Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 19
mephala30 spune:
Boxa, ai fost magnifica, dom'le! Scorpie magnifica,
.
Crys, va pup pe toti trei, nastere usoara!
Clau, mi-au placut pozele, ti-am remarcat costumul de baie: fain de tot!
Tumpi, ma bucur sa te vad suficient de motivata si cred ca vei reusi, mult succes!
Cris, sanatate lui Dani, sper ca e mai bine acum.
Raport nu dau, refuz sa pun baterie cantarului.
nb
Delidana spune:
Salutare,
Scriu repede pina nu ma lasa iar netul balta.
Roxa, ai fost o frumoasa dar cam multa lume la nunta imbracata in negru. Mie-mi aduce a altceva. 
Crys, multa sanatate micutului. 
Ruxi, nu pot sa trimit o poza cu asa ceva, imi pare rau, e prea personal. Apreciez ca vrei sa ma ajuti. 
Crystina, cateii mei au 6 ani (cei mici) dar intotdeauna au fost mai razboinici. Cred ca depinde si de rasa.
Imi amintesc ca acum vreo 2 simbete am avut musafiri si la un moment dat un prieten vine la noi si zice: ciinii vostri au prins un sarpe. Ne-am dus afara sa vedem dar era prea tirziu pentru bietul sarpe, era deja franjuri - nu era mare, cam cit bratul, verde fosforescent si subtire cit un deget. N-a scapat bietul....
Dragelor, o sa intru mai rar pentru ca mai am ceva mai putin de 2 saptamini de stat pe aici si mai am unele treburi de rezolvat. In plus de asta simt ca ma apuca o mini-depresie dar incerc s-o ignor, sa vedem daca reusesc.
Gabi, sper ca ai rezolvat cu bine ceea ce a fost greu. 
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Pupici si urari de bine pentru toate Anele!
+ a mea soacra ![]()
PS.
si pentru Mariile si Marioarele de ieri(+mama si sora-mea), ca nu fusesi prin zona ![]()
Va 
mephala30 spune:
'Neata, dau
si ceaiul.
Delia, te pup si fii barbata, Zoe,
.
Ioana, iarta-mi "cascaciunea", v-am vazut pozele, Delia e o scolarita tare frumusica. Si tu arati minunat! Si sunteti atat de bronzate,
.
Tzuc, te-a inghitit munca? Sa incepem operatiunea de salvare? Urca-te in spatele meu,
.
o zi buna tuturor
CRISCOSTY spune:
'Neata! Dany este mai bine, de ieri de la 12 nu a mai acuzat dureri. Groaznic a fost, asa cava nu am patit niciodata si nici numai vreau sa pateasca vreodata. M-am speriat foarte tare, nici aseara nu am putut dormi, am stat numai cu ochi pe el, chiar daca el dormea linistit. Azi este cu tatal meu acasa, eu a trebuit sa vin la munca. Imi este frica cand il voi duce la gradi...am ajuns la concluzia ca de la gradi a mancat ceva, fiindca si alti doi colegi sunt in aceeasi situatie ca Dany, m-au sunat mamicile aseara.
Ieri nu am mancat mai nimik si nici azi nu cred ca imi intra ceva...mi-am luat ceva la mine ,dar nu stiu daca intra. De cantarit nu mi-a ars, saptamana viitoare cand sper sa incpem concursul am sa ma cantaresc.
Va pup si o zi buna sa aveti
ancadragoman spune:
Neata
Crys imi pare rau de micut
,dar ati descoperit de la ce a fost?
Eu ma laud cu o criza mareee de gastrita din cauza unui mar mancat ieri(asa cred eu)![]()
O zi buna fetelor
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
gusta spune:
Neatza.
Crys raceala numai trece si deja sunt prietena cu ea
.Nastere usoara.
Cuscra sanatate lui ginerica si nu ar strica sa discuti un pic la gradi.
Roxa super poxele si totul e frumos.
Andre_ea si ClaudiaH notat pentru concurs.
O cerere la Carmen daca vrea sa scrie ea fetele pe prima pagina pentru concurs ,sau urmatoarea serifa.
Concurs: Gusta, Tumpi, Zuzi, Crys, Miha, Anca, Andre_ea ,ClaudiaH.
Daca am uitat pe careva strigati.
Zuzi vezi ca pitici vin sambata la tine ca intai se duc la Anda, dar va rog sa ii trimite-ti inapoi
.
Marilena si Mara Augusta
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Mi-am dus copilu' la scoala,beau un ceai cu voi si ma duc la spalat geamuri.
Crys,sanatate piticului bolnavior.
Carmen
,l-am mostenit pe tata la ten,n-am nevoie de stat f mult la soare si ma fac precum o "cioara".Chelneritele de la hotelul unde am stat m-au intrebat cu ce ulei minune m-am dat de m-am bronzat in 2 saptamani cat nu s-au bronzat ele toata vara.
Esti o dulce dar minunat nu arat,incerc sa ascund grasimea si anul asta nu stiu ce D-zeu am avut ca in putinele poze pe care le am arat de ba zici ca sunt beata,ba ca am baut un litru de suc de lamaie
,nu mai spun ca mi-a facut al meu o poza in costum de baie si m-am speriat ce sunci am pe picioare.
Tu ce mai faci?Ai inceput munca,nu?Baietzii,ai gasit loc la gradi pt ei?
Delia,ioi...nu stiu cum poti sa traiesti printre serpi,sopārle si alte miscatoare,eu cred ca nu as iesi din casa.
Mie mi se ridica parul pe mine si cand merg la prietena mea si ii vad sarpele in terarium.
Pup sa treaca depresia.
Roxa,din nou
.
Hopes
m-am ingrasat bine fatza de anul trecut cand aveam 53-54,maxim 56 kg...acum 59-60 e muuuuult.Vreau si eu 56 de kg ca tine si jur ca sunt multumita.![]()
Crystinutza
asa putin a ramas pana la intalnirea cu bebe?Nastere usoara iti doresc.Pupici dulci tie si printesei.
Tumpi,ce te unge la suflet cand iti spune cineva ca arati mai tānara decat esti,nu?
M-a intrebat si pe mine o femeie saptamana trecuta daca am 21 de ani si imi venea sa o puuuuuup.
Eu iar am inceput sa fac experimente pe par...l-am avut blond,apoi negru...ciocolata si acum iar spre blond.
Mihaela
Marilena
Cretzulina ta ce mai face?Ii place la scoala?Delia ma trezeste cu noaptea in cap si ma streseaza sa ne pregatim de plecare.
Anda
si micutza ta a inceput scoala,nu?Tu esti bine,ai terminat cu dantura?
Zuzi,vrem poze cu noua "freza".Un
pt tine si unul
pt Bella.
Iar m-am intins,pup toate fetele si ma duc la treaba.
ancadragoman spune:
Marilena cand incepe concursul?
Ioana cand am citi prima fraza vroiam sa te intreb ...a inceput scoala?in ce data suntem?...dupa care am vazut ca nu stai in Romanica![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
gusta spune:
Ioana la fel si la noi.Ca hai odata nu vezi ca e tarziu ce vrei sa intarzii si tot asa.Sper sa o tina tot asa si cand o sa aibe si mai mult de lucru
.
Anca de luni incepem concurs ,eu asa zic sa vedem ce spuneti si voi.
Marilena si Mara Augusta