Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 18
mj_girl spune:
mey da poate ma refeream la alta sectiune? nu te-ai gandit niciun moment tu gata, glont la goldie
He is a special part of me !
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl mey da poate ma refeream la alta sectiune? nu te-ai gandit niciun moment tu gata, glont la goldie He is a special part of me ! |
ntz,ntz,ntz nu are cum...
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
asta ar putea sa fie motto-ul coltului nostru
This Is Our Planet
You're One Of Us
ha? super nu?
acu' ies, sunt franta si ti-am zis ce am in plan "Kiss and touch, nothing much" desi I want to be bad
maine te rog sa te prezinti la apelul de dimineata cu un moral pe masura regelui nostru.
pentru M
Alteta! ma inclin
anka77 spune:
Am inteles.
Sa vedem maine ce va fi, nu stiu, am un sentiment tare ciudat in legatura cu inmormantarea.......
Noapte buna!!!
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
danat spune:
Cu-cuuuuu!!!
Somebody here? C'mon girls....were are you all?
Uite-aici un clip hot si f explicit pt voi toate
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
mj_girl spune:
Atunci cand pierzi pe cineva drag, te astepti ca timpul sa stea in loc si soarele sa nu mai rasara, dar constati cu revolta ca nu se intampla intocmai, viata isi desfasoara cursul firesc iar timpul trece atat de repede incat nici macar nu ai ragazul sa-ti plangi suferinta…..
Am invatat ca nu trebuie sa dai frau liber suferintei, nu trebuie sa o lasi sa te copleseasca si nici sa o strigi in gura mare chiar daca face parte din natura umana, si in plus, nu il aduce pe cel drag inapoi…
Michael Jackson este pentru mine artistul, omul, lover-ul…chiar daca suna comercial, eu cred ca Michael Jackson poate fi iubit doar … la pachet…nu poti sa-l separi si sa-l iubesti doar pentru arta lui…doar pentru operele lui caritabile, doar pentru mesajele pe care le transmite, doar pentru cat de bine arata…. Recunosc, Michael Jackson mi-a atins sufletul in cel mai ciudat si surprinzator mod cu putinta, dar asta este partea aceea speciala pe care, in egoismul meu, vreau sa o pastrez doar pentru mine.
Fiecare zi este speciala pentru ca am privilegiul de a-l putea vedea, auzi, asculta, de a-l putea urma …..
Il voi celebra in fiecare zi pe artistul Michael Jackson ascultandu-l, auzindu-l, urmandu-l
Il voi celebra in fiecare zi pe OMUL Michael Jackson -
I'm gonna make a change, for once in my life
It's gonna feel real good, gonna make a difference
Gonna make it right...
I'm starting with the man in the mirror,
I'm asking him to change his ways....
Il voi celebra in fiecare zi pe lover-ul Michael Jackson la aceasta sectiune...
Dansurile lascive nu sunt inventia noastra, fac parte din el ca intreg, daca el a vrut sa ne bucure simturile astfel... e ok, daca el este trivial (desi cineva spune ca un artist autentic nu poate fi niciodata vulgar) atunci accept ca si eu sunt....
Cu riscul de a fi considerata frivola si superficiala, voi continua sa scriu aici.
Acesta este umilul meu tribut.....
lisa-marie spune:
....mai..da' bate vantul pe forum in seara asta.....where are you girls???.........gata cu melancolia........eu sunt una din cele care il iubesc pe michael "la pachet" asa ca......... vreau sa va propun un top 10.........ia uitati aici si spuneti care e no 1 la voi???......let's rock girls!!!
danat spune:
Pai la mine pe locul 1 la egalitate de puncte se afla nr 1 si nr 6 Nu pot sa ma hotarasc la doar una, e nedrept
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa-marie eu sunt una din cele care il iubesc pe michael "la pachet" asa ca......... vreau sa va propun un top 10.........ia uitati aici si spuneti care e no 1 la voi???......let's rock girls!!! |
mey stiam ca ne putem baza pe tine,
nr.1 tot ce-nseamna come together
danat pai camd noi eram la clipul ala hot si f explicit tu erai la a2a punga de seminte