase. O singura data a venit o infirmiera si mi-a aratat cum sa ia sfarcul fata, deja eram plina de rani. In rest, am fost f nemultumita de ele. Nici macar nu am vazut-o pe neonatologul fetitei. Doar sotul meu cand i-a dat banii. N-ar fi trebuit sa le dau nimic, oricum se purtau la fel de rece.
Cam atat in mare, nici nu mai stiu ce sa zic. Aaa, inca un sfat, sa acceptati ajutor de unde puteti ca altfel va pierdeti mintile de oboseala.

Evy, am vazut mesajul tau, o sa-ti povestesc mai incolo, mai ai 10 saptamani pana nasti. Insa ce pot sa-ti zic, pastreaza-ti energia pt dupa ce nasti, la spital va fi totul ok, nici nu trebuie sa te gandesti ce va fi. Adevaratul spectacol incepe cand ajungi acasa cu copilul

Fetele, va imbratisez cu drag si incerc sa mai intru.

Pupici!

Baby

39+ Natalia

Mergi la inceput