Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 17
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisa-marie
care site anka? ca imi pun si eu ceasul sa vad la 4.. |
http://www.n-tv.de/mediathek/livestream/
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Multumesc frumos
In cazul asta, eu cred ca in seara asta ma retrag mai devreme...sa ma pot trezi dis de dimineata.........love u michael...rip..
motanik spune:
Tocmai ma intrebam de inmormantare pe alt subiect. pai parca era ceva privat, dar nooo, presa trebuie sa isi bage nene nasul peste tot.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka77 Eu acum ma uit pe un site nemtesc care transmite videoclipuri de-ale lui,ei cica la 4 dimi vor transmite in direct de la Forest Lawn ...mhhh..ma ia cu friguri |
pe bune??
si io stau mai pi margine ca na la mine fuse si se duse
Ill never let you part
For you're always in my heart.
anka77 spune:
citat din mesajul lui motanik Tocmai ma intrebam de inmormantare pe alt subiect. pai parca era ceva privat, dar nooo, presa trebuie sa isi bage nene nasul peste tot. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Daaaaa, dar nu cred ca vor avea mari sanse pentru ca am inteles ca vor fi niste masuri de securitate draconice....nu stiu exact ce vor transmite sunt curioasa...plus ca din nou un site nemtesc.Mai intai cu fake-ul de sapt trecuta , acum cu asta....mhhh
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Anka, ai dreptate, acum imi pica fisa, nemtii iar. Adica nicaieri altundeva n-ai gasit sa dea ceva? Doar la nemtii astia?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
anka77 spune:
citat din mesajul lui motanik Anka, ai dreptate, acum imi pica fisa, nemtii iar. Adica nicaieri altundeva n-ai gasit sa dea ceva? Doar la nemtii astia? -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Nici nemtii nu mai sunt ce au fost......in nimeni nu mai poti avea incredere domle..ntz ntz ntz
(dar de ce vorbim noi la goldie pants despre asta?)
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
mj_girl spune:
fetelor, nu stiu daca si-a facut cineva rezervare pentru 9 sept, dar si daca si-a facut nu conteaza, e ziua mea asa ca...
implinesc o luna de cand sunt membru
He is a special part of me !
anka77 spune:
citat din mesajul lui mj_girl fetelor, nu stiu daca si-a facut cineva rezervare pentru 9 sept, dar si daca si-a facut nu conteaza, e ziua mea asa ca... implinesc o luna de cand sunt membru He is a special part of me ! |
M-am incolonat si am ajuns!!!!
Am luat la cunostinta....trecut in agenda...9 sept
dupa aia pliizzzz
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!