**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 4

Motana spune:
Motana spune:
 Am uitat... blanca, ai scapat de constipatie? Ca la mine e o poveste care se tot repeta, mai mai lasa un pic cateodata cand bag numai compot de prune si taratze dar cum ma las de ele cum o iau razna 
doina  saraca de tine, prin ce ati trecut, dar bine ca s-a rezolvat totul, chiar voiam sa zic, uite ca toate zmeuricile s-au nascut perfecte, dar uite ca pot spune acum.. ca toate zmeuricile sunt perfecte in acet moment, multumim lui Dumnezeu! Ma bucur ca sunteti acasa bine sanatosi!
 saraca de tine, prin ce ati trecut, dar bine ca s-a rezolvat totul, chiar voiam sa zic, uite ca toate zmeuricile s-au nascut perfecte, dar uite ca pot spune acum.. ca toate zmeuricile sunt perfecte in acet moment, multumim lui Dumnezeu! Ma bucur ca sunteti acasa bine sanatosi!  Daria Alessia (12.07.2009)
 Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Leeloo21 spune:
Leeloo21 spune:
 felicitari zmeurici pt trecerea spectaculoasa de la femei cu burtica..la mamici pricepute si femei implinite si fericite!

emotionant intradevar!
ma pregatesc de examen.a reusit tudor sa ma trezeasca de la 7..si acum e rupt de oboseala..dar il las s adoarma singur in patut..ca nu se mai poate cu leganatul.. va mai invit o data sa priviti pozele lui tati de la semnatura..pozele cu evenimente..poate sunt doritoare de un fotograf profesionist..este tanar, destept, frumos si un tata extraordinar..dar nu cred ca asta va intereseaza..ci faptul ca este punctual, profesionist si nu scump..astea toate sunt calitatile lui
va mai invit o data sa priviti pozele lui tati de la semnatura..pozele cu evenimente..poate sunt doritoare de un fotograf profesionist..este tanar, destept, frumos si un tata extraordinar..dar nu cred ca asta va intereseaza..ci faptul ca este punctual, profesionist si nu scump..astea toate sunt calitatile lui  faceti o incercare fetelor..ne ajutati si pe noi in vreme de criza
 faceti o incercare fetelor..ne ajutati si pe noi in vreme de criza
ma duc sa mai citesc..pt examen..
legat de durerea saniilor in timp ce alaptam..cate-odata imi dadeau si lacrimile,,,dar senzatia de placere ce urma era uimitoare..a fost superb alaptatul!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de  Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
 Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

CriPOD spune:
CriPOD spune:
 Hei, nu va mai gaseam!
Oare de ce pe mine ma intristeaza ca ne-am mutat de la odisee? Adevaru-i ca eu nu m-am gandit ca ne vom muta vreodata, poate de-aia?
 Adevaru-i ca eu nu m-am gandit ca ne vom muta vreodata, poate de-aia?
Am bagat si eu un ochi la subiectul ala cu alaptatul, e super, foarte bun!
doina,  viteazul scump, ma bucur ca sunteti bine!
 viteazul scump, ma bucur ca sunteti bine!
Motana, uite ca ignorance is a bliss indeed, cum zic astia, nici eu n-am avut curajul sa-l culc pe burta, desi as putea zice ca uite am facut-o de 2 ori si sunt ok. 
As putea lua un leagan de-ala sa-l incerc, adevaru-i, doar pot sa-l returnez pana in 90 de zile. Ma mai gandesc, mi-e ciuda c-am ratat sale ala... Oi fi geloasa ca-l leagana un ceva, ori ma tem sa nu se obisnuiasca leganat in somn? Ca daca noaptea doarme, parca ma tem sa influnetez cumva echilibrul asta instabil...
Stii ce am facut eu cu pusul de crape la fundulet? Am luat un de-ala de protejat doar, a fost vreo $10, am luat un sul de hartie de pus acolo, a fost si-ala vreo $10, si folosesc carpele alea de-l infasam la inceput (receiving blankets), impaturate cum le faceam pe vremea lui fiu-miu, am pus link odata la steps de impaturat parca odata. I le mai pun ziua din cand in cand.
Eu noaptea il schimb doar daca face kk. Nu cred ca un bb alaptat poate face kk tare, chiar si la o saptamana si tot moale si cu samburei e. Ylla zice de pus pe de-alea prin care nu trece, sunt pt masa de infasat niste pads de-alea izolatoare, cred.
M-am uitat la niste poze, pogos, e un scump Tudor! Iar Albert de Dienutza e asa frumusel, zici ca-i fetita in unele poze, giova, wow ce falcute are Edi, Motana, pfuai ce frumusica de fetita ai, si vad ca are ochii inca tot ca Oliver, oare nu-i vreo sansa sa le ramana asa deschisi?
Pepitul a fost foarte marait azi... am fost la dr pt pap test, a avut ceva durere si nu-mi dau seama unde. Nici n-a prea dormit peste zi, iar cand a adormit s-a trezit cu un tipat ascutit si un plans adevarat cu lacrimi. M-am simtit ca un rahat sa nu pot depista care e problema. Bietul de el, trecea in 5 minute de la gangurit si smecherii bucuroase la plans necajit si inapoi. Am incercat orice, nimic nu-l calma cand plangea. Acum doarme de la 8, e aproape 1, merg sa-i bag papa sub nas, sa dorm si eu. Altfel pe cand dorm mai bine, el face cerere.
steadya, eu cred ca vine bebe singurel pana pe 7!
muffinuta, nicio veste? lucialu, un semn, un emoticon macar?
Fug acum...

pooh spune:
pooh spune:
 Neata!!!!Hehe,direct la odisee am intrat,am cautat subiectul,dupa care mi-am dat seama ca ne-am mutat

.Noi de doua zile ne-am intors de la munte,a fost foarte fain...Balazs a papat si a dormit mult,era un rasfatat,taoa lumea l-a tinut in brate,l-a plimbat,mami a avut timp de leneveala
.Noi de doua zile ne-am intors de la munte,a fost foarte fain...Balazs a papat si a dormit mult,era un rasfatat,taoa lumea l-a tinut in brate,l-a plimbat,mami a avut timp de leneveala .Vorbeati de reflux,si al meu are,asa cum zice MQQM,cateodata ii vine laptic tip branzica,digerat inapoi.....Insa in cantitati mici si nu intotdeauna.Noaptea,de exemplu apropae niciodata nu se intampla,pentru ca mananca putin si fara sa haleasca ca un purcelus
.Vorbeati de reflux,si al meu are,asa cum zice MQQM,cateodata ii vine laptic tip branzica,digerat inapoi.....Insa in cantitati mici si nu intotdeauna.Noaptea,de exemplu apropae niciodata nu se intampla,pentru ca mananca putin si fara sa haleasca ca un purcelus .Dr. a zis ca daca ia bine in greutate il lasam in pace,asa ca nu ma impacientez deocamdata.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
.Dr. a zis ca daca ia bine in greutate il lasam in pace,asa ca nu ma impacientez deocamdata.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Moniland spune:
Moniland spune:
 BUN GASIT IN LUMEA SCUTECELOR!!!!
Sa avem parte de 4 ani petrecuti in club doar de lucruri bune cu puiutii sanatosi si destepti si cuminti si frumosi. 
 de
 de  Laura Ioana
 Laura Ioana  Irina Maria(26 iulie 2009)
 Irina Maria(26 iulie 2009)

CriPOD spune:
CriPOD spune:
 Mey ce dezlanat de mesaj am pus si cu expresii mixate, scuze, e obo neuronu'. L-am recitit ca adun niste poze sa le duc la facut, de trimis in Ro. Apropos, cat e acolo bucata de poza tiparita (asa cam de 10/15 cm?
Pooh, da' tu nu mai bagi o poza, ceva, cu Balazs, pliz?
Motana am vrut sa zic carpe, nu crape  .
.
Si-am uitat sa zic c-am vazut-o si pe frumoasa de Anastasia de Adrianafedorca, la fix forma chiuvetei!

eumada spune:
eumada spune:
 Neatza fetele....gugushtiucul meu gugushteste..adica papam la doua ore,gugushtim o ora apoi dormim o ora si iar de la capat...somnul lu` mami, tati, si buni nu conteaza.....

pe 11.09.2009 vom face botezul la biserica si pe 3.10.2009 petrecerea care sa anunte nasterea minunicii mele dragi,Eva-Maria care este o smechera... insa daca nu-i tine nu insista......
Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns la scutece.....sunt fericita ca sarcina mea cu iminenta de avort s-a terminat cu bine si ca desi nu e usor,iubirea pentru puiul mic ma ajuta sa depasesc oboseala...
San nu am destul...ii dau laptic praf cate 110-120 si apoi o pun la 
san si mai suge ceva ca-i curge pe alaturi.....dar putin.....plus ca e fomista rau de tot.......

Va pup...
MENTIUNE...EVA STA IN CASA IN CARUTZ SI NE PLIMBAM DECOLO COLO...DE FAPT E OMETODA BUNA UN PATUTZ PE ROTI...PLUS CA EA CREDE CA SE PLIMB ALA AER.....
LUCICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWHERE ARE YOU?
Madalina  de minunica  Eva-Maria
 de minunica  Eva-Maria
.

dariaioanaxx spune:
dariaioanaxx spune:
 Bun gasit la scutecele !
multumim Giova ! acum Dariuca papa cam 120 ml in medie/masa si se trezeste la 4 ore, colicei are dar putin, adica se frichine si isi freaca piciorusele, maraie si plange arareori, sper sa nu inceapa mi rau ! oricum mi am tras destul cu colicii la Andrei, care plangea ore in sir pana se invinetea;
ce bine ca o sa continuam, intrasem in panica ca nu va mai gasesc !
!

elenada spune:
elenada spune:
 Bun gasit la scutece. Uau am ajuns si aici. Nu imi vine sa cred.
Sa avem parte de patru ani minunati impreuna cu piticii nostri. Sa fie toti bebeii sanatosi sa creasca mari si frumosi iar noi sa fim sanatoase si sa avem putere sa ii crestem frumos.
elena  fericita de
 fericita de  Ana Maria &
 Ana Maria &  Matei Stefan
 Matei Stefan
   Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

nicolica spune:
nicolica spune:
 Bun gasit in clubul scutecelor, dragi mamici de zmeurici! 
Si eu am cautat zmeuricile pe la odisee...ups
Nu stiu sigur cui ar trebui sa-i multumesc ca suntem si noi trecuti in listutza, de aceea multumesc tuturor care isi iau din timul pretios cu zmeurica sa completeze lista. 

Marcutzul meu are deja o luna, parca nici nu-mi vine a crede. Am fost cu el la control si a luat 1250 g intr-o luna, e deja un grasanel cu falcute numai bune de pupat. De papat papa doar tzitzi si mai primeste si un pic de ceai de fenicul cand il doare burtica iar noaptea se trezeste de vreo 2-3 ori sa pape.
Cam atat despre noi...ca s-a trezit si urlaaaa, vrea tzitzi cum zice Philip.
Va pup si mai revin