Nou stil de viata (279)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Liris te primim cu drag! welcome back!

Lavi tre sa-mi dai si mie adresa...si eu vreau sa ma aranjez un pic! pls da-o pe pm!
Da la Ema am fost azi si sper sa ajung si maine si poimaine daca nu mor de febra musculara.

Crys eu ziceam sa nu-l filezi ca se roade repede la capat...mai bine il tunzi in scari cu foarfeca...fara brici.

Tzuni si Cri tot asa face...dimineata zice nu-mi place deloc la gradi si seara daca il intreb zice ca i-a placut la gradi

Carmen bine ai revenit! Nu te depresiona!

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

doamnelor sportive,
ce exercitii faceti ptr "love handles" acasa si la sala? mda, am si d;astea.
sar'na

Sot - 3 serii a cate 5 reprize
Amant - 2 serii a cate reprize poate el
Gigolo - depinde de cati bani dispui ...

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha am trimis PM

voi mancati seara?? ce???
eu in sera asta nu am mai rezistat si am mancat la ora 20... paine cu almette...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha am trimis PM

eu in sera asta nu am mai rezistat si am mancat la ora 20... paine cu almette...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Oh! Oh! Oh! ..
De-un iaurt cu 1% grasimi nu te-ai putut impiedica prin frigider?
O salata facuta la repezeala dintr-o rosie, ceva ardei si castravete cu putina branza...
Orice numa paine nu...
Mergea si-o conserva de tuna in apa condimentata cu lamaie...

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

dc ma primiti , mi-ar place sa ma reinrolez. doar ca io-s tacuta de felul meu, ba chiar super tacuta in ultimul timp.

tacuta in tacere...

Cuba 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miha am trimis PM

_

Oh! Oh! Oh! ..
De-un iaurt cu 1% grasimi nu te-ai putut impiedica prin frigider?

Cuba 2009

spre rusinea mea nici nu am asa ceva in frigi..... si nici nu am mancat pana acum...
maine seara voi face o salata!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gabi, toate gandurile bune se indreapta catre tine.

Nimeni nu vrea concurs?Eu ma bag.Pana la ziua mea trebuie sa fiu iarasi in forma.

Lavi, asa cum ziceau si fetele, o salata, un iaurt cu procent mic de grasime si-ti mai potolesti foamea.

eu una nu mananc cu paine de fel,dar cand mi se mai face foame bag o bucatica de parmezan, sau ca acum o cana cu ceai verde.

La noi a venit toamna rau de tot, mai am putin si dau drumu la caldura.Cred ca nu au fost mai mult de 16 gr azi, iar cand e vremea asa as rontaii cate ceva.

Asadar cine se inscrie pentru concursß

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la

Miha, ai dreptate...eu sincer ma gandisem la filat, ma gandeam ca poate se aseaza mai bine. Ieri am intrat intr-un salon sa intreb si stilistul mi-a zis ca este mai bine in scari. Mi-a aratat o tunsoare care mi-a placut mult, sper sa-mi stea si mie ca in poza Ma duc sapt. viitoare, ieri eram cu Dany.
Mi-am luat niste bluzite super si pantaloni de in, numai este sezonul lor dar erau la oferta si nu am rezistat tentatiei
CarmenE, ce bine ca ai aparut...te pup si sper sa scrii mai des Cu kg. cum stai?
Gabi, si azi ma gandesc la tine
Tumpi, si eu vreau concurs. Mai sunt doritoare?

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

neata

eu nu inteleg: de obicei cand ma puneam pe slabit, cum miscoram consierabil portia de papa dupa 2-3 zile se vedea tareeee bineee la cantar (probabil eliminam surplusul de apa ) de data asta nimic...... desi simt pe mine ca e mai ok. sa fie de vina ca sunt cu cateva zile inainte de menstruatie??

fug sa pun supica la foc!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

O tona de ganduri frumoase si pozitive catre Gabrielama si o tona catre Zuzilici!

VREAU SI EU CONCURS

O zi superba !

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput