Fan club MJ - aici facem cunostinta!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

va multumesc din suflet am credinta si prin credinta am dobandit puterea de a merge mai departe iar daca pana acum nici nu vroiam sa aud de al 2 copil acu sunt pusa pe fapte mari(cu toate ca am sindrom de ovar polichistic)si acest lucru i se datoreaza si lui MJ

iliuta daca eu nu am cazut nici tu nu o sa cazi si nu renunta

sper sa nu ma judecati ca mai scriu si pe la goldie pants dar ma faceti sa rad iar mie imi place f mult sa rad

Ill never let you part
For you're always in my heart.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iona

si....cine suntem noi sa judecam? doar niste oameni...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Iona si eu am ovare polichistice dar si o fetita frumoasa. Se poate! Doamne ajuta sa vina barza si la tine din nou!

Iliuta, intotdeauna exista solutii, trebuie doar sa crezi.

Suntem alaturi de voi, amandoua, uneori ma enervez si eu din chestii marunte si apoi ma gandesc totusi ca sunt fleacuri, altii au de dus lupte adevarate pe lumea asta si voi sunteti astfel de persoane si va admir ca sunteti puternice si nu va pierdeti credinta.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Buna, fetelor ! Imi permit sa va spun asa, caci eu va cunosc inca din iulie, dar nu am indraznit pana acum sa ma alatur voua. Va admir pentru ca sunteti femei puternice, dar in acelasi timp sensibile, talentate, apreciati valorile si mai ales reusiti sa transmiteti dragoste dincolo de ecranul unui PC. Nu degeaba sunteti fane MJ ! Va multumesc ca existati. Despre mine, in cateva cuvinte: sunt din Timisoara, am 42 de ani (deci eu sunt decana), am doi copii. Imi plac literatura, muzica, teatrul, filmul, artele in general. Sunt o romantica (tot in zodia fecioarei, ca multe dintre voi), dar stiu sa imi pastreez capul pe umeri, caci am invatat pana acum ca "nu tot ce zboara, se mananca".Pe Michael il stiu de prin 1985, dar am devenit fana mai tarziu, cand am avut acces la informatie.Nu am avut norocul sa-l vad intr-un concert live.Melodiile preferate: Will you be there, Give in to me, Man in the Mirror (dar lista continua pana la n, unde n este numarul cantecelor purtand marca MJ. Videoclipul preferat: The Ghost. Dansurile preferate: Will you be there (pentru eleganta miscarilor), The Ghosts, Billie Jean, partea cenzurata din Black and white.
Deocamdata atat... poate v-am plictisit.
P.S. Acum, la RTL e o emisiune cu Michael. Poate vreti sa o vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

medy6, bine ai venit te asteptam cu comentarii. un pont:trebuie sa scrii peste 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata (eu cand m-am inscris nu am stiut, dar m-au ajutat fetele f mult).

He is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bun venit alaturi de noi Medy!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Bine ai venit medy
Eu am uitat sa completez. Sunt din Alba Iulia.
Melodia care ma da peste cap indifrent de zi sau noapte este You rock my world, urmata de Billie Jean, I Can't Stop Loving You, etc. Videoclipul care imi place tare mult este In the closet si poi Liberian Girl. Si foarte foarte des ma uit la bucata aia de pe youtube cu "best ever moonwalk".

Iona . Daca tu te pregatesti pentru un alt bebe, atunci eu tre sa ma ascund sub pat. Incepand de la soacra, prieteni, cunoscuti, colegi de servici, toti ma intreaba pe cand un bebe. Deja is disperanti. Treaba e ca, dincolo de alte chestii, mie mi-e frica de nastere. N-ati mai pomenit asa ceva. Pur si simplu cand ma gandesc ca vreau sa raman insarcinata si va fi super frumos sa avem un bebe, ma iau fiorii cand ma gandesc la momentul in care tre sa iasa. Nush de ce. nu ma pot gandi la nimic legat de asta, fara sa nu simt teama aia ca eu nu poci naste.
Sigur am probleme la mansarda, asta e clar. Picura ceva pe acolo pe la mine pe la mansarda, insa nu exista tratament. Eventual daca schimb neuronul.

Fug sa mai aspir inca o data, sa fie totul ok pt maine. De la 8 dimineata merg la coafor si apoi incepe nebunia cu nunta. Poate totusi oi avea parte macar de 1-2 melodii cu MJ. Poate....

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Medy bine ai venit pe aici si sper sa te simti bine cu noi.

Oana petrecere frumoasa maine si fara prea multa oboseala (stiu ca "meseria" de nasa e grea )

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Va multumesc tuturor pentru primire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Buna seara si bun venit Medy.

Mergi la inceput