**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 5

lorelay_28 spune:
lorelay_28 spune:
 Neatza!
Fetita mea a fost mai agitata noaptea trecuta, cred ca a durut-o burtica. Pana la urma a dormit cu mine in pat cu titzi in gura. Acum vad ca s-0a linistit si doarme...o sa merg si eu sa prind 5 min de somn
Doina ne bucuram ca sunteti cu noi. Dumnezeu sa va aiba in paza lui si sa-i dea multa sanatate zmeurici tale. 
Fetelor de cate ori trebuie sa faca caca un bebe pe zi? Ca a mea ieri a facut de vreo 6 ori. E normal asa?
 mami de Maya printesa mea
  mami de Maya printesa mea
 camera Mayei 
 Maya 

blanca000 spune:
blanca000 spune:
 Fetele,
sunt putin ingrijorata cu lapticul meu. am impresia ca bebe nu se satura. sanii sunt moi mai mereu, doar noaptea cand doarme ea si nu suge vreo 3-4 sau 5 ore se umplu si ei bine si ii simt tari...in restul zilei moi.
ea mananca..sau ma rog o pun la san si peste o ora, o ora jumatate cere iar...si daca nu ii dau plange din gura de sarpe.
azi vreau sa ii fac proba laptelui timp de 24 ore dar deja a mancat de 2 ori si nu am vazut la cantar decat o diferenta de 70 g si apoi de 60 g..si o tin la san cate 20 minute aprox la fiecare.....
ma oftic..ca i-as da 60 ml in 5 minute din biberon...dar ma incapatanez..oare fac bine?
beau Galactogil si de vreo sapt am renuntat la ceaiul de lactatie..am zis sa nu beau din amandoua...
ce sa fac?
Mami de  Eva Ilinca 25.07.09
 Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004

eumada spune:
eumada spune:
 ELY_CTA mie mi s-a spus ca pot ridica copilul si cam atata..faraefort fara ridicat greutati...sa nu dau cu aspiratorul sau treburi de pana in sase opt luni..copilul si atat.Si citez..."fa doar ce simti ca poti face,fara efort"ca sa nu ajungi cu intestinele in batista..adica sa nu fac vreo hernie.....
Si cam atat...ideea e ca trebuie sa avem grija ca sa aiba cine creste copilul.....eu am mers la cumparaturi dupa doua zile adica luni dupa operatie,dar....doar am privit..bietul barbatu-meu a carat...

Madalina  de minunica  Eva-Maria
 de minunica  Eva-Maria
.

noce spune:
noce spune:
 Doina, Maicuta Domnului sa va aiba sub acoperamantului de acum incolo, sa fiti sanatosi si vigurosi! Slava Domnului ca ati trecut cu bine de aceasta incercare. Ne bucuram ca acum sunteti bine 
Blanca, arata maricica Eva in poze, iar pediatra parca v-a zis ca ati crescut frumusel. Eu zic sa nu te stresezi, baga un somnic ziua, e cel mai bun galactogil. Si eu am sanii tot asa, mai moi ziua. Poate asa e cand se s-a reglat lactatia, producem exact cat au puii nevoie.
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie 

Giova spune:
Giova spune:

azi avem 2 luni si 3,5 kg in plus si 11 cm .
.
a ajuns si Edi al meu la 6 kg si 61 cm...parca nu-mi vine sa cred....ma uit la el si tare-mi plac caltabosii si cutele facute...nu mai zic de gusa lui. e mai lung si mai gras decat marco la 2 luni, cu toate ca a fost mai slab si mai scund la nastere. go Steadya
 go Steadya
Lorelay, Ylla am primit PM-urile, azi rectific lista.
Mony08 nu ai primit in maternitate crema sudocrem? un borcanas micut...cred ca asa-i zice. da-l cu ea la fundic, e foarte buna, sau Bephanten. eu pompa o sterilizez la rece cu solutie Chicco. 
e tare dulce Denis, sa va traiasca.
Doina222 cum sa nu imi amintesc de tine. of doamne prin ce ati trecut! Bine ca e totul ok si zmeurelul vindecat, slava Domnului!
am notat datele, voi rectifica lista in cursul zilei de azi.
Pooh bine ati reenit. ma bucur ca balazs a fost un cumintel si nu va dat batai de cap.
Nicolica am crezut ca vb. de marco al meu...tot asa ii zic si eu...marcut...
Blanca si sanii mei sunt moi, se umple doar cand trage bebe. dar eu scot din sanul nepapat 125 ml lapte...noaptea si mai mult.
poate ai laptic, dar nu e foarte consistent. cand il tii in sticla/pahar se face un cerc de grasime deasupra lui?
va si o zi faina sa aveti.
 si o zi faina sa aveti.
merg sa termin si eu cu scosul invitatiilor si pe urma ma bag la taiat si legat fundite. se apropie botezul, dar noi nu le-am dat oamenilor invitatiile.
_
Gio de
 de  Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
  poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Dienuta79 spune:
Dienuta79 spune:
 Bine v-am regasit la scutece!!!! nici mie nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul,parca mai ieri eram graviduta.
Azi facem si noi 2 luni,Giova bebele meu corespunde cu descrierile bebelusului tau ,la fel de grasunel si de lungan si cu gusulita.
Maine facem si noi vaccinul de 2 luni si sper sa nu aiba efecte adverse.
MQQM 
 nu degeaba zice sotul meu la bebe "fetita lui tata".
 nu degeaba zice sotul meu la bebe "fetita lui tata".
Doina  ma bucur ca tu si bebele sunteti bine 
Steadya mai ai putin si o sa-ti tii si tu puiutul in brate.

Dienuta  mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

ely_cta spune:
ely_cta spune:
 Buna fetelor!
In sfarsit david doarme pe zi!ieri a fost pediatra la noi si mi-a spus ca David e deshidratat,pt ca el este un fomist si laptele meu nu-i ajunge!din cauza asta statea el toata ziua la san si urla cand il scapa!Mi-a spus ca sa-i dau dupa ce-mi goleste ambii sani cate 60 ml de lapte praf!Mititelul,l-a inghitit fara sa respire!M-am mai linistit un pic,pt ca-mi dadeam seama ca nu se satura,dar vroiam sa astept pediatra ca sa fiu sigura!A luat pana acum 200g,foarte putin!Dar ne facem noi mari!
ma mai ingrijoreaza icterul lui,inca e galbejor si mi-a spus ca daca nu-i trece,ii face analize!Mi se rupe inima cand ma gandesc!Ce ma sfatuiti sa fac ca sa scapam mai repede de icter?Am inteles ca e bine sa-l tin pe pat,cand bate soarele si el sa fie doar in pampers!Sunt disperata,pt ca nu vreau sa-l bage pe tratament asa de mic!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 Va salut mamici de zmeurici si va felicit pentru noua casa!
 si va felicit pentru noua casa!
va multumesc si in numele fetelor mele  de la odiseea de septembrie-octombrie pentru mesajele de predare a stafetei

..a fost emotionant!
..a fost emotionant!
incerc sa iau o decizie si poate voi ca mamici cu experienta deja , ma puteti ajuta: oscilez intre 2 pompe pentru sani, manuale: Medela- bifazica Harmony si cea de la Nuk..diferenta de pret nu este atat de mare incat sa fie decisiva; daca folositi una dintre cele doua pompe, astept o parere...multumesc frumos!
, ma puteti ajuta: oscilez intre 2 pompe pentru sani, manuale: Medela- bifazica Harmony si cea de la Nuk..diferenta de pret nu este atat de mare incat sa fie decisiva; daca folositi una dintre cele doua pompe, astept o parere...multumesc frumos!
Dana 35s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

blanca000 spune:
blanca000 spune:
 Motana nu am mai avut episoade de constipare asa ca atunci dar beau lichide, manac supa/ciorbita si vad ca ajuta. am si prune uscate in caz de...
Giova sa stii ca lapticul meu face un cerc de grasime cum zici tu cand il tin la borcanel..doar ca am impresia ca nu e mult.
Cati ml mananca bebei vostrii la o masa? Mai mult de 100?
Mami de  Eva Ilinca 25.07.09
 Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004

blanca000 spune:
blanca000 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dana15 Va salut mamici de zmeurici  si va felicit pentru noua casa! va multumesc si in numele fetelor mele de la odiseea de septembrie-octombrie pentru mesajele de predare a stafetei    ..a fost emotionant! incerc sa iau o decizie si poate voi ca mamici cu experienta deja  , ma puteti ajuta: oscilez intre 2 pompe pentru sani, manuale: Medela- bifazica Harmony si cea de la Nuk..diferenta de pret nu este atat de mare incat sa fie decisiva; daca folositi una dintre cele doua pompe, astept o parere...multumesc frumos!  Dana 35s mamica mandra de  Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi | 
Dana eu am pompa manuala de la Avent si stiu ca multe zmeurici o au pe aceasta..este f f f buna.
Mami de
 Eva Ilinca 25.07.09
 Eva Ilinca 25.07.09Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004