Nou stil de viata (279)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cuscra iau cafea de la tine ca trebuie si cu tunsul sunt in plop ca nu ma pricep si eu de asta l-am lasat lung.

Gabriela inca ganduri bune de la mine.

Tzuni pup actrita mica si frumoasa.Asa ca stai fara grija vine cineva sa te ia de la munca.

Anda nu pot scrie meniul ca e nebunesc serios,mi-am batut joc singura de toata munca mea de a ma educa cu 3 mese pe zi.

Mai sunt in zona ca dupa iar plec.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Gabriela, iti trimit si eu valuri valuri de ganduri bune. Sper sa ne dai vesti bune . Sa ai o zi cat mai usoara si sa treaca cat mai repede.

Tzuni, . Am ras cu lacrimi de Meri.

Vikinga, eu nu vreau sa mai slabesc acum. Sunt pe un fel de regim de mentinere ( 1800-2000 de calorii) cu sala de 5 ori pe saptamana. Ma concentrez sa mai pun ceva muschiuleti pe mine si dupa aceea o sa mai vreau sa dau jos vreo 3-4 kg din locuri strategice (solduri si coapse).

Delia, cum merge sala?

Khristin, tu ma intrebai de exercitii pt umeri? Ca imbatranesc si uit .

Zuzi, . M-am odihnit, da. Am dormit cam 8 ore in ultimele 2 nopti si sunt ok.

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

doamnelor sportive,
ce exercitii faceti ptr "love handles" acasa si la sala? mda, am si d;astea.
sar'na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

delidana, intr-adevar la mine burta e problema.....:( sper sa ajung de luni la sala ca aks mie mai greu sa ma urnesc sa fac sport...

miha, la ramo eu merg de vreo 5-6 ani. acum sta la noi in zona si si-a deschis ea . ce fain ca sta buburuza in carucior....iasmi nu mai sta de pe la 10- 11 luni....
miha unde mergi la tae bo?? tot la ema?

eu aseara am mancat struguri pe la 21. e gresit, nu?? dar am zis decat sa dau "iama" in frigi mai bine pap un strugure...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Mihaser, la filat ma gandeam si eu. Azi ma duc cu Dany sa ne luam de imbracat si o sa intru intr-un salon sa cer o parere si saptamana viitoare sa ma si tund, sper. Merci pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua dragele mele
Scuzati absenta indelungata.Am avut o perioada aglomerata incepand cu o stare depresiva care m-a ajutat doar prin faptul ca m-a motivat sa fac o curatenie generala in casa (ca sa-mi toc nervii).Am avut multe iesiri cu prietenii sau cu soara venita din Italia.S-au ivit si niste schimbari la serviciu care m-au tinut in priza de n-am avut timp nici sa va mai citesc.Si apoi a fost concediul care m-a scos din starea de blue.
Acum incerc sa nu devin iarasi depresiva in ultimele zile de concediu
tuturor sarbatoritilor pe care i-am sarit in ultima perioada!
Va salut cu drag pe toate stilatele.Mi-ati lipsit si drept urmare, azi voi sta cu ochii in PC si voi citi toate capitolele ratate.

PS. Un si multumiri persoanei care a incercat sa dea de urma mea cautand inclusiv pe alte subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

doamnelor sportive,
ce exercitii faceti ptr "love handles" acasa si la sala? mda, am si d;astea.
sar'na

Spune-i sotului sa le foloseasca la greu si poate se duc
Ce mai faci? Doar asa scurt sau asa iti faci revenirea?
Gabi: am dat si eu drumul la ganduri pozitive catre tine.
Tzuni: e o scumpa si o isteata Meri.
Cum am inceput mesajul la 10 dimineata si abia acum il termin, am uitat ce vroiam sa mai zic as ca va pup si va doresc o zi cat mai buna de aici inainte

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielama
.... of, of, of, vreau sa castig la loterie!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Si eu, si eu

Saptamana asta sunt 15 mil la Super 7.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Zuzilici, sus moralul! Pana la Ceeeeer! Zambim si gandim pozitiv! Vorba aia: laif iz a bici! so, letz fac har!

Somn usor natiune de grasutze!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Yeah! baby Yeah!
Ca bine le mai spui ...

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

va citesc in fiecare zi dar sunt intr-un soi de depresie-lene-lipsa de timp care ma opreste sa scriu ...

la sala poate fi exercitiul acela in care tragi lateral de un scripete? iar acasa exercitiile tipice de talie? or nu?

am slabit vreun kg , un kg si ceva pina acum. merg si inot zilnic (dc permite vremea) si merg la sala la barbate=-miu o data [pe saptamina.

dc ma primiti , mi-ar place sa ma reinrolez. doar ca io-s tacuta de felul meu, ba chiar super tacuta in ultimul timp.

Mergi la inceput