**Zmeurici de iulie-august 2009 (1)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

leeloo La multi ani,multa sanatate si sa dea DD sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de micutul Tudor si de al tau sot!
am reusit si eu sa intru putin acum ca face Denis nani-pentru vreo 10 min maxim jum de ora.De cand cu puseul asta de 6 saptamani toata ziua numai papa si nu doarme mai deloc.ieri am fost la socri-placerea mea -si micutul era marait si plangacios de somnic.cu chiu cu vai am reusit sa`l adorm putin cu suzi-mare om care a inventat suzetele-a dormit pret de vreo 10 min si abia apoi a papat bine si`a dormit 1 ora si ceva.
am si eu o intrebare:fetele ale caror bbei nu fac kk-alimentati la san-ati recurs la supozitor?eu da,alaltaieri si atunci a umplut un pampers,dar de atunci nu a mai facut decat un partulet cu putin kk.i`as mai da un supozitor,dar nu vreau sa`i invat intestinul puturos si am o mare dilema....sa`i dau sau nu?!problema e ca saracut se chitaie m,ereu si cateodata plange,face part si se linisteste,dar simt ca`i si bolboroseste burtica.ce ma sfatuiti?
noi ieri aveam 4,5 kg....deci a luat 1,5 kg fata de nastere....sunt multumita,mai ales ca socrii care nu`l vad mereu tot timpul spun ca a crescut,ca s`a schimbat,eu il vad la hainute mai ales ....ma bucur mult ca papa super bine si sper sa nu mai fie nevoie sa recurg niciodata la formula.
daca tot doarme bubulushul fug si eu sa pap ceva ca mooor de foame de azi`noapte...v`am pupacit.....raman in zona

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaaa mamici,haideti la o tare si fierbinte.ca o meritam.

aseara am facut eu de tura cu Melissa,a dormit de la 9 la 2:30,a papat bine si iar somn pana ce s-a facut ziua bine afara,nu m-am mai uitat la ceas.a mai bagat o tura de papa si vad ca acum are chef de hilizeala si batzaiala mai face gaaaaa ggggaaaaaaaaaaa sau scoate niste sunete de se sperie si ea,asa o trompetica are.
imi e asa draga de imi vine sa o mananc.
peste vreo 3 ani mai fac una nu ma vad eu fara burta de acum incolo sau fara vreun bebe mic.sunt topita dupa copiii.
al meu sotz s-a cam suparat cand i-am zis ca vreau implant,se temea sa nu ma afecteze cu ceva si sa nu mai pot face puradei,el mai vrea inca vreo 2.inca o fata si apoi un baiat.
ce planuri are el cu pielea mea...
ma bucura ca ii plac si lui copiii si ii iubeste de nu mai poate.e si el un copil mai mare.
mai vin copiii pe la Ebonee sa se joace jocuri pe tv,si el musai sa fie intre ei,sa se joace si el

cred ca peste vreo luna doo dau o fuguta pana acasa ca iar imi e dor de ai mei sa stau macar pana dupa sarbatori fiindca incep scoala in ianuarie sau februarie,inca nus` sigur,trebe sa ma sune si sa imi confirme de la scoala.dupa aia nu mai scap asa usor,doar in vacanta de vara si e mult tare pana atunci:((

sa aveti un weekend placut

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele,

Imi fac si eu prima aparitie la scutece, dupa ce v-am cautat intai la odisee, bineinteles.
Felicitari tuturor zmeuricilor aparute si asteptam cu drag incheierea plutonului.

Sa va spun si eu despre Robert al meu.
E un baietel taaaare cumintel. Mai nou doarme cam 8 ore pe noapte (11 pm - 7 am sau 12pm - 8 am). Cu variatii, bineinteles dar in general ne situam pe acolo.
Ba mai mult, chiar daca ne sculam inaintea mamicii, stam cuminti in patuc si gangurim finut pana reusim s-o trezim.
Numa ziua facem scandal daca ne e foame.
Am crescut, ne-am lungit:62 cm si 6 kg si toata lumea ne-a inebunit ca o sa ne ramana ochii albastrii pt. ca avem niste ochisori foarte frumosi.
In curand facem si botezul, mai avem putin si terminam de impartit invitatiile.

Despre hranit, noi avem varianta mixta: san + biberon dar totul din lapticul meu.
Folosesc si eu cu succes pompa Avent, am provizie la congelator si frigider si de acolo se servesc bunicile atunci cand eu sunt plecata in oras cu treburi sau la piscina.
De altfel era musai sa il obisnuiesc sa accepte si biberonul pt. ca si eu ma intorc in curand la serviciu.
O sa las rezerva acasa si eu plec cu pompa si recipient (ce mulg, aduc acasa).

Mi-a venit rezultatul de la CordBlood si e chiar multumitor: 60,3 kg.
Fiind baiat, la maturitate o sa aiba sigur mai mult dar macar pana pe la 18 ani cred ca sunt suficiente.

Ma duc sa mai citesc din urma si revin.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

flosideeaRoan al inceput avea cate un scaun la fiecare masa, acum odata cel mult de 2 ori pe zi.
Ce al mai ajuta pe el cand se constipa este sa ai masez burtica in directia ceasornica si ai mai puneam si cate o pernuta de apa calda pe burtica,(asta este buna si ptr colici) mai foloseam si varful termometrului , supozitoare nu am folosit niciodata ptr aici nu se gasesc(sau nu le-am vazut eu).In principiu fiecare copil este diferit , sunt mai kkciosi si sunt si alti care au un scaun odata la 2/3 zile , daca pe ei nu ai deranjeaza si nu se simt balonati este perfect normal mi-a spus doc neonatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

hera stiu ca este normal mai ales ca Denis papa numai san.dar crede`ma ca dupa vreo 3 zile era agitat,se vedea ca se chiunuie iar in a 5`a am recurs la supozitor pt ca nici de odihnit nu se mai putea odihni bine din cauza parturilor si a burticii.azi iar este a 2`a zi fara kk,ma bate gandul sa`i mai dau unul pt a`si goli el burtica -cand a facut kk s`a luminat la fata,papa,vorbea era bine dispus si vesel-cand il vad cu ochisorii aia mici cum se intristeaza de durere...uf,jur ca i`as mai da unul.ii dau Debridad in schimb,care stiu ca este bun si pt balonari,constipatii sau diaree.sper sa reusim asa cu el si sa revina la normal-inainte avea minim 4 scaune pe zi.

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Bine v-am gasit, , ne-a fost dor de voi dar nu a avut comp acasa ca se stricase.
am crescut, avem 6kg,s-a cantarit tati cu noi in brate aseara ,am avut o iritatie urata pe fate si piele capului,niste cosulete rosii cu puroi de care am scapat f greu, noroc cu o prietena a sotului, doc la budimex care ne-a recomandat sa-l spalam cu un sapunel de la ducray,aderma, cu extract de ovaz si sa-i dam cu triderm unguent,s-a curatat copiul la fata din prima zi de tratament spre fericirea mea ca deja eram disperata si icercasem o gramada. Alex este un copil cuminte ,doarme ,mananca si f important nu urla ,acum am inceput sa radem si sa stam mai mult treji ziua, cu patutul nu prea ne impacam (cand ma gandesc ca gandesc ce nemultumita eram cu patutul... bine ca u l-au avut pela mai scump ca si asa e piesa de muzeu). Si noi avem pb cu constipatia ,dar mia zis doc ,ca pt confortul lui sa-i bag dimineata suppozitor ca nu are nimic ,ca doar folosirea pe termen lung e cu efecte adverse si nu are rost sa chinui copilul daca vad ca il deranjeaza.
va punem si noi niste poze
http://picasaweb.google.ro/meleea9/LunaA3a?authkey=Gv1sRgCPKzmqDIqMuJxQE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

http://picasaweb.google.com/maria.mamaruca/LunaA3a#
si aici,scuze ca nu le-am sortat, verisoara predomina ca era ap ei

m-a fost dor de voi,v--am dus dorulsi v-am simtit lipsa in momentele mai grelee cand nu stiam ce sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor, au inceput sa se vada efectele masajului! Am scapat de o parte din vergeturi si celelalte s-au redus dupa doar doua sedinte!!! Nu-mi venea sa cred cand mi-a aratat aseara maseuza. Eu daca sunt toata ziua cu bb n-am sta sa ma uit in oglinda. Deci, are efect masajul, vi-l recomand!
Eu fac de 3 ori pe sapt, vine acasa maseuza si e 50 lei sedinta. Initial am zis ca o sa fac 10 sedinte, acum, cand incep sa se vada rezultatele si eu m-am obisnuit masata, parca mi-a greu sa renunt.

Si cand ma gandesc ca sotul a insistat sa chemam maseuza, eu nu aveam incredere sa apelez la cineva de pe internet, ma gandeam sa nu ma trezesc cu vreo practicanta de alte masaje. Iar la salon mi-ar fi greu sa merg. Aseara de ex, cand a venit tipa bb al meu abia se trezea dupa 3 ore jumate de somn. A trebuit sa incepem masajul cu 20 min mai tarziu ca sa pape si bb, ca nu stiam daca rezista o ora nemancat.

Mi-a zis ca burtica o sa se duca in vreo 10 sedinte. Si e atat de placut masajul la burtica.... Sper sa arat si eu bine cand voi fi nasica in octombrie, sa-mi iau rochita frumoasa.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Leeloo, la multi ani!
Poate iti face sotul cadou un pachet de masaje

Sa fii sanatoasa, mamica fericita si implinita!

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Eu am primit azi rezultatele criogenarii sangelui ombilical. Irinei i s-a recoltat 43,3 ml de sange ombilical si celulele nucleate gasite pot fi folosite unui receptor pana la 18,6 kg. Cam putin din pacate. In sangele din cordonul Laurei s-au gasit celule pt 46,2 kg. La voi cum a fost?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Putintel zic si eu ... La fina mea, pot fi folosite pana la 137 kg ... asa i-a venit rezultatul. Din cate am inteles, poti renunta daca nu esti multumita de rezultat ...

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput