Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 16
danat spune:
Salutare, cam tarziu, dar e una dintre putinele mele zile cand mi-am permis sa ies cu puiul pe afara noi doi
Citesc si revin!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
lisa-marie spune:
Buna....am citit si eu acum ce ati dezbatut azi...subiectul legat de inmormantarea lui MJ ... si , sincer, m-a intrigat si pe mine faptul ca multi invitati se intretineau si zambeau de parca erau la nunta, nu la inmormantare (ex. Macaulay Culkin cu prietena lui.... se pp ca era prieten apropiat cu MJ...). Intr-adevar nu e musai sa "bocesti" cum se intampla adesea pe la noi, dar nici cu gura la urechi nu cred ca ar tb sa te prezinti...macar un minim de respect sa arati...
De LaToya...ce sa zic....o urasc de cand a aprobat in fata presei acuzatiile de molestare asupra minorilor aduse lui MJ... in conditiile in care toata familia il sustinea...apare ea si da asemenea declaratie...... Din cate stiu eu, ea a revenit de cativa ani in sanul familiei, pentru ca acum multi ani, a fugit de acasa impreuna cu managerul ei (sau ceva de genul) si si-a rupt legaturile cu Jacksonii.....asa ca ce putem pretinde de la ea? a fost doar o interesata si o invidioasa toata viata ei...
Eu nu stiu cum de a putut MJ sa o ierte dupa tot ce i-a facut???...dupa acest simplu fapt, imi dau seama cata bunatatea se afla in inima lui...
Parintii intr-adevar par afectati, si Lisa...se vede ca l-a iubit cu adevarat pe MJ...nu am vz insa pe Diana Ross...a fost pana la urma?
danat spune:
Fetelor m-ati pus rau pe ganduri cu acest Dave ....de unde apar tocmai acum toti "vechii prieteni" care mai au si vocea lui MJ?!?!?
Sunt in ceata densa....
Hobby
Michael Jackson
purple_blue spune:
Totul e ciudat si trist.
Pe langa subiect putin: pe LaToya am vazut-o intr-un "documentar" unde spunea ca sotul ei aobligat-o sa scrie cartea despre M si sa sustina acuzatiile, la fel cum a obligat-o sa pozeze nud , pt ca era un abuzator. Toate ca toate, dar sa ma oblige sotul sa spun minciuni despre fratele meu...as muri cu el de gat. Nu as face asa ceva pt nimic in lume. In fine...toate-s abuzate saracele, dar ele-s femei puternice. Dive, ce sa faci
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
motanik spune:
Mai, la mine in zona se face masa (pomana) dupa inmormantare, cu familia si prietenii, cunoscutii si se impartasesc amintiri legate de cel disparut, discutiile pot fi si amuzante, depinde ce viata a avut respectivul. Eu nu le iau apararea Jacksonilor, dar refuz sa cred ca nu ii doare. Indiferent de invidie si ce au mai simtit ei de-a lungul timpului, acum au pierdut totusi un frate.
Poze cu Macauley eu nu vad.
Cat despre dansatori, pare cam exagerat ranjetul de pe fetele lor, intr-adevar. Poate insa nu erau fani cum suntem noi, ca sa fie dansatori pt el trebuiau doar sa fie fani dans si atata, si nici nu au apucat sa il cunoasca bine(in afara de repetitii unde nu stateau de vorba probabil). Cine stie...credeti ca zambesc pt ca stiu ceva ce nu stim noi? Nuuu, asta ar fi exclus, daca ar fi un hoax, atunci cercul care ar stii adevarul ar fi fff strans.
Dana, nici eu nu stiu nik despre acest Dave dar in clipul de la Larry King apar poze cu MJ si cu el cand era copil. Oare ar putea fi false alea?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
iona2005 spune:
http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/michael-jackson-ultimul-show.html
in articol este si o galerie foto le-ati vazut? din poze mama lui MJ si Blanket imi par cei mai afectati...
Ill never let you part
For you're always in my heart.
danat spune:
Dansatorii aia rad "ca prostii" scuzati-mi expresia, nu ca ar stii ceva, sunt si ei niste puricei de "vedete" care erau sa fie dansatori intr-un concert MJ si acum li s-a urcat vedetismul pur american la cap. Deci li s-o fi cerut si lor o poza si...cheese!
David acela insa....hmm, eu cand l-am vazut prima data in interviul cu Larry King, zau ca puteam sa jur ca e o masca (cam cum arata Making of-ul de la Ghost cand lui M i se pune masca primarului...hmmm). Am inteles ce spune ca a patit, nu minimizez suferinta nimanui, Doamne fereste, ingrozitor, dar, nici nu pot sa nu fac o legatura.... insa este mai lat in umeri si asta ma face sa ezit. Insa vocea. wow, cat de bine seamana...pffffff
Si da, cred ca acea poza cu Michael tinar putea fi orice, trucata, putea fi altcineva, putea ca M sa se fi inspirat acum din asta...la cat e de "nebun", il cred in stare si sa apara, intr-o forma sau alta, chiar la stirile zilei. Asta da adrenalina
Hobby
Michael Jackson
iarina spune:
Mi se pare mie sau fratii lui arata toti ca niste mafioti? M-am uitat la o multime de link-uri, iar la ultimul postat de iona2005, filmuletul de la Pro TV mi-a sarit in ochi: arata toti ca niste mafioti sau traficanti. Pe bune au niste mutre mai mult decat dubioase
Eu raman la impresia mea: halal familie...stiu...stiu o a-mi spuneti ca fiecare isi manifesta durerea in felul lui si aveti dreptate....dar uitati-va la ei, aduceti-va aminte si de mimica si gesturile de la ceremonie, de declaratiile de presa, de tupeul lui Randy...auzi ce cauta presa acolo, cand ei anuntasera totul....de faptul ca nu se mai satura de publicitate de cand a murit el....is it just me? Ma refer la fratii lui.
astrojunkie spune:
Eu cred ca noi l-am cunoscut si l-am iubit pe MJ entertainerul si imaginea lui. Nu aveam de unde sa stim cum a fost ca frate, ca sot sau ca fiu... E greu de judecat, si mai greu de condamnat.
Eu am fost acum cateva saptamani la inmormantarea unei matusi, era o femeie tare buna, insa nu eram apropiate deloc. Nu am ras, dar nu pot sa spun ca ma afectase foarte mult, desi mi-era matusa buna. Poate ca asa s-a intamplat si cu ei, cu unii nu a vorbit cu anii (janet intr-un interviu), vizavi de altii a existat mereu rivalitatea (taraborelli spune ca i-a interzis lui Branca sa lucreze cu jermaine, am citit undeva si despre babyface parca). Pana si Joe mi se pare uman, a facut asa cum a stiut el mai bine, chiar daca, dupa parerea mea, a facut prost ce a facut. Insa cred ca ei nu l-au inteles pe Michael, l-au iubit cat au putut, dar nu l-au inteles...
Lisa l-a iubit si l-a inteles, dar nu l-a putut salva, si mai intuiesc ca ramasese ceva neterminat intre ei, ori o conversatie degenerata in cearta, ori o intalnire ce nu s-a mai produs, cred ca de aceea e atat de afectata. Poate cei din familie nu sunt afectati pentru ca renuntasera demult...
iarina spune:
Astrojunkie ai si tu dreptatea ta...noi nu l-am cunoscut ca om, da' parca nici dupa taraborelli nu m-as lua.