**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara si de la noi! Si noi suntem rele in ultima vreme , nu mai dormim ziua decat 10 minute , 1/2 ora cum spunea si Nusy , iar noaptea cand doarme , cand avem concert . Dar e o dulceata si nu conteaza nimic , e si ea micuta . Colici avem in continuare si mancam in continuare de la mami , chiar daca plange la san ii dau cand vrea , ca o razbeste foamea pana la urma .
mami super fericita de Laura Maria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PozeLauraMaria1LunaSiJumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Poate sa fie cat urlatoare gugushtiuca mea,eu o iubesc tare mult,mai mult decat orice pe lumea asta,....stiu ca plange doar cand o doare altfel sta si se uita curioasa cate o ora.....imi pare rau ca orice as face,refuza sa suga si nici lapte nu prea mai este..am facut tot ce e omeneste posibil....sunt obosita si nemancata mai tot timpul,ca nu am timp,asa ca....in fine,voi nu simtiti ca va topiti cand va priviti comorile?

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Eu am primit azi rezultatele criogenarii sangelui ombilical. Irinei i s-a recoltat 43,3 ml de sange ombilical si celulele nucleate gasite pot fi folosite unui receptor pana la 18,6 kg. Cam putin din pacate. In sangele din cordonul Laurei s-au gasit celule pt 46,2 kg. La voi cum a fost?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Putintel zic si eu ... La fina mea, pot fi folosite pana la 137 kg ... asa i-a venit rezultatul. Din cate am inteles, poti renunta daca nu esti multumita de rezultat ...

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Decat deloc e bine si asa. Nu se stie cum va fi in viitor avand in vedere ca se lucreaza la multimplicarea celulelor. Si daca, Doamne Fereste ar fi probleme, doar de diferenta as avea nevoie. Deci clar nu renunt la ele mai ales ca pretul e proportional cu cantitatea recoltata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetitele mele tocmai au implinit 6 saptamani de viata.
Laura a ajuns la 4 kg si Irina 3,600 kg.
Le fac program caci altfel nu se poate cu 2 copii si e din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Go go Steadya!!!!Indusa sau nu,sa ai parte de o nastere usoara,un bbic sanatos si refacere rapida!!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Moaaaama! Nu-mi vine sa cred ca suntem in clubul de scutece! Bine v-am regasit mamicutze!
In primul rand, sa ridicam pt ultima data agitatele pt Steadya

Sa ai nastere usoara, iubita, cum am avut eu si sa-ti tii BB in brate cat mai repede!
Revenim la noi si adaugam ca n-am putut scrie din cauza ca ne doare cam tare epiziotomia si nu prea puteam sta in fund pana acuma, iar bbelina mea are crize de colici si mi-e mila de ea saraca, da n-am cum sa-i iau durerea, numai s-o ameliorez.
In rest, sunt ffff fericita si tati cred ca e la fel, desi de cateva nopti s-a mutat cu patul in alta camera. Pt ca e fetita mea, am impresia ca e cel mai frumos copil si stau cu orele si pur si simplu ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce minune am putut face.
Si nu mi-e dor de burtica, chiar dk nu dorm decat cateva ore pe zi, atat cat ma lasa bb si cat am timp, avand in vedere ca nu ma ajuta nimeni, deci tot eu mancare, curat... ( mai face si tati din cand in cand). Abia astept sa creasca mai mare, sa vad cum se transforma si sa fiu acolo de fiecare data cand apare ceva nou, sa nu pierd nimic....
Gata, incheiem, ca tb sa se trezeasca domnisoara sa-si ceara drepturile.....
PUp toate mamicile si sunt f fericita de reintalnire!

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Eumada,am vazut pozele cu dulceteae frumusica foc,normal ca te topesti cand te uiti la ea!Alina,ai o familie frumoasa,bb e un scump,iar Marie o adevarata printesa,dulce si gingasa!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Gata si ziua de azi.... gata inca o saptamana....uite asa vom ajunge si la capatul celor 4 ani de scutece.....Dupa baita cad lata, am noroc ca ma ajuta sotul foarte mult.Si noua ne-au aparut niste bubite, mai degraba pot spune ca apar si dispar in fiecare zi, adica trec unele si apar altele. Nu sunt foarte accentuate dar eu le vad, si la fel ca voi fata este aspra in zona tamplelor, iar sprancenele au prin niste cojite.Pediatra a zis sa o dau cu Advantan dar am uitat sa iau de la farmacie. Apropo voi ii dati cu crema sau ulei pe fata la masajul de dupa baita. Eu nu!Poate de asta este fata mai aspra.
Colici vad ca sunt pe terminate.Nu mai are crize puternice doar se mai strange un pic cand trage cate un partzuletz.Aseara a dormit cel mai bine,adica de la 23.00 pana la 5.30 a mancat apoi trezirea la 8.30.sper si in seara asta sa faca la fel.
STEADYA- bafta multa!nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Nusy- felicitari pentru cele 88,2 kg.si eu astept raspuns de la cord blood sper sa fie la fel de bun rezultatul.
Alinutza78- si eu primesc reprosuri in special de la soacra si cumnata ca de ce am obisnuit-o in brate sau leganataDe parca le-a cerut cineva parerea sau le-a cerut ajutorul.Stiu ca nu este cea mai buna solutie dar cum sa lasi o mana de om sa planga si sa iti cerseasca o mangaiere.Asta e stiu ca o sa imi fie greu dar nu ii rezist deloc, numai cand ma priveste si imi zambeste strengareste din coltul gurii sunt lesinata
Ma duc la somn ca maine o luam de la capat....o alta zi...o alta saptamana.......
Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

nusy, asa simt si io cu pompa Avent.. ca nu face vidul ala sa traga klumea, si nu e neaparat de cat lapte scoate ca deh poate nu e mult sau na nu scoate cat bblina, dar ma opresc din pompat ca nu mai curge nimik si daca mai dau dupa o vreme mai vine, sau dupa ce ma pompez s-a mai intamplat sa o pun pe Daris la san si a mai mancat juma de ora din el... in fine e ok face treaba dar aveam asteptari mai mari poate de aia is un pic dezamagita.

Si pe Daria tot asa tre' sa o adormim in brate pe pat nu sta nici in gluma, ma bucur daca ot sa o pun dupa ce a adormit si sa nu se trezeasca imediat caci de obicei asa face. Plimbat si apoi in leagan.. si asa sa apuce ore de somn, spre dimineata cand vrea prima masa o iau cu mine in pat si ii dau sa pape.

Am uitat sa va zic ca ii place la nebunie baia la galeata uitati Tummy Tub-ul autohton si de mare efect.

Triderm-ul ni l-a recomandat si noua pt iritatia de la putzi a zis ca daca se agraveaza sa o dam, am luat am dat de 2 ori apoi am renuntat tot pt ca am vazut compozitia.. clotrimazol, gentamicina si nu mai stiu ce.. mi s-a parut prea mult. De atunci o dau cu Bepanthen, cred ca e mai bun. La baita o clatesc si eu cu apa de taratze si nu intotdeauna dar uneori ii facem baie cu ceai de musetel.

Cine mai intreba de wrap, am vazut ca exista acu unu super fain si in Romania, e de la Hoppediz, eu il vazusem demult dar se putea cumpara numai din Germania. www.greenbaby.ro/hoppediz_ro.html" target="_blank">aici are acelasi pret ca si celalate si cred ca e unul din cele mai bune, io mi-as lua de asta chiar daca am unul facut.

noce, buna ideea cu masajul si vad ca tu esti f. incantata, eu am o durere de spate nasoala, mai degraba pt asta as vrea ceva masaj nush daca e ori de la pozitia de alaptat asa culcata pe o parte ori de la anestezie, cine stie poate toate adunate.
Am investigat si eu cate ceva despre Arsenie Boca si altii ca el, mai demult, eu cred ca depinde de fiecare, cat de pios si de credincios e si sunt sigura ca la voi a functionat sa aveti bb cuminte poate datorita credintei si religiozitatii pe care o aveti amandoi, nu cred ca aplica la toti.
Asa cum zicea o prietena de-a mamei.. ca ea se duce la Prislop la mormantul preotului si ca orice dorinta i se imlineste... nu e chiar asa literal ci cred ca in fata lui Dzeu ea e f. credincioasa si merge pe un drum drept al mantuirii si de aia "i se implineste orice dorinta", caci nu e ca un loc fermecat pui banu si iese dorinta.
Sunt sigura ca spiritualitatea ficartuia si cea de cuplu e cheia, de aia unii "cred" si altii nu "cred" in ceea ce ai zis tu cu sexul in timpul sarcinii.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

steadya, nastere usoara!!te asteptam cu ultima zmeurica a odiseei noastre

si eu am avut o pompa Avent imprumutata cind o aveam pe Rebecca mica. Persoana care mi-a dat-o a zis ca a fost minunata, insa eu nu am scos nici macar o picatura cu ea. fie s-a stricat atunci, fie nu am stiut sa o folosesc, insa ramasesem cu o parere proasta.
acum am tot Avent, data de altcineva, si mi se pare minunata. eu am scos protectia aia de cauciuc sa prinda si mai bine, si verific intotdeauna rozeta aia sa stea bine. am scos dimineata aprtoape 170 ml in vreo 15 min.

Bebele meu este bine, ziua doarme ca valiza, as putea sa plec si de acasa. noaptea are si el program de colici, il tin vreo 2 ore, cam in intervalul 23-1, nu plinge, e doar marait, mai trage cite un tignal dar tace dupa, si trebuie sa il tin in brate, sa il masez, sa il legan, si in final scoate niste gaze si un kk si se linisteste ca prin miununte si somn pina spre ora 7-8. eu ma declar multumita, mai ales ca ziua pot sa recuperez.

Blanca, gata cu cosmetizarea?
nu m-am gindit ca nucile nu ar fi bune, iar iodul stiu ca se afla mai mult in pielitza aia care oricum se cojeste acum. am mincat, e singura perioada in care imi plac nucile, cind se usuca nu le mai suport, devin alergica la ele- de fapt la pielitza care contine iod...

la mine nu se aplica referitor la cit de linistit e bb nimic: nici mincatul de cioco/cafea, nici stresul (si am avut parte cu carul in sarcina) nici ce zice preotul. cred ca depinde numai de bebe si felul lui de a fi. Mama zice ca noi toti am fost f linistiti, dormeam bine, cred ca e si genetic.

Mergi la inceput