Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 20
hcclara spune:
'neata!
Multumesc de cuvintele frumoase.
pt raport 69! cred ca nu mai coboara acul de aici.
Ioana ce frumoasa scolaritza ai! iti seamana leit, parca ati fi surori
.zici ca la scoala e fain? noi incepem saptamana viitoare, joi.
Roxa zici ca imi sta bine portocalie la par??? si mie imi place, adica de cand m-am facut ma simt bine in pielea mea, bineinteles ca mai imi zic unii vecini ca imi sta bine, numai sa zica ceva, insa mie chiar imi place. mi-a placut cum te-ai intolit la nunta, ti-a stat tare bine si am vazut ca v-ati distrat de minune.
Crys multa sanatate lui Dany si pupici de la mine!
andre_ea ft frumosi copilasii tai, sa-ti traisaca! dar si mami e tare dragutza
. mie imi place tare mult marea noastra, asa ca mi-a facut mare placere sa vad poze de la mare.
Maine pleaca sora-mea si nu mai am timp acum sa stau cu voi, ca mai avem cate ceva de facut, revin zilele urmatoare cand nu mai sunt asa ocupata.
si pe curand
CRISCOSTY spune:
Anca, Cuscra, maine o sa discut serios la gradinita. Am aflat ca nici macar nu se spala pe maini inainte de a manca, deci sunt in pericol de a contacta orice boala. Sunt suparata rau, eram foarte multumita de gradinita.
Anca, ai grija cu stomacul, ia niste pastile antiacid. Probabil de la mar este. Ai grija
Ioana
Am uitat sa-ti scriu ca am vazut pozele...frumoasa scolarita ai
Ma bucur ca ii place la scoala. Sa ai spor la spalat geamuri.
Delia
sa nu cumva sa cazi in depresie.
Zuzi, poze nu ne arati cu suvitele noi? Eu numai apuc sa ma duc saptamana asta la coafor, poate saptamana viitoare, sa-l vad eu pe Dany bine.
ancadragoman spune:
Criss iau deja de aciditate 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
carina spune:
Salutare dragelor,
Eu tot pe fuga va scriu, asa ca ma scuzati daca nu am retinut toate discutiile. Sunt prinsa si la birou si si pe plan personal cu o chestie de care sunt tare incantata si plina de sperante. O sa va povestesc dupa ce se intampla si sper ca o sa iasa asa cum vreau.
Ioana: e o dulcica Delia. Mie imi place de tine, dar stiu ca esti ca mine si nu conteaza decat sa te simti tu bine in pielea ta asa ca spor la slabit. Carina incepe luni scoala si eu sunt ingrozita - nu de cum o sa se descurce ci de cum o sa reusim sa ne incadram in programul care incepe la 8 cand ea dimineata sta si cate o ora sa manance 
Crys: imi pare rau ca ati avut asa probleme. Mergi neaparat la gradi si discuta cu directoarea ca nu e normal ce se intampla.
Zuzi: sa pui poze da?
Roxa boxa esti sexoasa rau
. N-am mai zis nimic de mers la calarit ca nu am timp nici sa mor dar promit ca te insotesc cand ma mai eliberez.
Delia:
profita de ultimele saptamani
Cludia: drum bun surioarei si transmite-i ca e tare frumusica la fel ca surioara ei de altfel 
Tumpi: imi place cand te vad asa hotarata 
Marilena: sa iti treaca raceala cat mai repede.
Gabi: cum mai esti?
Tzuni: hai scoate si tu capul din munca si spune ce mai faci.
Carmen: o zi buna iti doresc.
Va pup pe toate si revin eu la un moment dat,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Eftimie C. spune:
Iar s-a incheiat un capitol?Wow ce vorbarete suntem ![]()
Ce faceti?Petreceti?Eu la munca si dupa amiaza mergem la socrela Ana.
justasmallkiss spune:
Gata dormitoarele,pufff ce am obosit,eu nu inteleg de unde se strange atata mizerie si praf
.Ma duc sa imi iau puiul,venim papam prânzul si plecam prin parcuri pana deseara.
CarmenE,distractie placuta la socrela.
Anda,iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca ce ti-ai propus.Uf,sper sa am spor la slabit,mai grasa nu sunt dar plinutza daaaaa,daca iti trimit o poza cu mine in costul de baie nu o sa mai spui ca iti place de mine.
Eh referitor la papa eu am scapat de o problema pt ca a mea mananca mic dejun,pranz si dupa amiaza gustare la scoala.Spun ca am scapat pt ca orice as face eu de mancare tot mai bune sunt "läturile" care le mananca ei acolo.
Cris
,am avut spor...am spalat deja 8,mai imi raman 7 la bucatarie si sufragerie dar in alta zi.
Claudia,cine nu il cunoaste pe tati spune ca Deli seamana cu mine(probabil are ceva trasaturi si de la mine) dar daca l-ai vedea pe tac-su ti-ai schimba parerea,e bucatica rupta din el.
La scoala ii place,ei ii place oriunde sunt copilasi dar oricum la noi anul asta e mai lejer pt ca suntem in clasa prescolara(vorschulklasse).Mult succes si voua.
Marilena,deci si tu ai o eleva matinala.
si succes in continuare sa ramana asa.
Anca,nu suntem in draga Românica,noi am inceput deja pe 7 scoala.
Fetelor va puuuuuuuuuup,fug dupa copil.
tumpi spune:
La multi ani! Anelor
Eu sunt prinsa in 1000 de chestii si abia imi trag sufletul, asa ca azi am apucat sa mananc doar un iaurt cu musli si 3 saratele facute de mine(cu un cu % mic de grasime).
Anda, Carmen, asa e, mai mult ca niciodata sunt hotarata sa fac ceva,sunt inca tanara,plus ca de ce sa am kg multe cand am sa raman gravida ca sa am apoi cu ce ma lupta.Asa ca scap acum de ele si dupa,bebe poate sa vina.
Nu pot spune ca am sa tin un regim anume,ci doar ca am sa incerc sa fac mai multa miscare si sa incerc ca dupa ora 19 sa nu mai mananc mai nimic.
Ii dau la greu cu ceai verde( am primit unul pur si de ce sa nu profit daca tot am cred ca 2 kg) care este super.Imi place la gust,poate unde nu e din cel la pliculete si este natural,fara adosuri in el.
Roxa boxa, ti-am vazut pozele, ai artat f bine, imi place coafiura,dar ce-mi plac la nebunie sunt pantofii.
Eu abia astept sa-mi soseasca cismultitele de culoare murei, sunt efectiv indragostita anul asta de culoarea lila- mov.
Cris, imi pare rau de Dany, chiar tb sa vb la gradi ca nu e posibil asa ceva,plus ca nu e singurul caz.
Marilena, sanatate multa.La dr ai ajuns pana la urma?
Delia, chiar asa, fi barbata Zoe.
Pup restul fetelor nenominalizate, fug sa mananc ceva si mai revin(sper).
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Destul de rar trec pe aici, dar citesc tot ce postati, vad poze....
In primul rand
La Multi Ani! Teo si Gheorghe! Carmen si Sabina sa va traiasca flacaii! 
Sf. Marii si Sf.Ana 
Ruxi arati superb.
Delia succes sa-ti rezolvi treburile si lasa depresia, ca tu esti puternica.
Pentru raport: stagnare . Sincer nu m-am cantarit, ieri mi-au venit "rusii", asa ca....
In rest nu am prea multe de povestit, doar ca trebuie sa iau hotararea ce mare.... Este destul de greu!
La concurs nu ma inscriu pentru ca acum gandurile mele se indreapta in cu totul alta directie. Oricum bafta multa celor care s-au inscris si incep de luni. O sa va sustin de pe margine si poate chiar mai slabesc si eu cu voi, tinandu-va galerie.
Va las acum ca merg la mama ( o cheama Ana), dupa care merg acasa ca nu ma simt prea bine.
O seara placuta va doresc si va pup pe toate
roxana1974 spune:
dragutelor. Va scriu pe fuga, abia ce-am vanit de la sala si am sa-mi spal freza. Iar mi-am luat portia de complimente si ma duc linistita la treaba ![]()
Carmen

Gusta sanatate multa! Pupam piticania!
Delia
nu fi carcotashaaaa! Ce, tu te duci la inmormantare in rochie neagra mulata cu bretele sau cu dantela la buric
negru e negru cea mai tare culoare de gala
e negru mult pe metru patrat ca nasty ne-a pozat mai mult me mine si 3 colege de birou care eram cu negru, insa erau multe rochite colorate...nasa era si ea cu un mov fain, au fost multe rochite albe cu floricele...
Tumpi, tks de compliment...eh cu pantofii, ai atins un punct sensibil
asteptam pozne cu cizmulitele ![]()
Anda, merg la calarie la Jucu Sambata la ora 4, vii?
Clau, pe bune imi place parul tau! btw, chiar nu stiu unde tii alea 69 de kile ca nu le arati, cre ca tare grele ti-s si oasele...trebuie totusi sa faci ceva ca sa coboare acul ala ce e dupa el?
!?
pe maine fetelor, fug la treaba!
Roxa