Nou stil de viata (279)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cris, nu am ce impresii sa am, nu e prima data cand merg, plus ca am mers la una din surori

Anda, nu am poze, cel mult nu de aratat,fiinca am facut mai mult la nepoate, cu mine sunt putine.

Zuzi, cumnatul e asa si asa, deja i-au scos firele, dar inca 2 saptamani trebuie sa mai stea cu gulerul si e tare nasol sa dormi cu asa ceva,plus ca nu se poate intinde sau ridica singur.
Nepoata e mai bine(nu la ea am fost), in schimb nepoata cea mare de la sora la care am fost acum s-a intors din tabara cu mana dreapta busita si acum de la umar o are in ghips.

Pe mine ma doare capul, diferenta asta de temperaturi ma termina.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!
Cu intarziere zic si eu La Multi Ani! Doina!
Pentru raport, din pacate, doar stagnare. Am o stare proasta si nu prea reusesc sa ma mobilizez. Dar si cand o voi face.....
Nu zabovesc prea mult, ca merg la un film cu nepoata mea.
Va doresc o seara placuta si ne auzim diseara sau cel mai sigur maine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30
Yasmi, pofta buna! Bucura-te de mar, savureaza-l ca pe ciocolata, .Ruxi, am fost stresata pe motiv ca nu aveam cu cine lasa baietii. Ce sa zic, s-a rezolvat, a venit maica-mea, dar nu poate sta cat vreau io, in fine...Cat despre sala, as mai astepta putin (in jur de 1 noiembrie se va deschide o sala de gym vis a vis de blocul in care locuim si mi-ar fi mult mai comod/usor s-o frecventez).Zuzi, la momentul actual am doua mari iubiri: Hypnotic poison-Dior si Alien-Thiery Mugler, primul mi l-am facut cadou de ziua mea, al doilea sper sa-l cumpar in prezentul apropiat. Tie-ti placea Romance-ul lui Ralph Lauren, va iubiti la fel de mult ca la inceput? Olga, mai degraba as spune ca viata e plina de neprevazut si fragila...
Carmen chiar la o parfumerie linga mine era Allien la juma de pret, 25€ sa fi fost cred. Si eu tin la parfumurile mele de zi de seara, de vara de iarna de good mood si tot asa, in sarcina in schimb is mai pretentioasa. Olga, bb yasmi ati slabit f bine pina acum fetelor, bravo! Multumim pentru atitea compliemente, vin acum pentru ca martea va ocolesc. Zuzi si Khris ati avut haz fetelor cu burtile. Stiu cum e, trece numai cu sport si chiar si asa conformatia de la natura aia e, nu prea ai ce-i face. Important e pina la urma un corp armonios cit de cit si aerul ala sportiv si fit.Khris te-am vazut si pe tine acum ceva timp, imi placi esti o lady frumoasa.Puskin tu mai ai in plan sa mai slabesti? Eu te vad ca fiind foarte bine asa, mi-au placut pozele tare mult dar tu trebuie sa stii daca ar mai fi nevoie. E exact un corp sanatos cu o alura sportiva asa cum sade bine unei femei. Te poti concentra pe altele, pe o viata noua, pe iubire, la corpul ala frumos i-ar sade bine un zimbet mai fericit;) ca din poze esti perfecta numai ochii nu-s jucausi si multumiti.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974
Vikingo, arati beton, esti cea mai sexy mama&graviduta 2 in 1 pe care am vazut-o ever, sincer!Nu stiu unde ai pus kilele alea, cred ca ai retinut apa si nu se vede
It's the first day of the rest of my life!
Ah pai neaparat tre sa zic unde. Deci fara jena si modestie, 1 kg sigur e in decolteu, asa pe putin! Nici inainte nu stateam rau, asa un B plin ochi, sa zicem merge. Dar acum e cevaaaa Woow si asa tari si in sus ca in tinerete, de ma intreb oare asa e cu silicoane? Inteleg multmuirea femeilor care au facut un asemenea pas si si-au pus, iti schimba dom'le perspectiva, viata e altfel hahaha::))Pe urma cica ar fi 1,5l singe mai mult in perioada asta si apa tre s afie ca maninc condimentat si chiar daca nu f sarat nici nu ma feresc de ea. Observ la balerini ca ma string. sa zicem 1-1.5l apa.Bebe si lichid 1-1.5l.Grasime de la inghetata aia pe care uite si Carina mi-o confirma ca fiind extraordinara si daca zice si ea care e experta in dulciuri atunci ce mai pot face eu decit a minca, plus de la bucatele moldovenesti ale maica-mii vreo 2-3kg zic eu.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Gabi, iti trimit si eu toate gindurile bune sa te ajute. Sa ne spui daca a functionat.

Hopes, ti-am vazut pozele, esti o draguta.

Yasmi, la tine e problema de modelare, tu nu esti grasa. Nici eu n-as alege batoanele acelea, mai bine un mar si un pahar de apa sau o bucatica de brinza. Orice alegere ai face in materie de mincare, gindeste-te ca trebuie sa fie cit mai aproape de natura.

Vik, zic si eu ca si Carmen, te alinti, zau asa. Arati foarte bine si sint convinsa ca si dupa nastere vei ajunge iar la formele dorite.

Zuzi, Ruxi, Vio, Tumpi, Anda, Gusta, Ioana,

Carmen,

Si pentru Tzuni, care sigur munceste la ora asta , o super dedicatie

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Am ajuns la servici, mi-am facut o cafea si am citit presa. Imediat trebuie sa ma apuc de treaba, dar am intrat sa va urez o zi buna si sa va servesc cu o cafeluta buna.

Acum..sunt in ceata Londrei..vreau sa ma tund, m-am saturat de par lung care sta in toate directiile, dar..cum sa ma tund? Eu am parul ondulat, des, imi sta ca o claie de fan. Asi vrea sa ma tund cam deasupra umerilor, mi-asi fi dorit sa fie drept, sa ma tund in scari sau filat, cum ii zice Ce idei imi dati? Nici nu stiu unde sa ma duc, am avut o coafeza buna dar a plecat din tara. Astept pareri, please.

Gabi, si azi ma gandesc la tine
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata si salutari din Slovenia!

Multumesc de gandurile bune si energia pozitiva, inca mai am nevoie de ele; sper ca saptamana viitoare sa va spun pentru ce am avut nevoie.

Sa aveti o zi buna! Pe mine ma asteapta una lunga cu sedinte toata ziua, cu sefii cei mari.... of, of, of, vreau sa castig la loterie!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata buna sau noapte buna - ma duc sa dorm si eu putin!

Vikinga esti SUPERBA ! Asa aratam si eu cand m-am apucat de slabit, in mai: ca-n luna a 5-a!

Gabrielama - o tona de ganduri bune de la mine, o tona de la Meri si o tona de la Pisu. Fa tu calculele si vezi cate s-au strans... Ai grija unde le pui, ca maine trimitem altele, noi!

Delia, mi-ai dat azi piesa de fredonat! O cant deja incontinuu spre disperarea matzei!

Carina +

Mik, oriunde ai fi, ma gandesc la tine!

Zuzilici, sus moralul! Pana la Ceeeeer! Zambim si gandim pozitiv! Vorba aia: laif iz a bici! so, letz fac har!

Somn usor natiune de grasutze!

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata

In sfarsit o zi mai buna la orizont...ieri a fost un cosmar cu varsaturi, temperatura, diaree de la ROR...bine ca a trecut!

Crys si eu posed aceeasi claie ondulata...din experienta iti recomand scarile ptr ca filat se roade mai repede la varf si tre sa-l tunzi mereu...Si eu ma uitam ieri la o tipa dintr-un film tunsa in scari si cu breton...E nasol ca nu oricine nimereste tunsoarea

Lavi tu de Ramo de la BLM mai stii ceva...s-a desfiintat salonul ala?
Da cu carucior mergem...ca altfel ma alearga de innebunesc!

Zuzi cat ai stat pe banda aseara? Incearca sa cresti progresiv timpul cu cate 1 minut doua zilnic.

Spor la treaba Tzuni si bafta Gabi!

Ieri am mancat dimineata omleta fara ulei din 2 oua si castravete, la 10 o nectarina, la pranz piept de pui 100 gr cu salata de rosii, gustare un pumn de migdale si cina branza proaspata cu 2 rosii cu sare

Meniul de azi

MD platou fructe (jumate de piersica si 20 boabe struguri)
P pui cu orez si legume 150 gr si salata
G 2 felii pepene rosu
C supa o portie

Azi merg si la tae bo!
Ma duc sa fac un ceai verde! Cine mai doreste?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mihaser, multumesc frumos

Io am decis: o dau pe Meri la teatru! De ce?
Mergem si noi in prima zi la gradi. Pe drum povestim ce si cum o sa fie, ca ala e "job"-ul ei, ca eu ma duc la al meu si cand fiecare isi termina treaba, ne intalnim. Totul bine si frumos, am cantat si-am numarat pe drum... La gradi insa, lume multa si lacrimi cat cuprinde. Bietii copii sufereau... Meri a mea se uita la ei lung, apoi se intoarce spre mine si spune "Mami, cred ca si eu o sa plang!". Si incepe! Plangea de se zguduia camesha pe ea. Am dat si io in lacrimi. Cand m-a vazut, s-a oprit brusc si a inceput sa ma mangaie pe par: "Mami, nu plange, ca dupa ce termini munca, vin si te iau acasa!" Mai spune ceva, mami......

Si un banc frumos pe care l-am primit azi de la un prieten bun:
O discutie între doi copii în camera lor.

Baietelul catre fetita:

- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?

- O papusica Barbie. Dar tu ?

- Eu îi voi cere un Tampax.

- Tampax ? Ce e asta ?

- ...habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja sau la piscina în fiecare zi, sa mergi cu bicicleta, sa dansezi, sa alergi, sa faci o multime de lucruri... fara ca nimeni sa-si dea seama!

Tot Tzuni

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput