Nou stil de viata (279)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Inca un pic si vine puiul.Am facut la curatenie cred ca ma duc si la vecini sa fac.AM frecat ca nebunul e rau asa .

Dupa ce o vad acasa ma linistesc.

Pup si multumesc de incurajari.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

bey cum naiba vreti voi sa am amant si sa ma ajute dc am love handles? cine naiba sa se uite la mine? nici macar barbatu nu o mai face si vorba aia asupra lui detin si niscaiva drepturi legale...
a, o alta noutate despre mine este nu numai ca m-am facut grasa de atita ciocolata ...dar mi-am stricat si dintii. am ptr viitor o multime de lucrat, am facut si-un root canal (coroana tot tacimul)si mai am unul dar anu viitor ca anu asta deja s-au dus multi bani. ma duc la dentist si las sutele ca focu...
asa ca, nu faceti ca mine; ce-am fost si ce-am ajuns. am avut pina la 33 de ani dinti de reclama, albi frumosi, fara carii. iar acum ... de reclama proasta.

p.s. tot nu m-ati lamurit cu lovehandles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Neata,

eu azi muncesc de acasa , deocamdata sunt un pic ocupata dar revin mai tarziu.

toate doamnele

Same here!

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Liris this is for you...us.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare, timp de doua zile am fost in cercuri pedagogice, care au avut placuta menire sa-mi faca capul mare …in fine, a trecut si asta iar marti e intalnirea cu elevii… noroc ca e liber pana atunci

Puskin, da eu eram cea care intreba de umeri…

Gusta, fruntea sus…a mea a plecat singura la Zoo in excursie cand avea fro 3 anisori si ce bine s-a descurcat…

Liris, cum n-ai priceput ?! Amantul apuca de lovehandles cu putere pana cand acestea suprautilizate dispar ca prin farmec… . Daca vrei partea neplacuta a lucrurilor si dureroasa, cred ca trebuie sa te apuci sa-ti lucrezi oblicii (obliques) Welcome back

Zuzilici, deci de asta nu mai apareai tu pe aici?!

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor

Mi-am facut aparitia prima, la cafea, deoarece azi mergem la o nunta si trebuie sa ma pregatesc. Aseara m-am culcat la 1 jumate din cauza de venit tarziu acasa si de calcat 2 rochiutze, iar imediat tre sa o sterg la coafor.
Vreau sa-mi fac un coc fain, dar nu unul urcat in varful capului ci unul frumos, dar nu stiu cum sper sa-mi faca nasty o poza sa va arat ce iese. Va rog sa-mi tineti pumnii sa fiu frumoasa si sa ma distrez, tare demult astept petrecerea asta.

Va si va urez o zi minunata!
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineata fetelor.Iar am ramas in urma cu cititul,se vede ca am inceput munca.

Roxana,distractie placuta la nunta.

Va pupacesc si va doresc un sf. de saptamana placut.Fug la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ruti s-a descurcat super bine si mi-a zis ca a vazut 7 animale si debea am reusit sa o culc ca era super agitata.

La concurs spun si eu da.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata si de la mine!

Am un program infernal, si asa se anunta toata luna asta. V-am citit, dar nu am avut timp sa scriu.

Liris, welcome back! Exercitii fara aparate aici:

Gabi, am trimis si eu multe ganduri pozitive, sper sa ajute si sa se termine cu bine!

Roxa, distractie placuta la nunta si sa ne arati poze.

CarmenE, bine ai revenit si tu! Ce mai face Edi?

Eu nu mai ajung luna asta la masaj, nu mai am unde sa-l strecor in program, si ma gandesc sa fac eu acasa, sper sa ma si tin de asta.

Mi-a trimis un coleg doua documente legate de slabit si nutritie. La nutritie nu zicea nimic din ce nu am mai auzit, dar pentru slabit am citit acolo ca sunt mai eficiente pe termen lung exercitiile de forta decat cele cardio, datorita efectului pe care il are cresterea masei musculare in consumul energetic total (dupa exercitii de forta consumul creste pana la cateva zile, in schimb la exercitiile cardio consumul e foarte mare in timpul exercitiului si doar cateva ore dupa). Interesant, nu stiu cat de adevarat, dar are un sens pe undeva.

Acum trebuie sa fug (cumparaturi, mancare si alte treburi administrative).

Va las un ceai verde cu menta si va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata dragelor,

Mi-am baut cafeaua cu voi si ma pregatesc sa ies la cumparaturi de mancare.

Delia, sunt curioasa cum o sa mearga cu schimbatul programului de sala. Spor!

Criscosty .

Liris, din experienta mea grasimea se duce cu dieta si musculatura se tonifica cu sport. Deci pentru love handles...dieta sanatoasa si ceva sport.

Tumpi, mersi. Toate bune la tine?

Khristin, ok. Uite aici exercitii pentru umeri http://www.getfit.ro/exercitii/umeri/.

Roxa, distractie faina la nunta .

Daniela, si eu sunt de parere ca pe termen lung sunt mai eficiente exercitiile cu greutati decat cardio. Mie imi merge foarte bine asa. Ai grija de tine ca tragi cam tare la munca.

Tzuni, weekend fain .

Va pup, merg la treburi.

Mergi la inceput