**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 19
blanca000 spune:
Am fost sambata la vopsit..bebe a ramas cu tati acasa si s-au descurcat de minune..a papat dintr-un suflet 100 ml de laptic de la mami dar din biberon si apoi s-au jocat...nu a avut sotul noroc sa doarme fiica-sa dar a fost bine...In sfarsit am si eu un par uman (fara ghiocei).
Fete, cum ii mai imbracati pe bebici acum pe vremea asta racoroasa? Caci de bodu nu mai poate fi vorba, iar costumasele cu totul mi se par cam largute nu stua pe langa corp..si imi e mereu sa nu ii fie frigut.
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Leeloo21 spune:
delia maria, anastasia ioana si sara maria
sa cresteti mari si frumoase!
mamicile
este si ziua lui tati de tudor azi..face 23 ani! 
blanca..eu lui tudor ii pun un body cu maneca scurta sau maiou, o bluzita subtire cu maneca lunga si o jacheta, jeaca sau bluza grosuta de la costumas..sau hanorac..si in jos pantaloni lungi si ciorapei..eventual si adidasi sau ceva de incaltat .. daca merg cu masina am grija sa-l dezbrac de joaca,,k transpira..si pe caput ii pun ceva acum..o sapca sau de cele mai multe ori gluga..
cu pijamalele lungi..adik cu maini si picioruse..eu il tin noaptea..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
LuisaTL spune:
Buna tuturor,
Hop si eu o mamica superfericita ca bebica doarme bine noaptea...
Imi faceam griji la inceput ca doarmea peste 4 ore nemancata, dar m-am calmat cand am vazut ca totul e ok si ea se va trezi cu siguranta daca ii va fi foame. Asa ca, doarme de la ore 23 pana la 7 dimineata!!! Crestem frumos, avem aproape 6kg si 62 cm si aproape ca am scapat de colici!!
BLANCA000, eu am inceput sa-i cumpar hainute de 3 luni pentru frigulet si vreme racoroasa: body cu maneca lunga,buzite din bumbac cu mance lunga, dresulete din bumbac mai subtirele, salopete din blug captusit si necaptusit, blugisori, pulovarase cu nasturi, hanorac cu gluga, caciulita, palarioara captusita, etc. Imbracata asa aratam si noi a copilas, bebe mare, gata nu mai suntem nou-nascut
. In combinezoane (din alea intregi cu piciorus) stam in casa si dormim.
Va pup,
Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.11.2009)
Giova spune:
din Timisoara!
aseara am ajuns si sambata ne intoarcem in Alba, duminica botezam si in 20, cealalta duminica e botezul lui Edi.
Ieri au vebnit si finii din Spania, am cunoscut una bucata finut brunet, de 7 kg si curios din cale afara de tot ce e in jur. mari emotii voi avea la botez, sa nu planga, etc...sper sa stiu sa-l domolesc.
In rest totul ok...seara are momente cand plange mai mult...max. 10 min. si gata...daca papa la ora 12 se trezeste dim. la 6, daca papa la 1 se trezeste la 7...asa ca eu sunt tare multumita. Miercuri mergem si noi la pediatra, sa vedem cum stam la 2 luni trecute.
A fost super incantat de regasirea caruselului: chicotea, radera, dadea din maini si piciorutze.
Blanca ma bucur ca a fost ok la revizie...bafta la
sa fie la fel de ok. si eu trebuie sa merg la coafor, tuns/vopsit si musai sapt. asta sa fiu mumoasa ca nasa la botez.
Steadya nu am auzit de legea asta...ar fi super sa fie asa.
danielle si eu am lucrat intr-o pizzerie in Italia...tare fain era, mai ales cand eram la bar sambata...stateam la barfa cu toti clientii...ca acolo asa trebuie...sa si povestesti cu ei, mai ales ca erau vechi si se cunosteau toti.
asa si eu cu
, nici mie nu-mi place sa nu fiu curata, cum zici tu. eu brodata am fost dupa prima nastere, acum putin de tot, dar nu am avut nevoie de nimic, a mers super fain.
Clara trai la voi ca se pot inchiria astea...la noi ori primesti ori iti cumperi...alta posibilitate nu exista...dar multe nu exista la noi si sunt la voi...nu mai intru in detalii ca iar mor de ciuda.
Elenada sincer imi pare tare rau ca se duce lapticul. macar stii ca ai facut tot posibilul, dar uite ca masitta asta....bat-o vina. cum e cu socrii prin preajma?
Flosideea pai cu supozitor/termometru se rezolva treaba pe moment, nu te astepta sa faca urmatoarele zile. Tu nu esti constipata? cand sunt eu constipata e si bb, asa ca musai sa-mi reglez mie tranzitul. eu dupa ce i-am dat Senna, multumesc domnului face zilnic, sau la 2 zile cel mult. el care la inceput, in primele sapt. de viata, avea peste 6 scaune/zi.
rallu super bun rezultatul de celule stem
. asa da!
Ma bucur ca robert e cumintel si papa si si. al meu papa din bibe, dar dupa max. o ora plange...ca si cum nu se satura, si papa peste 150 ml. asa ca musai sa-l pun la san, mai papa o portie dupa care adoarme...pe el sanul il linisteste...asa ca doamne ajuta sa fie laptic ca asta e baza. cand nu va mai fii, sper sa accepte si sa se obisnuiasca si din bibe.
meleea bine ati revenit. ma bucur ca Alex e ok...apare in putine poze, predomina domnisorica...tare dulci sunt amandoi.
Pooh am gasit alt recipient pt. colectarea laptelui in congelator. Sticla de 500 ml de apa plata/minerala. pe astea le sterilizez la rece cu sol. Chicco , le umplu cu laptic, scot aerul din ele si la congelator...of...cum de nu m=am gandit mai repede....
Micalasa 137 hg
...super bine.
si noua ne-au aparut bubitele cum ne-am intors in Alba...acum nu mai are nimic...sa mor daca inteleg ceva...ceva nu e bine acolo...nu stiu...se freaca cu fatzuca de hainele mai multor persoane...caci il iau multi in brate...nu stiu ce sa zic...apa nu e ok....n-am idee.
fug la alaptat si revin.....
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Micaalsa am fost in Alba...doar ca eu nu prea ies cu bb, caci il iau bunicile la plimbareala dupa amiaza. lasa ca intre botezul finului si al nostru raman iar o sapt. cu copiii si ne vedem atunci. va fii numai mama in Alba si pe ea o pacalesc intr-o dupa amiaza si-i iau copiii.
Noce noi nu am practicat la nici un bb in cele 9 luni, de frica. marco e speedy, argint viu nu alta...Edi e mai cumintel...sa vedem cat il tine si pe el.
Thea asa se intampla cu extremitatile, pana isi regleaza circulatia sangelui. Nu ai de ce sa-ti faci griji.
Crixia am memorat, corectez mai tarziu lista.
Monica drum bun sa aveti, te cred ca ti-e greu sa pleci, dar n-ai incotro.
meleea de unde ai luat sapunul? crema o fi din farmacie....sa iau si eu macar sapunul sa vad cum va fii.
Hai Steadya
Andreea e super dulcicas laura. sunteti tare frumosi!
Leloo tie si sotului tau! Multa sananate si fericire alaturi de Tudor!
gata, plec cu bb in Mall. am trecut la hainute de 3-6 luni, sunt perfecte cele de la Marco...blugi, ginsi, papucei, camasute, bluze smecherase
. Body-uirle intregi le lasam pt. dormit si pt. stat in casa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
meleea spune:
Giova, tot din farmacie este si sapunul, costa in jur de 15 lei asa parca mi-a zis sotul ca el l-a luat.
am sunat doctora si am intrebat de triderm daca se poate face candida de la ea, ca sincer mi s-a parut exagerat sa o faci de la un unguent si mi-a zis ca nu ai cum nici daca iti sugi degetul dupa ce te-ai dat cu el si ca poate ai facut din alte cauze (detergent spalaturi excesive),ca daca antibioticele s-ar absorbii atat de bine prin piele nu s-ar mai face injectabil. Asta a zis ea acum ,fiecare stie mai bine! Sper ca nu se supara nimeni ,ca nu asta am intentionat dar ma speriasem un pic.
Rallu spune:
Giova si grasutul meu prefera sa stea cu nasul in tzatzica, eventual sa si adoarma acolo.
Din pacate eu ma intorc la serviciu in mai putin de o luna asa ca cel putin o masa pe zi o va lua din biberon.
Desi in bibe va fi tot laptic de-al meu, totusi tzatzica nu va fi disponibila.
Am avut grija sa se se obisnuiasca cu ambele variante de hranire asa ca le accepta pe amandoua (cu o mica preferinta spre tzitzi dar asta nu e o problema pt. ca o s-o primeasca la restul meselor).
Noi laptic avem inca suficient si sper sa nu se opreasca.
La serviciu nu o sa stau mult si oricum iau pompa si recipientul cu mine ca sa vin de acolo incarcata cu provizii pt. grasut.
Aaaa...si noi tot pe 20 avem botezul.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
nusy spune:
Pun si eu poze noi cu Ingrid aici:http://community.webshots.com/album/574532048IEPGIs?start=36
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Pun si eu poze noi cu Ingrid aici:http://community.webshots.com/album/574532048IEPGIs?start=36 Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 ptiuu ptiuuu cata e de frumoasa papusa ta.are niste ochi albastri superbi ![]() tu arati super bine si slabuta.Doamne ca abia astept sa dau si eu jos kilele in plus,mai am 10 ![]() 15 au plecat usor,dar astealalte se tin bine de mine ![]() |
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici