Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaser spune:
Liris te primim cu drag! welcome back!
Lavi tre sa-mi dai si mie adresa...si eu vreau sa ma aranjez un pic! pls da-o pe pm!
Da la Ema am fost azi si sper sa ajung si maine si poimaine daca nu mor de febra musculara.
Crys eu ziceam sa nu-l filezi ca se roade repede la capat...mai bine il tunzi in scari cu foarfeca...fara brici.
Tzuni si Cri tot asa face...dimineata zice nu-mi place deloc la gradi si seara daca il intreb zice ca i-a placut la gradi ![]()
Carmen bine ai revenit! Nu te depresiona!![]()
Pup!
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liris doamnelor sportive, ce exercitii faceti ptr "love handles" acasa si la sala? mda, am si d;astea. sar'na ![]() |
Sot - 3 serii a cate 5 reprize
Amant - 2 serii a cate reprize poate el
Gigolo - depinde de cati bani dispui ...
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
bb_yasmi spune:
miha am trimis PM
voi mancati seara?? ce???
eu in sera asta nu am mai rezistat si am mancat la ora 20...![]()
paine cu almette...![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha am trimis PM voi mancati seara?? ce??? eu in sera asta nu am mai rezistat si am mancat la ora 20... _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Oh! Oh! Oh! ..
De-un iaurt cu 1% grasimi nu te-ai putut impiedica prin frigider?
O salata facuta la repezeala dintr-o rosie, ceva ardei si castravete cu putina branza...
Orice numa paine nu...
Mergea si-o conserva de tuna in apa condimentata cu lamaie...
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui liris dc ma primiti , mi-ar place sa ma reinrolez. doar ca io-s tacuta de felul meu, ba chiar super tacuta in ultimul timp. |
tacuta in tacere...Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Zuzilici
Oh! Oh! Oh! .. De-un iaurt cu 1% grasimi nu te-ai putut impiedica prin frigider? Cuba 2009 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
spre rusinea mea nici nu am asa ceva in frigi.....
maine seara voi face o salata!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
tumpi spune:
Gabi, toate gandurile bune se indreapta catre tine.
Nimeni nu vrea concurs?Eu ma bag.Pana la ziua mea trebuie sa fiu iarasi in forma.![]()
Lavi, asa cum ziceau si fetele, o salata, un iaurt cu procent mic de grasime si-ti mai potolesti foamea.
eu una nu mananc cu paine de fel,dar cand mi se mai face foame bag o bucatica de parmezan, sau ca acum o cana cu ceai verde.
La noi a venit toamna rau de tot, mai am putin si dau drumu la caldura.Cred ca nu au fost mai mult de 16 gr azi, iar cand e vremea asa as rontaii cate ceva
.
Asadar cine se inscrie pentru concursß
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la
Miha, ai dreptate...eu sincer ma gandisem la filat, ma gandeam ca poate se aseaza mai bine. Ieri am intrat intr-un salon sa intreb si stilistul mi-a zis ca este mai bine in scari. Mi-a aratat o tunsoare care mi-a placut mult, sper sa-mi stea si mie ca in poza
Ma duc sapt. viitoare, ieri eram cu Dany.
Mi-am luat niste bluzite super si pantaloni de in, numai este sezonul lor dar erau la oferta si nu am rezistat tentatiei![]()
CarmenE, ce bine ca ai aparut...te pup si sper sa scrii mai des
Cu kg. cum stai?![]()
Gabi, si azi ma gandesc la tine
Tumpi, si eu vreau concurs. Mai sunt doritoare?
O zi buna sa aveti
bb_yasmi spune:
neata
eu nu inteleg: de obicei cand ma puneam pe slabit, cum miscoram consierabil portia de papa dupa 2-3 zile se vedea tareeee bineee la cantar (probabil eliminam surplusul de apa ) de data asta nimic......
desi simt pe mine ca e mai ok. sa fie de vina ca sunt cu cateva zile inainte de menstruatie??
fug sa pun supica la foc!!
_
happy mom Lavi &
Tzuni spune:
Neata!
O tona de ganduri frumoase si pozitive catre Gabrielama si o tona catre Zuzilici!
VREAU SI EU CONCURS
O zi superba !
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME