**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Pooh, eu prima data am dat-o cu un unguent preparat in farmacie, era pe baza de atibiotic. Asta mi l-a dat un dr. dermatolog, dupa ce fusesem la o consultatie. Am dat-o cu el, i-a trecut dar in cateva zile i-au aparut iarasi. Cand am mers la control la Cluj, la neonatologul cu care am nascut, el mi-a zis sa n-o mai dau cu nimic, ca sunt bubite specifice nou nascutilor, multi le fac dar nu toti, si ca trec abia in jurul varstei de 8-9 luni. Mi-a zis sa n-o dau cu creme pe baza de antibiotic ca poate dezvolta alergii.
Bineinteles ca i-au aparut dupa vreo saptamana. Doctorita pediatra mi-a recomandat Advantan-ul, m-a tot aburit ca face minuni, ca ea asta recomanda la toti copiii si ca are efect. Drept urmare am dat-o si cu Advantan, i-a trecut dar pret de cateva zile a tinut minunea ... ca iarasi i-au aparut. Acum, vorba ta, nu sunt asa rosii, nu arata asa inflamata fata ca inainte, dar e tare aspra la atingere. Se simt inca niste bubite ca niste cosuri Tare aiurea-s.
Acum probez o alta crema facuta in farmacie ... sa vedem cu asta cum o sa fie. Si daca nu trece, trec la cea recomandata de meleea. oricum o sa-i cumpar sapunul si crema de corp de care ea zicea, dar deocamdata merg cu crema asta de fata si daca nu merge nici cu asta o sa folosesc Triderm.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Pooh , incearca si cum am zis eu cu triderm, unguent de 2 ori pe zi dimineata si seara dupa ce ai spalat pe fata cu sapunnel aderma de la ducray si trece imediat, eu eram distrusa cu bubitele lui...hopa.....s-a trezit

Mergi la inceput

nu stiu daca dezvolta alergii, dar la noi nu mai ete nici-o bubita si era exacat ca la voi ,treceau pt o perioada si reveneau si avea fata smirghel; dupa ce am inceput tratamentul asta il mai stergeam in timpul zilei cu o compresa cu apa termala si se luau asperitatile alea ,pur si simplu se cojea pielicica aia ,zici ca era jeg .
Noi maine facem 10 zile de tratament si suntem frumusei foc, parca am alt copil asa ten frumos are.
SI DE la lapte praf poate sa faca alergii daca te gandesti, nu stiu ce sa zic dar eu sunt tare multumita de tratamentul nostru si sper sa va ajute si pe voi

Mergi la inceput

uite aici ,nu se vede f bine dar eram bubosi rau
http://picasaweb.google.com/maria.mamaruca/LunaA3a?fgl=true&pli=1#5371283208985069042
http://picasaweb.google.com/maria.mamaruca/LunaA3a?fgl=true&pli=1#5371283208985069042

Mergi la inceput

si aici eram in faza cand erau mai retrase . asa ma ofticam cand o vedeam pe verisoara cu fetisoara asa curatica si noi eram raiosi mici,dar acum suntem printisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Steadya, nastere usoara si cat mai naturala posibil! Nici eu nu am avut contractii regulate nici macar cand eram la dilatatie 4-5; nu imi mai amintesc pana la ce dilatatie mi-ai monitorizat contractiile, dar sigur nu erau regulate. Asa ca poate se declanseaza la noapte si scapi de inducere

Oricum, majoretele sunt toate ale tale:

Sa va intoarceti sanatosi de la spital!

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: la noi celulele stem ajung pentru 88,2 kg.

Motana: nu esti singura nemultumita de pompa Avent.Nici mie nu-mi place,parca dau in gol cu ea...si scot tot cate 60-80 ml.Cel mai mult am scos o singura data,intr-o seara,130 ml.

Noi avem probleme cu dormitul ziua....abia reusesc s-o adorm,dupa ce o plimb prin casa de fac kilomteri(ca,deh,asa am invatat-o si altfel nu adoarme)..si nu doarme 10 minute-maxim 1/2 ora ca iar se trezeste...si o iau de la capat..ma doare spatele de mor.Si,mai nou, a inceput sa se trezeasca si noaptea,dupa ce papa.Ea,care adormea mancand,o puneam in patut si dormea de n-avea treaba,acum,dupa ce o pun in patut se trezeste..dar am facut si eu ca tine,Blanca, m-am enervat si am lasat-o in patut sa faca ce-o vrea...si a adormit,intr-un final,dupa ce s-a foit vreo 20 minute.Acum,de exemplu,ne chinuim de 1 ora jumate s-o adormim,si eu si sotul,pe rand,si nu reusim...e moarta de oboseala..macar daca beam cafea nu-mi parea rau..dar beau decofeinizata si degeaba,ca ea nu are somn...ufff...

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

noi pentru bubitele de pe fata am folosit apa de tarate si crema Atoderm de la Bioderma. nu are antibiotic, nimic. si a curata f frumos fatuca.

eu stiu ca Tridermul e f puternic. are 3 antibiotice incluse. eu am folosit triderm la un moment dat, pentru o infectie la un deget si mi s-a spus sa ma dau maxim 5 zile si doar 1 data pe zi. si sa nu va mai zic ca am facut candida de la el.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Steadya: nastere usoara,bebelus sanatos si recuperare rapida!!!Tin pumnii sa fie bine!!!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

STEADYAPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput