Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 15
anka77 spune:
mhhhh...nu stiu , eu sunt convinsa ca e Lisa tipa aia..are o figura inconfundabila.Ma rog , poate gresesc..
ce varsta are fata ei? mi se pare destul de mare?
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Tocami ce am vazut pe "hoax" o poza cu dansatorii lui din This is it!
Par cam fericiti nu vi se par?
Tinand seama ca e vorba de o inmormantare e chiar dezgustator sa zambesti http://i595.photobucket.com/albums/tt38/beverleyflossy/untitled.jpg
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
Medy6 spune:
De aici deduc ca fiica Lisei are 20 de ani http://www.elvisinfonet.com/lisafashion.html
astrojunkie spune:
Ei, nu toata lumea venise din dragoste pentru MJ. Ma uitam si pe pozele de la "petrecerea" de dupa, aici:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3540649&id=588468760#/album.php?aid=146917&id=588468760
LaToya zambeste, pozeaza, Quincy la fel, m-am intristat si apoi m-am gandit ca nu sunt eu nimeni sa judec, nu pot sti ce e sau nu in sufletul lor...
anka77 spune:
Bai nu pot sa cred.!!!!
LaToya n-are nicio apasare . Foarte atenta la detalii, zambeste tot timpul.Iar out fit-ul este wow...se potriveste unei inormantari ...manusa
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Medy6 Anka, ai dreptate, mai ales in contextul acela: langa tabloul lui M. |
Da, contextul foarte prost ales
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
purple_blue spune:
Nu zic, ca ar trebui sa planga toti, sau sa angajeze bocitoare profesioniste. Dar, eu una cred ca pot sa fac diferenta intre "durere fara plans" si "actorie".
Cand ma gandesc ca noi aici plangem ascultandu-i melodiile, sau uitandu-ne la pozele de la procese, nu stiu cum am fi fost la inmormantare. Greu cuvant.
Si sa zicem ca noi nu l-am cunoscut, si de aceea ne-a impresionat doar ce am vazut in toti acesti ani. Dar, te doare sufletul sa crezi ca toti apropiatii l-au considerat "ceva". Nu stiu, mie nu mi se par normale fetele lor. Si asta ma intristeaza si mai mult.
Si nu-i pot suporta ca au pus pe acolo poze si versuri si de toate care pe mine ma fac sa plang si ei sunt ca la teatru. Intr-adevar mama lui pare cea mai potrivita cu momentul. Si, de ce nu, si Joe (nu imi place sa spun asta)...dar nu mai are chiar fata aia enervanta de toate zilele. Parca ar avea ceva ganduri mai triste. Pe cand surorile..na...fete bune. Fratii nu stiu, ca au ochelari dupa cat vad.
Si McCauley cu fiinta aia stau si mesteca guma si rad inainte de ceremonie si si ..multe.
Lisa, da. Cred ca e o fiinta ciudata dar cred ca l-a iubit, oricat as fi eu de "jeloasa" pe ea.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
anka77 spune:
Asa ma gandeam si eu Purple.Nu stiu cum as fi rezistat unei asemenea ceremonii.ma uitam la "caprele" alea de surori, aveau grija mai mult sa " dea bine" decat sa sufere, nu stiu....bey era fratele vostru.
Vorba ta, nu l-am cunoscut....dar doar cand ma gandesc la el sau ii ascult o melodie dau la soricei.Nu stiu poate nu isi exprima sentimentele, poate sunt ei mai reci, dar lasa-ma nu poti fi de piatra, esti om.
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!