Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 16
danat spune:
Haideti ma, am mai avut si noi treburi, acum gata, ca bate vantul...
eu una nu ma bag, las tineretul si chiar pe bune acum, prefer sa il admir de la distanta .
E asa timid, ca nici in gand nu l-as putea atinge pe MJ, si chiar imi place asa
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
anka77 spune:
asa deci, ai planuri mari...MJ Girl
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
m-am gandit doar la ceva nevinovat "Kiss and touch, nothing much, let it blow just touch and go" ca-n tinerete ca io-s franta iar de el ce sa mai zic.
pai daca nimeni nu-l mai vrea
He is a special part of me !
anka77 spune:
Mai Danat , da` de ce o tot dai cu tineretul? Ce tu la 40 de ani esti baba?Sha`mone!!!!!Nu mai sta pe bara , o sa iti para rau
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Eu acum ma uit pe un site nemtesc care transmite videoclipuri de-ale lui,ei cica la 4 dimi vor transmite in direct de la Forest Lawn ...mhhh..ma ia cu friguri
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
uitati mai fetelor cum sta treaba:
io am scris azi primul mesaj foooooarte de dimineata (eram deja la job) si ce m-am gandit ia sa notez io contoru' (deh deformatie)Who's Bad? si iete ce-mi dadu (in perioada cat io am lipsit de pe forum, cate ore sa fi fost? nu stiu acu' dar calculez ): 21 raspunsuri si vizite heheh cate credeti
ma jur ca io n-am intrat decat de vreo 5 ori
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl uitati mai fetelor cum sta treaba: io am scris azi primul mesaj foooooarte de dimineata (eram deja la job) si ce m-am gandit ia sa notez io contoru' (deh deformatie)Who's Bad? si iete ce-mi dadu (in perioada cat io am lipsit de pe forum, cate ore sa fi fost? nu stiu acu' dar calculez ): 21 raspunsuri si vizite heheh cate credeti ma jur ca io n-am intrat decat de vreo 5 ori He is a special part of me ! |
Uimeste-ne
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
danat dragostea nu are varsta...parerea mea si apoi ce e varsta?? o variabila nesemnificativa, stiu ca in sufletul tau esti mai tanara decat multe de p'aci
lisa-marie spune:
Citat: |
[quote]citat din mesajul lui anka77 Eu acum ma uit pe un site nemtesc care transmite videoclipuri de-ale lui,ei cica la 4 dimi vor transmite in direct de la Forest Lawn ...mhhh..ma ia cu friguri |
care site anka? ca imi pun si eu ceasul sa vad la 4..