**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 16
anaela spune:
Buna seara mamici de zmeurici,
sunt o mamica de bondarel de mai.iunie 2009 si vreau sa va urez Bun venit! in clubul scutecelelor , bebei cumintei, mancaciosi si necoliciosi.
Pupicei de la tot stupul.

Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Mare2009?feat=directlink
monica2008 spune:
buna fetele
.nu va mai gaseam.
felicitari noilor mamici
noi suntem un pic cam agitati DENIS e un pic agitat nu reuseste sa faca cacuta
,saracutu e asa de cuminte nu plange dacat cand il ia crampele tare la burtica.in rest ne pregatim de plecare maine la 3 avem avionul sper sa ajungem cu bine si sa nu fie bebe agitat.bunici deja au inceput sa planga de azi ca le este dor de DENIS,imi este asa de mila de ei
,dar asta este trebuie sa plecam ca si tati abia ne asteapta are 2 sap de cand nu ne_a vazut.
fetelor va pupic si ne auzim zilele astea
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
eumada spune:
Fetelor apropo de ce zicea Noce...eu nu am avut voie sa am activitate sexuala in timpul sarcinii din cauza amenintarii de avort..si fetitza mea e agitata nevoie mare..noaptea nu doarme,vrea cantat, dansat,plimbat,gugushteala cum spun eu...ziua doarme in schimb....o doare burtica..si atunci plange..dupa ce face kk e vesela dar asa ii e firea...seamana cu mine..deci nu pot sa spun ca vai e un copil linistit nici pe departe...dimpotriva...ne-a terminat pe toti,patru oameni in cateva zile....
Noi avem botezul vineri pe 11.08.2009 si am vorbit cu preotul sa-mi citeasca mai devreme putin molifta poate intru si eu la botezul fetei mele in biserica....a zis ca teoretic nu e nici o problema,speram sa nu fie.
Plus ca abia astept si eu 

![]()
va pup
Madalina
de minunica Eva-Maria
.
blanca000 spune:
Hello girls,
Bebita mea vad ca a inceput sa fie fitzoasa, adica noapte nu mai mananca si se culc ala loc..nu nene..mancam,kkam, schimbam vreo ora asa si apoi vrea harjoneala..azi noapte dupa ce am plimato prin casa cu gandul sa o adorm pana la urma am cedat si am lasat-o in patut sa vb de una singura pana a adormit. Nu mai puteam..si daca nu tipa am zis sa se gangureasca cat vrea ea dar eu bag somn...si asa eram nervoasa ca sotul sforaia pe o parte ea gangurea in interfon...pana l-am trezit pe sot si i-am zis sa se mute pe alta planeta ca eu tre' sa dorm...nu intelegea saracul
.
Acum doarme de vreo ora iar dupa papa de dimineata si joaca de rigoare. Am apucat sa luam si noi micul dejus si acum imi e
iar..de la vremea asta mi se trage...sa vad daca apuc vre-un minutel de somn acum.
A, si apoi as vrea s amergem in Plaza caci trebuie sa ii iau piticei niste hainute mai grosute asa caci ducem lipsa si mai ales ca am si crescut..am masutat-o cu sotul de dimineata (cu ruleta) si are aproape 59-60 cm..lunganca.
Noce..vreau si eu maseuza aia..sa dau burticelu' jos.
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
noce spune:
Eu sunt Narcisa zilele astea. Aseara am observat ca dunga neagra de pe burtica abia se mai vede
. Sambata viitoare avem botezul si eu n-am apucat sa-mi iau haine, dar mai bine, mai prind o sedinta-doua de masaj, poate le iau mai mici 
Pe maseuza o cheama Andutza si nr ei e 0726.161.431
Danielle, ma intrebai de creme, foloseste unele romanesti, pe baza de plante, mi-a zis ca sunt foarte bune. N-am retinut numele. Una e anticelu, alta anti-verge. Plus ulei de masline.
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie
noce spune:
Fetele din Bucuresti care aveti femei la curatenie, spuneti-mi si mie cateva detalii. De unde le-ati luat, in primul rand, cat de des vin, cate ore stau si cat costa. Puteti sa-mi dati nr uneia s-o chem si la noi?
Noi ne-am saturat, fiecare sambata e dedicata curateniei
. Unde-s sambatele tineretii cand ma machiam si probam haine juma de zi, iar seara mergeam in disco
? Acum, mop frate! Eu ma plang cam degeaba ca toata sarcina si de cand am nascut numai sotul a facut, dar m-am saturat eu de munca lui
. As prefera sa petrecem timpul altfel
.
Monica, noi n-avem probleme cu kk, dar am observat ca daca ii schimb pampersul si il dau cu cremuta de fundic (sanosan antiiritatii) si pun mai multa, bb face imediat kk, abia apuc sa lipesc adezivul la pampersul nou. Sau mai face seara la baita in apa calda sau imediat dupa.
Drum bun acasa! Sa ne spui si noua cum procedezi cu bb in avion? Il tii in centura cu tine la decolare si aterizare? Il alaptezi? Iei biberon?
Andreea , ia o carticica la tine in poseta/ carut (majoritatea cartilor parintelui sunt in format mic) si se gaseste timpul. Si noi vroiam sa-l citim, dar parca nu gaseam momentul. Pana cand am imprumutat doua carti de la niste prieteni si le-am citit in tren. Din ziua aceea am inceput sa tinem post (desi nu era perioada de post) si am inceput sa intelegem lucrurile altfel, capatau sens.
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie
blanca000 spune:
o regula in alaptare este "copilul este domnul si stapanul nostru"
am gasit "vorba" asta undeva pe net la un subiect despre alaptare..ce mi-a placut...
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
theea spune:
Buna dimineata la amiaza ce e drept !
Am reusit sa o adorm pe mandra mea dupa o noapte de cosmar in care mi-a facut vreo 4 crize de colici .La prima am cedat si plangeam cu ea odata
.Imi era asa mila de ea nu stiam ce sa ii fac ca sa ii treaca .E normal sa faca asa multe crize pe noapte sau e altceva?????Nici de mancat parca nu mai mananca la fel ca inainte suge cam 7 min si atat ,ce e drept la intervale mai scurte de timp.
Voi ce la faceti cum ii linistiti ? Ma duc azi sa iau infacol si eu sa vad daca functioneaza.
Azi implinim o saptamana nu e prea devreme pt colici???O scoatem si noi azi la plimbare pt prima data si am niste emotii....
la toata lumea
Mamica fericita de Alessia Estephany
cezara
pooh spune:
Neata si de la noi!
Eu sunt tare mandra si fericita,Balazs a dormit de la ora 22 pana la 11,cu pauza de supt la orele 5 si 8.30....yupiiiiiiiiiiiiii

De-ar fi tot timpul asa,tare m-as bucura.....Si noi avem probleme cu bubitele de pe fata,nu ne mai trec.....am ajuns la faza cand nu se vad ff. tare,insa se simte pielea foarte aspra,iar daca nu-l ung,reapar imediat....deocamdata folosim bepanthen plus si ser fiziologic,am fost la dr. si ne-a dat un unguent,insa nu e recomandat copiilor sub 1 an,
,asa ca l-am evitat pana acum.....Micaalsa,tu cu ce ai dat-o pe Teodora?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
steadya spune:
buna la toata lumea,
Astazi ma simt mai activa si usoara, dupa o zi - si o noapte mai ales - de dureri de CM, presiune asupra colului (inghinal si lombar, radiate chiar spre copase... Intrucat nu aveau frecventa regulata ma gandesc ca sunt inca semne de fals travaliu...
Oricum azi e zi de odihna si ultime pregatiri, maine la orele 8.00 ne internam la Polizu, finally 
Sper sa nu apara nici o amanare, sa inceapa nasterea, indusa sau nu, sa vina BEBE!!!

va pup si va tin la curent
Adya
41s + 1z 
Maine e ziua cea mare!!!