Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 14
dariaioanaxx spune:
Iana- eu am luat 14 kg in sarcina si cele mai multe, contrar a tot ce se spune, l am luat in primul trimestru, asa ca nu obligatoriu iei cel mai mult in ultimul trim.! trebuie sa fii atenta si sa eviti carbogazoasele si prajelile, in rest bebeii sa fie sanatosi !
Eumada- nu renunta la alaptat, fa tot posibilul sa cresti iar lactactia pt. ca se poate ! la mine a mers f. bine galactogilul si desi bebelina mea nu suge papa doar muls, am deajuns pt. ea, dar vreau sa va spun ca ma chinuiesc destul de rau, sa ma mulg de 6 ori/zi, din care de doua ori noaptea
dar nu nimic....bebitza mea sa fie bine
nu ma mai plang deloc de nimic pt. ca ma gandesc ca acum un an eram de cealalta parte a baricadei, la aspirante si nici nu ma gandeam sa fiu asa norrocoasa !
Hepilica - nu pune la suflet, si eu sunt tot asa "simtitoare " si nu e bine deloc...bebele simte orice !
multumesc fetelor care v ati facut grji pt. mine pt. ca nu mai apaream dupa nastere si celor care mi ati facut urari mie si zmeuricii(acum am reusit si eu sa citesc din urma )dar n am avut nr. nici unei fete sa anunt. doar al lui Klu dar n am indraznit stiind ca si ea poate fi la spital inca;

huski spune:
Castelana, intr-adevar sunt tare mandra de burtica mea
Da tu stii bine cum e, nu-i asa? 

Iana_mari 

, maine merg la eco la ora 16.
NU mai am rabdareeeee.Tu unde ai facut eco, tot la centrul de planificare familiala de langa spital?
A fost tot intravaginal sau pe burtica?
18+
simona2 spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de un car de ani pe aici si parca mi s-a facut dor sa mai schimb impresii cu voi.
In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici, ca au tot fost in ultima vreme, si sa urez multa bafta celor pe ultima suta de metri!
Bebelul meu e bine..inca nu stiu sigur ce e pt ca la 13 sapt. mi s-a spus ca e baiat...iar la 15 ca e fetita, asa ca asteptam morfo de trim II pt a sti sigur (daca pot astepta pana atunci
).
Am pus vreo 4-5 kg pana acum dupa cantarul de la clinica, dar sincer nu mi se pare ca am pus altceva decat burta si sani.
Am ceva dureri de ligamente (pe linia slipului mai ales, iar durerea coboara spre coapse)..de fapt e mai mult ca o febra musculara...nu stiu daca sa ma ingrijoreze sau nu.
Am colul de 3 cm si dr mi-a spus sa nu fac efort, sa nu stau in stres etc.
Cochetez de cateva zile cu ideea de a incepe exercitii Pilates si masaj pt. gravide. Credeti ca ar trebui sa intreb dr. sau pot sa merg fara probleme?
16+
iana_mari spune:
HUSKI maine stam cu sufletul la gura.
Da acolo am fost la centrul de planificare si eco il faci pe burta.
O sa-ti placa mai mult.
DARIAIOANAXX SI SIMONA pai ati pus foarte bine la capitolul kg.
iana
18+ 

castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari CASTELANA ai dreptate cu produsele de patiserie ,am cam exagerat in ultima luna.Placintele cu branza sarata ,zilnic ![]() .iana 18+ ![]() ![]() |
iana inseamna ca celalalt bebic e baiattttttttt, asa se zice daca mami prefera chestii sarate. Asa ca tinem pumnii de aici si e frumos sa visezi, nu? inca mai poti sa faci pronosticuri!
eu am zis, ai pereche si gata!
te pup mami de gemeni frumosi ce in curand vei fi!!!!!

castelana fericita
10+
Evy30 spune:
pupiceiiiiiii la toata lumea .

salutari fetelor care au cam lipsit de pe aici . si multe salutari fetelor dragi prezente .
noi declaram astazi 30 saptamani
. doamne ajuta inainte .
insa si ceva mai nasol ...mi-a cazut lucrarea . aveam o punte de 4 dinti care au cedat in fata unei caramele
.
nu am dat de medic , e maine la cabinet . insa nu cred sa mi-o lipseasca iar asa repede caci am gingia sangeranda ,si cred ca tb sa se vindece . in plus am inteles ca anestezicul ala (caci tb sa curete iar cele 2 masele de care s-a legat ) e periculos pt bebe . intreb maine . daca nu se poate stam cu o gaurica de 4 dintisori in gurita
. de...daca am vrut caramele . asa imi trebuie .
Evy 30+
castelanaC spune:
Buna dimineata!!!!! ce fac burticoasele?
Evy..... te inteleg prin ce treci, si eu acelasi stres sa nu cada lucrerea care cica trebuia rezolvata de mai mult timp dar mi s-a indicat sa fac bebe si dupa, pentru ca e o lucretura ce necesita timp (mde, rezultat al experimentelor romanesti de se crucesc astia pe aici si o sa creada ca la noi stomatologia se practica in copac...) Icearca sa vb cu stomatologul, dar si cu dr gineco, poate ajungeti la un rez ce multumeste pe toata lumea. Gingia poate sangereaza si pentru ca mucoasele sunt in perioada gestanta foarte puternic vascularizate, deci...sa mergem si pe firul asta!
sanatate si bafta sa gasesti dr sa-ti redea zambetul pe buze!
p.s. ai dreptate, eu ieri nu am putut scrie dupa amiaza pe forum, nu se incarca si apoi se stingea din senin...or fi toane de gravida si la internetul asta...
te pup
huski, hai ca noi stam aici cu pumnuletii inclestati!!!!!!!!!!!!
bafta si te asteptam cu vesti excelente, cum ar putea sa fie altfel?
pup burticoasa mindra!
hepilica, capul sus si ochii la usa! fii barbata si indiferenta, e pentru bebe sa stii!
iana, pup burtica de mami eroina!
fetele, azi mai incepe un wk-end, deci sa ne relaxam si sa ne bucuram, nu? va pup si sa auzim numai de bineeeeeeeeee!!!!!
castelana fericita
10+
iana_mari spune:
EVY30 FELICITARI PT. CELE 30 DE SAPTAMANI.DESPRE ANESTEZIA STOMATOLOGICA SI EU STIAM CA ESTE INTERZISA.
CASTELANA,DA AI DAT UN PRONOSTIC BUN.VREAU O PERECHEEEEEEEE.
SI MA GANDESC CA POATE E ASA CA TRANSFERUL A FOST DE SF. CONSTANTIN SI ELENA,DECI AVEM DEJA NUME DE SFANT.
iana
18+ 

iana_mari spune:
HUSKI DUPA AMIAZA ASTEPTAM VESTILE .
PE MINE M-A CHEMAT LA 14 CA SA INTRU LA 16 ,ERA TARE AGLOMERATA.
A chemat o mamica de tripleti prima oara,iar eu imi frecam mainele ca sunt a doua,dar de unde
.
MONILAND CE MAI FAC FETELE.
iana
18+