**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**
Raspunsuri - Pagina 13
steadya spune:
nico29_79 felicitari pentru implinirea a 3 saptamani si pentru rezultatele lui Alexandru la crestere!!!
ma bucur ca ai o recuperare usoara, dar ma ingrijoreaza putin ca esti in deriva in ceea ce-l priveste pe dr. ns.
daca ai motive intemeiate- te rog nu ma menaja, si eu sunt un pic iritata de el de la ultima consultatie cand i s-a parut mai important sa faca caz de greutatea mea ("ce bine arati - poti sa ceri ajutor social") decat sa imi furnizeze date despre bebe (si ma refer la cele esentiale ca greutate, pozitie)
sper sa fie totul bine luni, cand voi ajunge cel mai probabil pentru inducere, in cazul tau cum a procedat - injectie pentru stimulare contractii sau care e procedeul?
merci si toate cele bune in continuare tie si zmeuricului
Adya
41
AMR 2 zile pana la inducere
Leeloo21 spune:
maine este ziua mea:D ma laud singurik..dar am trimis cateva pm uri si astept raspunsuri..fetelor eu am ramas cu burticuta si am si vergeturi..uff..tare vreau sa dau cele 9kg jos cu care am ramas..si astrept propuneri de sali de fitness sau sali de refacere cuva..partea cu gimnastik acasa ade..u am loc..nu am timp..trebuie doar sa plec de acasa doua ore de 3 4 ori pe sapt..sau sa vina cineva sa-mi faca un masaj..dar oare costa mult?
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
elenada spune:
Buna seara
Piticii dorm asta dupa ce Matei a plans pana pe la 11 cand l-am pus in cosuletul auto si a adormit instantaneu. pana atunci nu a vrut sa doarma. L-am luat si in brate si degeaba tot maraia. L-am lasat un sfert de ora si apoi l-am mutat in patut unde se pare ca doarme dus.
Intrebase de decalotare pt ca un vecin care are si el un baietel de vreo 9 -10 luni la intrebat pe sot daca s-a apucat sa ii faca lui Matei decalotarea. Mie neonatoloaga de la spital mi-a spus sa nu umblu si nici pediatra nu mi-a spus nimic despre asa ceva. Vecinul a ramas foarte mirat cand i-a spus sotul ca nu a umblat la putulica lui. O sa vorbesc isi eu cu pediatra sa vad ce zice ea .Sotul nu vrea sa ii facem pentru ca e dureros si nu vrea sa il chinuim pe Matei.
Productia mea de lapte e pe duca dupa ce am facut mastita. Imi este asa ciuda ca chiar imi sporisem cat de cat productia. Imi este asa ciuda.
Ma apuc sa ma mai mulg putin.
Noapte bune fetelor si somn usor pitici dragi
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Motana spune:
andreea, parca tu intrebai de lapte.. nu te nelinisti, stiu ca am si io tendinta asta dar bbelina mea mananca acum 100 ml la aproape 2 luni, neimplinite, sau 120 ml depinde de cum are chef, pediatrul a zis ca 4 oz ar trebui deci 120, chiar nu are rost sa te ingrijorezi.
Cu pompa scot putintel cam 60 ml,80 uneori dar nu vreau sa fac nici stocuri mari ci numai asa sa am cand iesim la plimbare sau sa ii mai dea sotul cand is io obosita. Inseamna ca e ceea ce necesita copilul.
Am o problema cu pompa asta, cred ca is unica careia nu ii place AVENTUL asta adik aveam asteptari mult mai mari... daca ar fi ssa cumpar din nou cred ca as merge pe altceva, pe medela de ex, dar cred ca e si mai scumpa.
azi noapte am dormit.. adik daris a dormit 6 ore
numai ca le pozitioneaza gresit.. adik de la 4 am la 10 am
si batzaita in leagan, apoi dadea semne de trezire, schimbat si in pat langa mine cu tzitzi in gura, a mai stat asa vro ora, apoi cu ochii in tavan... apoi iar tzitzi si apoi a mai dormit si bineinteles, si eu.
Incepe sa recapete obiceiul cam la fel dormea si inainte numai ca acu nush cum sa ii urc nitel tot spectacolul, adik sa doarma asa dar mai devreme taica, nu pan' la 4 dimineata.
Alinutza, inteleg cercul vicios, asa zice ca pt bbii cu reflux sa nu ii supra-saturi, dar e nasol daca e fomist Ericel, cat vrea la o masa? Nu merge sa ii intrerupi macar seara inainte de culcare mai devreme biberonul? Adik da.i seara cu 10 apoi 20 ml mai putin...
Sa imi zici si mie daca ti-a recomandat ceva pastile pt reflux, io nu i-am dat nimik pana acuma, citisem doar ca picaturile pe care i le dau (dimeticona) pentru a preveni colicii ar ajuta si la reflux. Nush, io is ok cu ele pt ca o ajuta sa elimine hazele mult mai bine, trage partz partz imediat, fara se cam chinuie.
Eu pana acu cel putin zic ca a meritat leaganul, adik numa asa doarme, asta duoa ce o plimbam un pic in brate, dar acu de ex, cu leaganu si cu foenul langa ea.. a adormit, sa vedem cat tine.
Pup, ma duc sa halesc, profit ca pot.
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Danielle ma bucur ca e cuminte Melissa si Ebonee se comporta exemplar. cum nu ai curaj sa incerci ? tare bine este dupa atatea luni de absenta crede-ma.cu cine le lasi pe fete cand mergi la munca? ce muncesti? _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
munca o incep numai in weekenduri deocamdata cand e daddy acasa si poate sta cu ele.ma duc la munca ca sa ma mai rup din lumea copiilor si sa intalnesc si eu lume noua,sa mai socializez,nah...stii cum e.
o sa muncesc cu sora mea la un restaurant italienesc ca,chelnerita.
imi place ca e multa lume mereu si intotdeauna se gaseste cu cine vb/barfi
ma mai destrabalez si eu putin.
cu
u` imi e frica fiindca am fost "brodata" si trebe sa ma pregatesc pt asa cevaca altfel nu merge treaba si in plus am avut lohii vreo 4 saptamani si apoi vreo doo ciclul,numai de cand mi-am pus implantul in mana a mai scazut cantitativ,ca in rest era ca la robinet.azi nu am avut deloc,sper sa nu imi vina maine iar

cand am chestii din astea (probleme) nu ma apuc ca nu mii drag.imi place sa fiu "curata" cand ma apuc de vreo treaba
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm danielle, deja??????? mergi la job? Relaxare placuta! Common sense is not so common...[Voltaire] |
merg merg,cum sa nu,si inca abia astept
prefer sa aud un cu totul alt zgomot decat oaaaaaaaaa
ooooaaaaaaaaaaaa
oooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ori
mmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaa
milk
mmmaaammmmmmmmmaaaaaaaaa putiiiii,ghange pampes
mammmaaaaaaaa poppiiiiii (copiii)
mai vrei?mai am
vacanta placuta

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Motana spune:
danielle, e bun ca te duci l munca sa te distrezi
hehe! oricum, mai iesi din atmosfera de gradinita, good luck!
Clara, chiar ca mi-ai fost de ajutor... pai io cred ca sunt in aceeasi situatie, mereu am avut sanii/sfarcurile f. sensibile dar nu am mai luat in seama asta, si cum ziua vad ca daris apuca bine sanul, am zis ca noaptea e problema, deh. Dar poate de fapt nu e ea de vina cibpur si simplu asa is io
, nu e nimik de facut?
Mai ales ca da, stiu f clar... alaptatul nu doare!
In tp ce suge is ok, dar asa in general simt ca is sensbili... thx again.
ah, si bustiera aia e super! pompa de la medela ai, e buna?
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
ClaraJ spune:
Salutare din nou,
Si eu dau 5 stele leaganului de la Fisher Price. Si lui Bryce ii place mult in el. Nu-l folosim abuziv, ca nu dorim sa cream dependenta, insa cind e mai tifnos de multe ori se linisteste in leganut.
De asemenea 5 stele pentru metodele dr. Karp. La noi, sotul le aplica cu succes si de fiecare data printre shishiituri zice " Thank you, dr. Karp". E foarte nostim. Eu nu prea le folosesc, mie imi place contactul piele-piele care iar fucntioneaza cu succes. Eu stau aproape nuda prin casa ( doar chilotei), cu sfircurile in vint si-mi place nespus sa-l pun pe Bryce pe buritca mea, asa facem si tummy time sau stam unul linga altul pe o parte
( adoarme instant), e foarte placut si ma topesc cind il vad cit e de linistit si de senin.
De gatit nu m-am apucat inca, barbate-miu e bucatar sef, asta cind nu comandam de pe afara. Eu mai astept un pic sa-mi mai revin ( epiziotomie + hemoroizi) plus ca intr-o saptamina ne si mutam la casa ( abia astept- ca o sa avem si piscina) si o sa fie un pic de nebuneala. Noroc ca vin socrii si ne ajuta.
Cam atit, mai revenim, sa ne mai dam si noi cu parerea,
Pupici,
Clara
Mami lui Bryce Mihai ( 18.08.2009)
ClaraJ spune:
MOTANA - cu multa placere. Consultantul mai imi zicea sa mai incerc si cu aparatorile de sfircuri. N-am incercat inca. Asa sunt si eu, cind suge nu ma doare, atunci la inceput e destul de neplacut.
Pompa e de la Medela, e electrica si sunt foarte, foarte multumita de ea. Noi avem acum varianta profesionista, pe care o gasesti in spitale. Aici, in State, se poate inchiria. Insa, vrem sa cumparam si varianta electrica, cea normala,tot de la Medela, consultantii de lactatie le considera cele mai profesioniste si care-si fac treaba cu brio, mult mai bune decit celelalte branduri, care costa in jur de 280-290 de dolari. O consideram o investitie buna, caci la mine o sa fie baza pompatul plus ca o sa o folosim si la bebe 2.
Pupici,
Clara
Mami lui Bryce Mihai - 18.08.2009
anemona27 spune:
Offf fetelor tare invidioasa sunt pe cele cu copii care dorm,si care mananca la cateva ore.Eu la ora asta sunt la a 3a trezire dupa baita,doarme cate o juma de ora si se trezeste.Vroiam sa imi fac baie pe cap dar cred ca aman pt maine dimineata,o sa ma multumesc cu un dus.
Alinutza al meu in loc sa fie mai linistit pe masura ce creste e mai rau.Azi ne-am imbracat frumos sa iesim in oras,a tacut doar cat a mers cu masina,apoi s-a pus pe un plans,numai la san l-am linistit.Cu caruciorul mergem doar in locuri mai putin po****te ca tot asa o tine,inainte dormea afara,acum gata plans.
Astept si eu vremuri mai bune.
mami fericita cu
Alex

Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)