**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 6

adrianafedorca spune:
adrianafedorca spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dana15 Va salut mamici de zmeurici  si va felicit pentru noua casa! va multumesc si in numele fetelor mele de la odiseea de septembrie-octombrie pentru mesajele de predare a stafetei    ..a fost emotionant! incerc sa iau o decizie si poate voi ca mamici cu experienta deja  , ma puteti ajuta: oscilez intre 2 pompe pentru sani, manuale: Medela- bifazica Harmony si cea de la Nuk..diferenta de pret nu este atat de mare incat sa fie decisiva; daca folositi una dintre cele doua pompe, astept o parere...multumesc frumos!  Dana 35s mamica mandra de  Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi | 
si eu tot pompa manula de la aventsi e foarte foarte buna, de cele 2 mentionate de tine nu stiu nimic
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
 (23 aprilie 2005)
(23 aprilie 2005) si
 Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Anastasia Ioana (7 iulie 2009) "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Dana15 spune:
Dana15 spune:
 Multumesc Blanca si Adriana!

ma duc sa citesc putin si despre cea de la Avent;
Dana 35s   mamica mandra de  
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mony08 spune:
Mony08 spune:
 Motana multumesc pt raspuns,dar folosesti detergent normal de vase sau un detergent special? In legatura cu cusatura nu e nici o sansa sa se absorba dc ar fi din cauza asta,ca nu vad eu sa nu ma doara tare dc ar fi sa mi-l scoata ca ma ustura aceea "bubita" si ma doare la fiecare atingere,si cd merg si tot timpul  .Imi fac spalaturi cu ceaiuri si am incercat si cu crema de galbenele si nimic deocamdata.M-a sfatuit cineva de crema nidoflor ca ar fi buna,contine antibiotice,nush dc s-o folosesc .
.Imi fac spalaturi cu ceaiuri si am incercat si cu crema de galbenele si nimic deocamdata.M-a sfatuit cineva de crema nidoflor ca ar fi buna,contine antibiotice,nush dc s-o folosesc .
Giova Solutie de la chicco in care se pune 30 min ? Si tu faci asta dua fiecare folosire?
Am crema aceea sudocrem si i-am dat cu ea,nu s-a mai iritat dar i s-a luat putin pielea unde era iritat si m-am speriat si nu i-am mai dat,acum ii dau cu pudra de la nivea care are oxid de zinc,sper sa-i treaca.Orium crema de galbenele nu mai folosesc niciodata ca de vreo 3 ori i-am dat si i-a facut o iritatie asa urata ca acum nush ce sa mai fac sa-i treaca
Vroiam sa te intreb de unde i-ai cumparat lu Edi body cu "eu sunt seful!" e super,la vazut sotul si vrea neaparat sa-i cumpere si el la baiatul lui  .Ai un copilas f scump si dulce.
.Ai un copilas f scump si dulce.
ely_cta Si al meu a luat in primele 2 sapt putin in greutate si asa m-o speriat doctorul ba ca n-am lapte ,ba ca nu-i consistent,ba ca nu suge cat trebe si am inceput sa ma mulg sa vad cat lapte am la fiecare masa si cat manca el la fiecare masa,si am inteles ca am laptic destul si la 4 sapt manca cam 150ml-170ml.Dar am facut lucru asta vreo 4 zile si am observat ca dc nu ma odihnesc si nu manc cat trebe nu mai am cat ii trebe si de aia imi cerea inainte des.Acum cand n-am fac completare cu lapte praf.Cand mananca cat trebe doarme si 5-6 ore,cand nu at nu doarme nici 2 ore.
Imi pare rau ca are probleme cu icterul,stiu ca si Denis a avut pana la 3 sapt si n-am putut sa fac nimic sa-i treaca decat prin tratament o sapt cu perfuzii,mi se rupea inima pt el dar asa a fost cel mai bn,pt ca din cauza icterului i-au iesit f prost analizele iar dupa tratament totul a revenit la normal si acum suntem bn. 
Gata tre sa pape ....
Va
Mony  de Denis Adrian    (01.08.2009)
 de Denis Adrian    (01.08.2009)

elena_adina spune:
elena_adina spune:
 Buna mamici!Bine v-am regasit la scutece!
  Felicitari pentru scumpi copilasi!Noi va citim in fiecare zi,cu scrisul mai greu.
  Bebe al meu e cuminte,avem colici,care ne deranjeaza de pe la 10 dimineata pana pe la 15,dar rezistam.Noaptea ne trezim pe la 4,iar pana la 7 somn de buna voie si neintrerupt de nimeni.Papam doar san,pt ca mami are muuuult laptic.
 Au meritat toate durerile din timpul si dupa operatie,acum am o comoara care imi zambeste.
  Adina,mami fericita de Razvan Ioan 

adrianafedorca spune:
adrianafedorca spune:
 [Giova/b] wow 3,5 kg in plus...felicitari  si la mai multe
domnisorica mea  a luat 1,780 kg de la iesirea din spital
niciodata nu am stiut...cum se calculeaza greutatea de la iesirea din spital sau de la nastere?
ely_cta a mea a facut icter in spital si a tinut-o la lampa , alt tratament nu stiu , o sa-i treaca , ce laptic ii dai completare? 
[b]blanca000 a mea papa la san cam 40-60 ml dupa care mai papa la biberon inca 60-80-100 ml, cateodata papa si un bibe de 100 ml dar rar, exact exact nu pot sa-ti spun ca nu stau de fiecare data sa o cantaresc inainte de alaptat ca mi-e lene si ma apuca depresia cand vad ca se imputineaza lapticul, si la mine la fel sunt sanii moi, nici nu mai curg la 3-4 ore decat fff putin, galactogil nu mai beau ca mi s-a terminat si n-am mai luat iar ceai de lactatie mai am o cutie dar nu apuc sa-mi fac, chiar acum ma duc sa-mi fac o oala mare poate ma mai ajuta
si la mine noaptea sanii sunt tari si mari si plini de lapte dar motzata mea papa asa putin noaptea, de fapt dimineata ca doarme de la 10-11 noaptea pana la 5 dimineata , papa la san si iar doarme , mai nou de 2 zile pana la 9-10 dimineata  si eu cu ea
 si eu cu ea  , n-am mai dormit pana la 10 dimineata de cand eram copil , Doamne ce bine e
, n-am mai dormit pana la 10 dimineata de cand eram copil , Doamne ce bine e
am fugit sa-mi fac ceai si dupa aia sa sortez hainele ca deja ne-au ramas mici o gramada si a venit si frigul, trebuie s ama duc sa-i cumpar hainute de toamna ca are numai rokite 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian  (23 aprilie 2005)
(23 aprilie 2005) 
si  Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
Anastasia Ioana (7 iulie 2009) 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine    
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

PatriciaArdeleanu spune:
PatriciaArdeleanu spune:
 Bun gasit la clubul scutecelor!

scriu si eu cu mare emotie, si cu putina tristete, melancolie...mi-e dor de burta si sint aproape sigura ca va fi ultima...
sa fie bebelusii nostri sanatosi, frumosi si veseli, sa ne umple viata mereu de bucurie si mindrie!!
Profit si eu cit dragalasii mei dorm, sa scriu...sper sa reusesc, caci am acumulat multa informatie citind tot, dar nu stiu cita memorie mi-a ramas. nu prea mai am timp de scris, cine are doi copii si majoritatea timpului singure stiu ce spun. nu ma pling, sint cuminti amindoi, dar in timpul liber ori fac mincare, ori calc, ori spal, ori fac baie -acum tocmai am iesit din baie si voi savura o inghetata- sper sa nu se trezeasca prea curind.
colac peste pupaza, Rebecca a facut o amigdalita, asa ca ne-am distrat si citeva nopti cu febra, dintre care una cu 40, dupa care am trecut pe antibiotice.
Andrei este bine, ziua doarme foarte mult, noapte are repriza de gaze-colici cam intre orele 12-1, dupa care doarme pina la 5-6, maninac si iar doarme. 
Blanca, cred ca e normal cum se comporta sanii. am citit ca doar in primele saptamini sint plini si durerosi, dupa care revin moi, dar laptic au. de ce nu faci o proba cu pompa? Al meu nu maninca mai mult de 100 ml. cam intre 80-90-100, depinde cit doarme, cind sta la tzitzi nu stiu cit trage.
Giova, un mare buchet de flori 
 pentru tine si pentru bucalat un
pentru tine si pentru bucalat un 
Alinutza, m-ai amuzat teribil. Pompa electrica o tii tot cu mana pe mamelon sau se prinde cumva? are 2 ventuze sau una? daca are 2, chiar e si mai comic (de fapt toate cele care manevram pompa aratam asa, si rebecca se uita la mine uimita la inceput
daca are 2, chiar e si mai comic (de fapt toate cele care manevram pompa aratam asa, si rebecca se uita la mine uimita la inceput Tati insa e mindru nevoie mare ca are mamica lapte pentru leutul lui.
Tati insa e mindru nevoie mare ca are mamica lapte pentru leutul lui.
Si vrei sa iti amintesc cind te plingeai ca nu mai vrei burta??
 hai ca va trece perioada asta, important e sa fie sanatosi, caci cu dragalasenia lor trecem peste.
hai ca va trece perioada asta, important e sa fie sanatosi, caci cu dragalasenia lor trecem peste.
am vazut poze frumaose de Cornelia, sinteti frumosi, m-ai dat gata cu toaletele, Pogos, si voi la fel, arati foarte bine, Adriana, ah, ce pofta mi-ai facut cu balansoarul ala din curte! Motana, e o frumoasa DAria (ii zici si DAris sau ai scris asa din greseala?)
Alina, ma bucur ca ai scris si ca sinteti bine!
eu sint f multumita de avent manuala.
sterilizez de fiecare data tot, am primit un sterilizator si e pacat sa nu il folosesc.

Dienuta79 spune:
Dienuta79 spune:
 Am mai descarcat si eu niste poze cu barbatelul meu!!!!
http://family.webshots.com/album/574448895tVAuuN
Dienuta  mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Giova spune:
Giova spune:
 Dienutza ma bucur ca si bebe al tau a luat tot la fel in greutate.
Adriana eu calculez greutatea de la iesirea din spital, caci ambii au scazut dupa nastere.
Mony body-ul e de la A.Esca. dar e ramas de la marco, acum i-am luat si lui, dar cu alte texte. se gasesc la mag. iana din Kapa.
Sterilizez in sol. aia cu 30 min., dar odata pe zi, de obicei seara. le spal dupa fiecare alaptat/muls cu apa si detergent de vase si clatesc bine de tot.
Patricia domnie cu sterilizatorul. eu am zis ca nu-mi trebuie, dar ar fi bun unul la casa omului. sa vedem cum stam cu finantele.
Imi pare rau de Rebecca, insanatosire grabnica ii doresc.
Dana  la noi a prins Avent isis manual. se pare ca putem face un club, toate o folosim. e super buna, scoate foarte bine.
Blanca nu stiu ce sa zic...poate papa putin, nu vine mult laptic. incearca sa-i dai completare sa vezi daca la fel de des iti cere.
eu nu am facut proba suptului, caci am vazut ca a pus super bine in greutate. nu m-am mai stresat si cu asta.
Elena_adina asa mult va tin colicii? o bietul razvan...rezistati eroic asa multe ore.
copiii mei iar sunt plecati, numai cu mama, caci soacra umbla brambura.
A papat foarte bine Edi, chiar si din laptele muls, ca niciodata, a si varsat pe urma...dar a si facut la kk....de 3 zile nu a mai produs nimic, acum a umplut pampersul.
merg sa actualizez lista si pe urma sa fac niste vinete.
_
Gio de
 de  Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
  poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

elena_adina spune:
elena_adina spune:
 GIOVA atat dureaza in total,il doare o perioada,trece pentru aproape jumatate de ora,iar il doare,ideea e ca toata aceasta perioada trebuie tinut numai in brate.
 Adina de scumpel Razvan Ioan
 de scumpel Razvan Ioan

uliiasi spune:
uliiasi spune:
 Un pup mare la zmeurici!!!
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici la clubul scutecelor..pentru mine este ceva foarte nou si sper ca bebeii nostri sa fie sanatosi si noi sa ne bucuram de fiecare moment. E absolut minunat ca am ajuns aici!!
Azi am facut si noi vaccinul de 2 luni si ne-am si cantarit si masurat si bebe meu are acum 6,4 kg, a luat deja in greutate 3 kg, si are 62 cm. E un umflatel minunat. A inceput sa gangureasca, sa vorbeasca cu noi (in bebeliceasca lui, evident), rade cu gura pana la urechi, e un smecher si jumatate. 
In legatura cu vaccinul, totul a fost ok, a plans foarte putin la vaccin, in schimb acasa dupa cateva ore a fost agitat si a plans tare. I-am pus jumatate de supozitor de paracetamol (la recomandarea doctoritei) si s-a linistit. Acum gangureste din nou, slava Domnului. Deseara ii mai pun si cealalta jumatate de supozitor.
Mai nou are o jucarie noua. I-am adus un balon de la botez, din ala cu heliu care sta in tavan si-i agat de manuta sfoara de la balon si el tot misca haotic din manute si nu intelege de ce se misca balonul si e absolut fascinat de el, rade si vorbeste cu bietul balon, e asa simpatic. Va pun si cateva poze cu grasunelul meu. 
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
Blanca sa stii ca si eu patesc exact la fel cu sanii, noaptea dupa primul somn cel putin ii gasesc plini si tari, dar in timpul zilei sunt noi, nu mai au timp sa se intareasca. Dar tot simt durerea aia care-mi da de veste ca vine lapticul, asa ca nu-mi fac griji ca nu sunt tari sanii. Daca-l vad pe el ca papa si ca se satura (adica scoate sanul din gura si nu-l mai vrea) nu-mi fac griji. Cum spuneau si alte fete. Daca ia in greutate bebica n-ai de ce sa-ti faci griji. 
Hug la toate zmeuricile! 
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/