Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 18
tumpi spune:
La multi ani! tuturor Mariilor si celor ce au in familie persoane dragi care poarta acest nume
Anda, poze cu pisi nu ne mai arati?
Marilena,mai asteptam pana duminica daca e sa vedem cine se mai inscrie pentru concurs.
Ioana,am par alb,dar nu e vizibil cu ochiul liber,doar cu al meu,cine nu ma cauta de fire albe nu le observa.Dar am hotarat ca trebuie sa-l las sa se regenereze, eu oricum de vreo 4 ani ma fac numai cu nuantator.Am facut prostia acum cativa ani sa ma vopsesc cu vopsea si sa-mi fac suvite si mi s-a stricat parul.Regret si nu regret ,fiinca am avut tot felul de nuante si culori frumoase
,dar acum e timpul pentru o schimbare.
Si am decis ca va fi totala incepand de la par pana la modul in care arat.Daca tot mi s-a cerut un act sa ma legitimez mai acum cateva zile ca sa vada daca am 18 ani, este cazul sa ma mentin pe pozitii si sa raman tot asa tanara
O zi minunata va doresc si NU UITATI DE CONCURS.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
andre_ea spune:
Buna ziua, dragelor.
Eu de fiecare data cand urca cantarul nu-mi mai vine sa dau pe aici de rusine. Astazi sunt iar la 61 kg (macar stagnez) asa ca am sosit.
Ce concurs? As vrea si eu. Da' mi-e ca trag echipa in urma.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
andre_ea spune:
A, mi-am adus aminte, poze de la mare: http://good-times.webshots.com/album/574268722MnJfxn
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
crystina spune:
"La Multi Ani" motanic Teo de Carmen si Gheo de Sabina!
"La Multi Ani" tuturor Mariilor!
Bun venit fetelor noi si bun revenit oitelor ratacite!![]()
Noi suntem bine, 16 zile pana la intalnirea cu bebe. Lilly a inceput scoala, clasa a II-a..totul e ok.
Carmen, cum ati sarbatorit mtanicul? Am vazut pozele de la mare..sunteti frumosi cu totii.
Zuzi, imi place buna ta dispozitie..tuns, manichira, pedichiura, epilat..bravo! 
Ioana, ce dulcica e Delia si ce mare e! Si tu arati super! Ce bine ca ii place la scoala.
Gusta, pupam sa-ti treaca raceala!
Delia, ma intrebai de Henry..are doi ani si jumatate. Mai are timp sa se faca mai viteaz. Ai tai sunt mai cu experienta, nu?
Tzuni, tu ce mai zici? 
Ruxi, somn usor! 
Pup si restul fetelor! Bafta la concurs!
Cristina 37+
si Lilly Elisa (27/10/2003)
CRISCOSTY spune:
Buna! Intru repede...nu am avut timp de cantarit. Aseara am ajuns cu Dany la urgenta, are enterocolita si sunt acasa cu el. Groaznic ce dureri de burtica a avut, cat a vomat...of, sper sa treaca repede.
Ma duc langa el...va pup
Hopes spune:
Buna fetelor
La multi ani Mariilor!!!
Crys sanatate puiului
Ioana te-am vazut cu printesa. Sunteti 2 frumoase si nu vad deloc ca te-ai ingrasat. Mult noroc scolaritei.
Raport: 56.6 kg
e zi de raport. Haideti fetelor, unde v-ati ascuns?!
roxana1974 spune:
dragele mele! M-ati dat pe spate
cu atatea complimente va
pe toate si va zic, faptul ca vin aici si va citesc ma ajuta si ma motiveaza! Ma bucur ca fac parte din grupul vostru extraordinar!
Trebuie sa marturisesc ca imbracata doar arat asa de slaba, in realitate, nu e ca nu am slabit, dar sunt oarecum diferita de ceea ce se vede cu haine cu tot. Ceea ce ma bucura totusi este ca efectul sportului e totusi vizibil si sportul ma tine in viata, alerta si optimista.
Ce am facut eu azi? Hmm, dupa ce am venit de la
le-am facut baietilor cei mai buni gomboti cu prune pe care i-am reusit vreodata, vreo 33 la numar si am mancat doar unul, sa vad ce gust au. 
Intre timp am primit si pozele de la a doua parte a nuntii, o sa pun cateva sa ma vedeti in rochita de seara si mi se vede mai bine si freza pe care am dat o groaza de bani
dar nu mi-a parut rau, v-am zis, m-am simtit ca o vedeta, asa narcisista scorpie cum sunt
asadar, poze cu coc, rochie de seara si dans
Raport: 57.5 kg, am retinut un pic de apa, mi-au venit rusii si am mancat niste cioco
si of course toata portia de desert de la nunta...incerc sa revin la bunele obiceiuri. 
Roxa
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Raport: 61.5kg (-900g)
Off mi-e asa ciuda cand va tot aud cum vorbiti despre sport iar eu ma uit la crosstrainerul meu cu piciorul rupt si numar zilele care au mai ramas pana la livrarea piesei problema. (Pana la urma o sa-mi livreze piesa care s-a rupt dar n-o sa platim nimic desi a iesit din garantie). Mai am de asteptat inca vreo 10 zile.
Concurs??? am mai spus ca vreau si eu concurs. Desi eu nu prea excelez in viteza de slabit ci mai mult in consecventa. Dar daca e de concurs ma bag, ma mai motivez putin.
Eu o sa scriu meniul zilnic la sfarsitul zilei caci altfel eu imi propun un meniu dar pana seara din diverse motive ma mai abat de la el asa ca...
Meniul de azi:
MD: 3/4 dintr-o chifla integrala cu seminte+ o feliuta de pastrama+ o feliuta cascaval+ o lingurita de pateu+ o rosie si bineinteles cafea
Pranz: 300g orez cu legume si curry si pui+ rosie
Cina: 3linguri de salata verde cu sunca, 2 felii de pepene rosu si un mar.
Va urez o seara linistita!
roxana1974 spune:
Clau, am uitat sa zic, de ieri chiar, am intrat si ti-am vazut pozicile din vacanta
foarte reusite, frumoasa familie, iar tu arati grozav, nu stiu unde zici ca ti-s kilele si parul e superok!
am fugit, am de intins haine...pe maine!!!