Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 16
iana_mari spune:
SIMONA da ,eu am simtit si inca mai simt dureri ,intepaturi in zona uterului,dar sunt de scurta durata.
De miscat ,misca mai mult fetita care este pozitionata cu capul in jos si picioarele in sus.Celalalt bebe il simt mai rar e mai puturos.![]()
HEPILICA mai e asa putin si o sa ai marea intalnire.
HUSKI felicitari pt. puta.![]()
Deci ai fost mama eroina la capitolul asteptare.
Asteptam detalii.
Ti-a dat ceva analize de facut?
iana
18+ 

Evy30 spune:
Raluca , ai grija de tine . ti-am spus doar -avem timp sa vorbim
.vezi ce faci cu raceala aia .
Pup fetele 
fetelor astazi am fost si eu la cumparaturi . am profitat ca e destul de frumos si am zis sa merg . bineinteles ca acum m-a luat iar durerea de mijloc .mama masii de lombosciatica ..ma scuzati .
am stat in oras fix 1.5 ore si acum ma pun in pat .
nu va spun ca peste tot persoane care tuseau , cred ca e ceva general
... si care stranutau . sa-mi ajute doamne doamne sa nu racesc .
mi-am luat 2 camasute, halat, papuci+papuci dus , sosete , sutiene , pijama cu pantalon si nasturi ,chilotei "moartea pasiunii " , burtiera pt dupa .
restul mai incolo . ca am carrefour aproape . dupa ce ma odihnesc le bag pe toate la spalat . doamne ajuta inainte acum .
cand mai intrati pe aici , dati si voi cu parerea despre carcelul meu sau contractia din timpul noptii. va rog . din experienta voastra .
Evy 30+
many_bani spune:
Buna ziua si de la mine
Evy, nu am mai scris ptr. ca eu nu puteam deschide DC. Am crezut initial ca de la laptopul meu este buba, am incercat de la sot, nimic, apoi am zis ca de la net dar orice altceva mergea asa ca am asteptat. Deci ai dat si tu startul la cumparaturi?
Li_am eu am dat pe 3 buc. de infacol 88 lei(in jur de 1700 forinti/buc.), nu stiu daca este mult sau putin. Referitor la pompele de san electrice de Medela pe site-ul romanesc pe care am intrat eu, preturile erau de la 1100lei la 1500 lei, adica mult prea mult, din acest motiv ceream referinte despre cele manuale.
Hepilica 
Catelana
nu ma intelege gresit eu nu-mi fac probleme de kg. insa ma streseaza dr. mea, am fisa de gravida plina de porci grasi
. DR. de fam. zice ca sunt ok, ca nu am picioarele umflate si ca din spate nu se vede ca sunt gravi.
Raluca
pt. tine si unul ptr. micuta Natalia
Klu, pe unde mai esti? nu mai ai timp de noi?
Felicit si eu fetele care au venit cu vesti bune de la echo.
Va urez w-e placut
31 + 
eumada spune:
Buna ziua...ieri a fost marea zi in care micutza mea a devenit crestina.....si a fost dragalasa si cuminte....
Seara si noaptea in schimb....
urlete plans agitatie,nu foame nu sete,nu in brate,nu in pat,nu doarme fosaie tipa....etc.....
E necajita tare...
petrecerea e abia peste doua saptamani si mai avem multe de pregatit.....
Nu stiu este vreun cont unde as putea pune cateva poze?
nu am parola nici contul...
va pup..voi sunteti next generation...
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
Evy30 spune:
felicitari din tot sufletul .
sa fie sanatoasa si sa aibe parte de tot ce e mai bun in viata .
Evy 30+
elenada spune:
Hello dragutelor
Hepilica ce mai faceti voi. Cum va simtiti? Va tin pumnii. Sa aio o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa.
Evy si eu aveam junghiuri in partea dreapta in zona ficatului tot asa cum descrii tu. Baietelul meu era cauza junghiurilor. Cred ca bebelusului tau ii place ficatul tau ce e moale si sta asa bine pe el. Felicitario pt cele 30 de saptamani si multe inainte pana la 40.
Castelana
Eumada sa iti traiasca micuta crestina sa fie sanatoasa si norocoasa.
Raluca pupici multi.
Legat de kg doctorul meu mi-a spus ca intr-o sarcina gemelara e ok sa iei un maxim de 18 kg. El spunea ca e bine sa nu iei prea multe kg ca atunci piticii nu mai au suficient loc sa creasca ei.
Fetelor va pup si va doresc sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Evy30 spune:
te pup Elenada
multumesc pt urari .asa sa fie.
am si lovituri dese la ficat , ca acolo are funduletul si piciorusele . nici nu ma gandeam ca el este motivul . mama, mama, cand ma strange asa ca o ghiara ma termina .
dar daca e el , il iert
.
Many , cred ca dr ta e cam obsedata de greutate . eu nu am nici o fisa, doar dosarul de analize si ecografii , si dr niciodata nu mi-a atras atebtia ca as fi grasa . si crede-ma ca eu cand am ramas gravi aveam 78 de kg , de ..dupa atatea injectii corpul meu a cedat . in primele luni am slabit la 73 si acum am 83. deci se presupune ca am luat mult , insa el niciodata nu m-a facut sa ma simt o scrofita , ca sa spun la feminin . asa ca fruntea sus , ca important e sa fie baiatul bine .
Eumada am vazut ca adresa comunca este
burtici_fiv@yahoo.com
insa nici eu nu am parola . poate ne da cineva . e trecuta pussy . oare mai e ? ca nu am vazut-o pe aici .scuze daca fac vreo gafa
saptamana asta merg la analizele de trim III . sper sa nu imi mai apara anemie , ca ma enerveaza . nu trece cu nimic .
Evy 30+
pishko spune:
Ziua buna fetelor. Am si eu o intrebare. Cum ramane cu masajul sfarcurilor cu o luna inainte de nastere ca mi-o o groaza ca va trebui sa fac asta si habar n-am. Am inteles ca e mai bine sa faci asta inainte ca fie cat de cat mai usor la alptare.
Doresc tuturor sarcini usoare si nasteri la fel.
pishko
+33 
hepilica spune:
'neata!
Putina atentie va rog la semnatura mea...ok? ![]()
h.
39+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Evy, anemia din timpul sarcinii aproape ca nu se poat eevita. Nu te astepta sa-ti treaca pentru ca nu se va intampla. Asta nu se explica neaprat prin faptul ca nu te alimentezi cum trebuie. Pot fi cauze ale anemiei in sarcina si problemele nutritionale, evident, dar de cele mai multe ori anemia in sarcina exista pentru ca in aceasta perioada cantitatea de plasma din organism creste cu o viteza mai mare decat viteza cu care se "fabrica" hematiile.
Important este sa iei fier sau vitamine (ce iti recomanda medicul) pt ca la nastere se presupune ca vei mai pierde sange, caz in care anemia poate deveni mai accentuata sau chiar grava in anumite situatii. Eu nu stiu vreo gravida care sa nu aiba anemie in timpul sarcinii. Eu am luat o perioada lunga fier si la un moment dat se dublase valoarea sideremiei (fier in sange), dar globulele rosii tot sub parametrii normali erau..., deci tot anemie indicau..., ceea ce indica clar ca e legat de ceea ce spuneam mai sus.
Am luat o pauza de Fe, dupa care am inceput din nou sa iau..., iar acum iau in continuare + elevit.
h.
39+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.