**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

giova,ce imi place mie felul tau de a gandi esti tare,n-am ce comenta
ma bucur ca bebe Edi doarme bine noapte si nu se mai trezeste des,si Melissa are doo nopti dormite bine,adica eu,intr-o noapte a dormit de pe la 9 si s-a trezit abia dimineata pe la 6 sau 7,nu imi mai amintesc bine,eram pe jumate adormita,iar noaptea trecuta a adormit pe la 10 si s-a trezit la 4 si apoi la 8.
vad ca incet incet renunta si ea la lapte pe noapte,prefera somnul.insa o obosesc binisor spre seara,o chinui vreo cateva ore sa fiu sigura ca apus si eu un somn de vreo 5-6 ore sa imi revin.
aseara am dormit toate 3 in acelasi pat,fain de tot,asa mandra eram cu doo fete daddy a venit si el in vizita pe la noi si a vazut ca nu e loc,s-a dat la fun in celalalt dormitor

steyada,sper sa iti tii deja puiutul in brate

noi am trecut abia acum la hainutele de 0-3 luni,pana acum a stat in cele new born.vad ca astea ii vin perfect si ma tem ca nu va sta mult in ele,maxim o luna si apoi trecem si noi pe cele 3-6 luni.
m-am aprovizionat din inainte cu hainute pt primul an,abia dupa aceea daca ii voi cumpara,inca mai am multe ramase de la Ebonee,noi sau nu prea purtate.
cresc pruncii asa repede ca nici nu iti dai seama,mai ales daca ai 2 pe langa tine.oare nu ramane nici unu asa bebelush,ca tare dragi imi sunt.

si o seara placuta in continuare

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Giova socrii mei miercuri dimineata la ora 7 rupeau usa suparati nevoie mare ca nu au fost serviti cum trebuie. Nesimtita de mine nu le-am pus la oameni sa manance. Ca eu parca ii chemasem ca aveam nevoie de musafiri sa stau sa le intind mese si sa gatesc pt ei. Nu inteleg de ce au venit daca tot nu vroiau sa faca nimic. Laptic la copii au refuzat sa faca sa schimbe pampersi la fel au refuzat. Au zis ca eu ce am de gand sa zac toata ziua. Asadar si prin urmare cand au plecat nu mai puteam de fericire. Mi se acrise de comentariile lor rautacioase si nesimtite. Mi-au spus ca daca mi-au trebuit copii acum sa ii cresc asa ca m-am conformat si imi cresc copii singura si atunci cand pot mai vin parintii mei sa ma ajute. Ei ma ajuta in adevaratul sens al cuvantului. Fac mancare au grija de pitici.

Eu nu am primit nici un raspuns de la Cord Blood Center. Sunt tare curioasa sa vad ce rezultat imi dau.

Azi mi-am depus si eu dosarul pt indemnizatie iar peste doua luni o sa primesc banutii. Greu tare doua luni cu un singur venit.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Elena socii tai sunt de kk,serios.Nesimtire pe fata...pe mine ma a ajuta mama cu cea mica..eu stau 12 ore cu ea si mama noaptea...12 ore....dar nu ma mai poate ajuta cu mancarea si curatenia ada ca ne descurcam noi....la tine e si mai greu deci sunt niste nesimtiti....scuza-mi duritatea....sotul tau ce zice?
Tu esti de laudat ei nu asta ca sa fiu delicata.......
va pup si e tine si pe mititei

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Elena, dar ce socrii ai si tu...
Nu si-au dorit nepotii?
Nu stiu cat v-ati chinuit sa-i aveti?
Nu pot sa inteleg unii oameni.

Pe noi ne ajuta ambii parinti dar diferit.
Ai mei inca lucreaza asa ca ne ajuta cu bani. Nu au timp decat uneori dupa-amiaza sa stea cu pustiul.
Soacra in schimb e pensionara asa ca mai greu cu banii insa ne ajuta pe partea cealalta.
Nu pot sa-i reprosez nimic: sta cu copilul, da de mancare cu biberonul daca am muls eu si a trebuit sa plec, schimba/spala copil, leagana, etc...tot ce trebuie si la orice ora e solicitata.
In plus ne face de mancare, ne ajuta la curatenie si tot ce o mai rog.
Ce mai, sa-mi traiasca.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Elena, decit asa, mai bine ca au plecat. imi pare rau, dar mai bine singura si linistita...lapticul cum mai e??
Rallu, tu esti o norocoasa!

la mine e mai greu cu ajutorul permanent. mama nu sta in oras si e in virsta, nu as mai pune baza pe ea. soacra- la rebecca nu m-a ajutat ca lucra, acum e pensionara dar de cind am nascut a fost ocupata ba cu musafirii din america, acum e mama ei internata si sta mai mult la spital, dar ma bazez pe ea sa stea dupa ce ma intorc eu la servici la anu'...surorile mele sint la servici, mai vine una seara sa o plimbe, o mai trimit in vizita, dar de cind am venit din spital nu prea mai vrea sa mearga nicaieri, nici la verisoara ei, al care mergea si dormind!acum sincer ma descurc, cind va mai creste va fi mai greu. insa sigur voi avea nevoie de ajutor cind incepem gradinita, cu dusul-adusul cind nu va putea tati.
in cele 2 ore noaptea cind nu doarme si e agitat, ma gindesc la cele care au bebeii agitati asa si ziua si noaptea si e foarte greu...

Nusy, f frumusica papusica ta!

Alinuta, ce mai face strumfi??
Lucialu, chiar nu te lasa pupa deloc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

meleea eu nu am facut tratament pentru candida, dar cum am intrerupt tridermul cum a trecut si candida (si candida pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori am facut in viata mea). nu stiu ce sa zic. in orice caz, cand mi l-a recomandat, medicul m-a intrebat daca mai alaptez, ca nu e indicat in alaptare.

dar ti l-a recomandat medicul si bine ca i-a trecut bebitului bubitele, ca stiu ca sunt neplacute.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna fetele!

Hi hi si eu am o soacra asemanatoare cu a Elenei,nu mai intru in amanunte ca nu are rost,bine ca am parintii la 2 blocuri de mine si ma ajuta oricand.
In weekend au stat ei cu copilul cat am fost noi la nunta,am venit doar o data pe la 2 noaptea si l-am alaptat si duminica pe zi am fost iarasi la masa de dupa nunta si bebe tot cu ei a stat,chiar a fost cumintel.
Azi am facut curatenie generala si bineinteles ca mama a fost prezenta.

Ce ma enerveaza ploaia asta,nu l-am scos pe Alex de 2 zile din casa,maine cum prind o ora fara ploaie sunt afara.

Blanca si eu de 2 zile i-am pus baiatului body din ala si cu picioare si maneca lunga in casa,iar afara pana acum doar tricou cu maneca lunga si bugi sau salopeta de blugi.In cap foarte rar caciula,mare problema avem ca nu suporta caciulita,oare ce ma fac la iarna.
Oare e nevoie sa-i pun strampiori pe sub blugi?

In rest noi ne pregatim de vaccin,o sa-i fac infarixul si parca ne-au mai lasat colicile.
Pupici la toate mamicile, LA MULTI ANI tuturor Mariilor pt maine.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, voi ati masurat vreodata acelasi lichid in diferite biberoane? Am ramas masca... nu se potrivesc tata si diferentele is destul de maricele, adik Aventu' imi arata 90 ml, pun intr-un bibe de sticla imi da 110 si in paharul ala de masurat tot de sticla... 130 pai care e adevarul?? Daca masuram cu oz si asa mai ziceam ca stiu ca e diferit un pic UK de USA dar asa? Dupa care sa ma iau? In general las Aventul ca e biberonul din care mananca cel mai des.. oricum e suspicios.

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Danielle,Patricia: multumim!

Anemona: nici fata mea nu suporta caciula.Pana acum am scos-o cu capul gol afara,dar de-acum incolo nu stiu ce-oi face...o s-o las sa planga pana ii trece,caci caciula tot trebuie sa-i pun.

Motana: eu n-am masurat niciodata,e interesant ce spui tu...si ciudat in acelasi timp.

Elenada: nasol cu socrii tai,imi pare rau..

Fetelor,stiti ca ma plangeam ca nu doarme Ingrid ziua decat 10 minute-jumatate de ora si se trezeste mereu..plus ca adoarme foarte greu.Iar noaptea se trezea de 2 ori, pe la ora 2 si la 5 dimineata.
Ei,am gasit solutia,cel putin pana in acest moment a functionat super.De alaltaseara am infasat-o la culcare.Stiti cum doarme? Neintoarsa, de pe la 9-10 seara pana dimineata la 5,fara sa se trezeasca deloc.Si ieri ziua la fel,cand o culcam o infasam.A dormit super,cate 3 ore legate de trei ori.Acum,la fel.S-a trezit la 5.20,a papat,a adormit(nu am mai infasat-o dupa ce a papat) si la 7 fara 10 s-a trezit iar.A papat din nou,m-am jucat cu ea vreo 45 minute,dupa care i s-a facut somn.Am infasat-o din nou,a adormit si repede si doaaarme nemiscata...deja are mai mult de o ora.Yuhuuu!!!! Sper sa tina !Caci se trezea mereu de la manute,le misca si hop,se trezea!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

CAPITOLUL 2]

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput