Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 13
iona2005 spune:
referitor la versul in care MJ spune pains in loc de pain poate gresesc dar ceremonia din 7 iulie nu a fost organiza ta de cei de la AEG? ei aveau inregistrarile de la repetitii si se poate sa fi folosit acele inregistrari iar MJ sa fi spus asa pt ca mie si vocea mi se pare mai "recenta"
'
lui Blanket la min 3 i se vede o lacrima cum ii curge pe obraz
Ill never let you part
For you're always in my heart.
motanik spune:
Iona, daca e asa atunci o sa ne lamurim cu asta cand o sa apara filmul de la repetitii, in cinema sau pe dvd.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
nelia spune:
Indiferent daca a murit sau nu, mai bine asa cum s-a intimplat, regizata sau nu, decit sa fi vazut la Londra asa ceva... si el stia asta, era exact in aceeasi situatie ca Elvis in filmuletele de mai jos (care ma impresioneaza pina la lacrimi de fiecare data cind le vad):
http://www.youtube.com/watch?v=hr8VEcbSw48&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E32SCqI_3sE&feature=related (ultima melodie din ultimul sau concert)
Fata de: http://www.youtube.com/watch?v=Rv9jtt-SsJo&feature=related sau http://www.youtube.com/watch?v=tpzV_0l5ILI&feature=related
danat spune:
Uhhh Nelia, urat de tot, intr-adevar...si oricum, m-a socat ce "in transa" era Elvis.
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
mihutza11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Si la mine este varza...ma tot gandesc la copii, si ma gandesc ca nu ar face asa .Pe de alta parte ati vazut ce stie Blanket...ca tatal sau este in vacanta.Cei 2 sunt mari si destul de inteligenti sa taca( daca ar sti ceva).Oricum , vorba ta, ei cred ca sunt cheia.Daca dispar din peisaj...se confirma fake-ul...Daca nu Tocmai am vazut un filmulet, iar sunt prafffff |
superbi sunt toti trei, dar Blanket e ceva special.. si are cateva poze in care seamana asa bine cu MJ.. uff...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
astrojunkie spune:
Nelia, este sfasietor... ma duce cu gandul la un mare actor roman inca in viata, are alzheimer si joaca intr-o telenovela, i se soptesc replicile in casca...
Oamenii astia nu mai sunt tratati drept oameni, sunt masini de facut bani punct. Cum a patit si Michael de fapt.
nelia spune:
Care actor?
Da, fff trist, acolo unde uita cuvintele, plinge... Sincer, eu una ma bucur ca MJ nu a ajuns pe scena la Londra, poate ca ar fi fost o performanta buna, dar poate nu... L-ati vazut cum arata, l-ati vazut cit de slab era, mai ales in poza aceea cu sacou si palarie albe... si un prieten de-al lui, nu mai stiu care din ei, a zis ca atunci cind s-au revazut dupa ceva timp si l-a imbratisat, a crezut ca il rupe, atit de fragil era. Daca s-a retras, a fost destept, daca a murit, a fost la fel de destept... de aceea m-am gindit la o sinucidere asistata, de doctorul lui bineinteles.
Eu calc si cind calc gindesc... Sotul meu doarme, caci altfel, spune el, e musai sa ma tina de vorba cind calc ca sa nu... gindesc. Pentru ca el stie bine ce inseamna asta: ori fac scenarii, ori schimba in casa... ori... gasesc eu. Si ma gindeam... am citit dintr-o sursa neoficiala si anonima ca in dimineata zilei fatale, un camion a fost tras in curte, s-a descarcat ceva din el si s-a incarcat altceva, parca niste cutii... nu mai retin exact. Apoi citim despre cum in seara zilei respective doctorul il injecteaza pe MJ cu 'lapticul' lui preferat si il pune la culcare... intre timp, doctorul iese din camera si vorbeste cu familia la telefon, nu spune si cit timp... nu stie nimeni daca MJ a dormit in acest rastimp sau cind anume a intrat in coma. Se intoarce, vede ca nu respira, incearca sa-l resusciteze, mai da niste telefoane, cheama martori si il resusciteaza in continuare... si apoi garda de corp suna la 911.
- Cine poate spune cu exactitate ce s-a intimplat in minutele in care doctorul a iesit din camera!?!
- Ce a adus s-a descarcat si incarcat din si in camionul respectiv, bineinteles presupunind ca e adevarat (s-a scris cu mult inainte de a se confirma oficial ca doctorul l-a injectat, desi acesta a negat, ca ar fi adormit in timp ce trebuia sa-l supravegheze sau ca ar fi vorbit cu familia la telefon... cam in acelasi timp cind am citit si despre camion... primele au fost confirmate oficial, deci nu au fost numai scorneli de-ale presei, partea cu camionul sau camioneta a fost trecuta sub tacere totala...).
Fetelor care mai cititi si prin alte parti, ce spun teoriile despre acea camioneta sau acel camion? Ca eu nu citesc, le am eu pe-ale mele si imi sint suficiente.
astrojunkie spune:
Nelia, e prea multa lume implicata.
Am pus pe mailul comun un mandat de perchezitie care detaliaza ce-a declarat Murray. Ca de 6 sapatamni ii administra Propofol si incerca sa-l faca sa se lase. Iar pe 23 a fost a doua noapte in care nu i-a administrat. I-a dat Valium (asta cred ca e diazepamul nostru) la 1 si jumatate, apoi la ora 2 - Lorazepam (tot o benzodiazepina), la ora 3 Midazolam, la 5 dimineata tot Lorezepam, la 7.30 Midazolam, si la 10.40, intr-un final Propofol.
Avand in vedere ca nu este anestezist, e inadmisibil ce a facut. Tot in documentul asta sunt citati toti cei implicati. Primul lucru pe care-l fac la autopsie e sa verifice amprentele, iar ei le aveau de la proces.
Cred ca acea camioneta era adusa de LaToya si Janet, din cate stiu ele au fost in ziua respectiva, inainte ca politia sa sigileze locul faptei. Si acest lucru poate fi folosit in favoarea lui Murray la proces, vor spune ca dovezile pe care le au nu pot fi folosite.
sweetmelon spune:
Sunt si eu pe aici, va citesc cu mare atentie. Si va mai spun o data ca sunteti minunate
M-a impresionat mult de tot ceremonia, ma pufneste plansul si acum cand ma gandesc. Cred ca a fost prima data cand am crezut si eu pe bune ca a murit. Si acum, na, ca ma rasuciti iar cu poza din Liberian girl! Offff, mi se pare greu, greu de tot sa faci asa ceva, sa inscenezi asa ceva, trebuie foarte multa lume implicata,oare chiar nici unul nu se scapa acasa la nevasta-sa si nevasta-sa la vecina si uite-asa se afla? Oricum ne vom tortura vesnic cu aceste supozitii, nu cred ca se va afla ceva concret. Cum referitor la Elvis nici azi nu stim daca a murit sau nu.
Vroiam sa va mai spun ca nu ii suport pe Jermaine si Latoya, am impresia ca l-au invidiat groaznic pe Michael toata viata. Si Jermaine iese in fata presei sa vorbeasca.
Copiii sunt superbi!!! Foarte frumosi fiecare in felul lui.
Va pup pe toate! Sa scrieti in acelasi ritm!
anka77 spune:
Nelia, eu stiu ca acea camioneta a fost la resedinta lui dupa ce Michael a fost dus la spital.A fost adusa de familia lui pt a lua cat mai multe lucruri personale sa nu dispara.De o alta camioneta venita inainte nu stiu nimic.Cand Murray a vb la tel printre altele le-a sunat pe 2 dintre asistentele lui, care s-au dus si au cumparat cutii mari in care au carat diferite din din cabinet si farmacii ....
De aia cred ca a si durat asa mult convorbirile, si-a dat seama ce s-a intamplat si a incercat sa ascunda cat mai multe urme..asta este o teorie de a mea.
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!