Breaking News MJ

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Buna ! Ce stiti, fetelor despre acest Dave Dave (recunosc ca trag cu ochiul si la hoax si sunt nedumerita)? Se spune ca ar fi stat alaturi de Elisabeth la inmormantare si ca a venit in masina cu Miko Brando.Nu am verificat inca pe youtube.
"DAVE Dave pe 3 septembrie, la Larry King Live:

http://www.youtube.com/watch?v ... .. n5Q4syywcw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu stiu ca unul dintre telefoane le-a dat doctorul avocatului lui.

Despre ce actor roman vorbesti Astro?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Medy, s-a spart linkul tau, nu e complet si deci nu merge.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

heh, se pare ca suntem gand la gand cu bucurie, eu l-am pus pe Dave la mostenirea lui Michael. Este un baiat ce a fost ars de tatal sau, si care a fost prietenul lui Michael vreme de multi ani:

Seamana la voce foarte tare, probabil de accea e si pe hoax, dar exista poze cu ei in filmulet, se cunosc din perioada Thirller.

Mergi la inceput

Acum am o dilema etica, e intimitatea omului, iar asta e un forum public, va raspund pe pm (mai bine imi tineam gura mea mare de berbec ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

ina un filmulet cu acest Dave

-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

Medy langa Liz Taylor a stat Lisa Marie.La un moment dat Min 7:35, vad un tip cu chelie, dar nu cred ca este acel Dave, pentru ca nu mi se pare ca ar avea arsuri tipul acesta. Altul m-am uitat si nu mi-a mai sarit in ochi.Mai verific
uite aici

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput

la 4.23 este Tatiana, cea din "The way you make me feel", cea careia se presupune ca i-ar fi spus Katherine ca Michael e indragositi de ea, si l-a sarutat pe scena, dupa care a fost data afara, in timpul turneului Bad. Locul ei a fost luat de Sheryl Crow.

Este si la 5.30, a venit cu Majestik Magnificent, asta este un prietn al lui Joe care lucreaza in Las Vegas, si care spunea ca era magicianul personal al lui Michael.

Mergi la inceput

Lisa Marie nu a stat langa Liz, a venit foarte tarziu, cu fata ei, se pare ca a plans toata inmormantarea. Exista doar o fotografie cu ea pe undeva, in rest nu apare, a venit tarziu si a stat in spate.

Copiii http://www.flickr.com/photos/42206251@N03/3892254439/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui astrojunkie

Lisa Marie nu a stat langa Liz, a venit foarte tarziu, cu fata ei, se pare ca a plans toata inmormantarea. Exista doar o fotografie cu ea pe undeva, in rest nu apare, a venit tarziu si a stat in spate.

Copiii http://www.flickr.com/photos/42206251@N03/3892254439/

Te contrazic.
Urmareste min 7:29...este Lisa.
Am vazut-o pe Tatianna, foarte trista mi s-a parut si parca nu isi gasea locul deloc acolo.M-am uitat pe pagina ei de Myspace, are postate acolo pozele din videoclip plus cateva cu ei 2 si "polaroidul' ei preferat...semn ca nu l-a uitat si ca a ocupat un loc special in inima ei.

-He's not coming back
SHA`MONE!!!!

Mergi la inceput