Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io-s pe picior de plecat acasa, dar incerc sa intru later pe aici sa vad daca ma edific ce si cum, Daria !
Robi, ai grija de tine, lasa actele de eroism pentru altii !! Super tare faza cu raul de inaltime !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Dariuta, langosile in Bucuresti sunt gogosi. Cum zici tu, cu aluat facut pe rotund, umplut si prajit in putin ulei. Cauta si asa.
Placintele is ca torturile si-s coapte
gata, ma'c acasa, sa vaz poze

Va pupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumim, multumim
Nu pot sa o pun la CV asa ca stiintific nu atarna prea tare, dar e tare importanta pen' ca eu nu am publicat in romaneste si pot si eu sa ma duc cu revista la mama si la tata acasa si sa le arat si eu ce fac ca oamenii aia au impresia ca eu stau degeaba si prind muste p'acilea

Ioana, noi stam bine ca dotari mai ales la masuratori optice si microscopie, ne-a apucat criza aranjati , poate ne invartim de o colaborare...

Roberta, ai grija de sanatate!

Vorbiti de gogosi cu varza, pe mine m-ati pierdut deja...:)))
Daria, spor la bucatareala!

Ema, de unde ai atata energie?! Si de ce faci din astea, nu e mai simplu cu o echipa, sa faca munca grea si tu numai la finetzuri?

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

io de azi dimineata ma joc!..fac lego ..ma joc cu Diji..aoleu...si vai de mama mea!
sondaj!!! copii se joaca singurei? cu ce ,in ce fel...si cam cit ii tine???

revin ca-s lipsa la apel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

placinta cu cartofi
mnoah asta e placinta
gogosii sunt aia pufosi cu zahar

Cristal, felicitari

Edit: Kim, Giulik se joaca foarte singura
Cu papusile - dezbracat, imbracat, dansat
Cu confectionarea margelelor
Picteaza
Se macheaza si-si da unghiile cu lacul ei micutz
Cred ca sta asa fara sa scoata o vorba si 2 ore. Insa eu ma bag in seama si ma bag in joc Cred insa ca daca o las poate sta si toata dupa`masa ea, cu jocurile si mutenia ei.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dario, iote-ma, am vazut poza, dar nu inteleg mare lucru ! Io zic ca si Dana-roller, pin la urma tu ce vrei satz iasa, ceva gen gogoasa sau placinta/prajitura? Ca m-ai bagat in cetzuri !! Poate apare Roxi, ca ea e masterchief la culinarisme dastea !!
Olivia, Andreiushu se joaca singur la modul distructiv in ultima vreme, toate jocurile sint cu batai, a distrus majoritatea jucariilor, inclusiv combina noastra muzicala (dac-o vede taxu, si-a dat foc la valijoara, hehe !). Mai nou, de ziua lui i-am luat nintendo dslite si se joaca cu joculetzele lui cind se plictiseste de stricat prin casa ! Daca vrem sa se joace frumos, ne jucam unul din noi cu el ! Lego nu face ca nu are rabdare prea multa ... uneori isi aranjeaza "jungla", adica animale dalea de plastic mititele, dinozauri, animale domestice, blah-blah ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Monicule ..jos palaria!!!..tare faza cu parintii!
Dana cum mai sint copii..ca am citit printre rinduri!
Ema abia astept sa vorbim la telefon,,,si apropo de sondaj eu eram pro par lung..dar tu esti frumoasa si cheala...avantaj tu!
Daria ai fost la dr? ..cauzele pot fi multiple...Giulik este incredibila! Vreau si eu o fetita!
Multumesc tuturor pt urari! Tava..sa vedeti faza ..eu am vazut-o si am zis ca socrela a pus-o(deci nu am comenntat ca o nora buna ce sint )..socrela nu a vazut tava decit cind a vazut pozele pe pc..si a inebunit!...a crezut ca eu am ales-o!!..in final vinvatul era Sorin care a intins mana in dulap si a luat ce i-a venit primul!
Alice , si eu pierdut speranta ca vine la 5 ani un copil cuminte!
Rox eu te-am vazut pe viu si stiu ce bine ai aratat la nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria gugaleste cu "varzari" poate gasesti ce cauti....hai ca mi-ai facut o pofta
Cristalinaio-s deschisa oricarei colaborari(acu' daca scap de un hop,vreau sa trec intr-o alta echipa mai tanara)
Vivia si a mea se joaca destul de mult timp singura mai ales daca-i spun ca am treaba,mai nou cu Ash si Pikachu...sau isi face familii din papusi,mama tata si vreo trei cupii si se joaca cu ei,ii duce la gradi la scoala..are grija de ei pana vin parintii...modeleaza diferite chestii dar numai cu plastilina aia ciudata de la amos....sau se joaca la calculator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

citeam ce ati scris si una peste alta deodata am ramas nostalgica, Rox zicea ca atunci cand eram gravide scriam mai mult, m-au luat atunci valurile de amintiri si m-au purtat inapoi spre 2003-2004, apoi Monica zicea ca o da la scoala pe Maria la anul, imaginatia m-a propulsat inaintre spre 2010, ghiozdan, carti, caiete speciale, cautat de scoli, de invatatori, si uite asa in tangajul asta intre amintiri si visuri de viitor, intre ani, am ametit un pic ....cum au trecut anii....ajung piticlontii scoleri la anul ? eu cred ca o sa mai astept pana la 7 ani si atunci il inscriu la scoala, Danu meu nu e cred asa copt la minte, inca...

edit, ca sa raspund la sondajul Oliviei
- la noi e in plin elan jocul in doi, bataia in doi, dragaleala in doi. Daca eu am de gatit si alte treburi casnice ei isi fac de lucru, devasteaza rafturile cu jucarii, alearga prin casa, se uita la dvd-uri cu povesti, au primit de ex acu de ziua lui Danu, pe Jack si vrejul de fasole, si aventurile lui Black beauty, sunt pur si simplu fascinati de cele doua, se pun pe burta unul langa altul in pat si se uita amandoi la laptop, din cand in cand isi trag cate un cot ca cica nu au loc destul sa vada bine amandoi; mai construiesc cu lego, si aia e activitatea cea mai putin durabila pt ca nu au cine stie ce imaginatie si se plictisesc repede, trec la lupta cu sabiile lu darth vader, isi pun mastile de power rangers, se ascund in cortul ce troneaza la noi in living, coloreaza cu acuarela, plastilineaza cu masina de facut figurine din plastilina, si cam atat....pe afara in parc se dau pe toate alea, la nisip cu lopatele, tractorase, bascule, in spatele blocului se joaca cu restul trupei de copii, se dau cu bitiglele, cu masinile, tractoarele, trotinetele etc

Aportul meu e la explicat anumiti termeni ce nu-i intelege Danu la povesti, si mai nou intreaba tot ce nu intelege, azi ma intreba ce e ala un "parazit", si un "sac de oase", de exemplu :P
Le mai citesc/spun povesti, arbitrez jocuri, dau povete, le povestesc amintiri din copilaria mea, supraveghez joaca in aer liber, ii antrenez in joc de roluri, jocuri de logica, matematica, astea-s preferate de Danut. CAm asta facem noi

sanatate tuturor si o saptamana linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

bonsoar.

Daria, vazut poza, da' n-am inteles nik. Pentru mine parca-i o clatita uriasa Oricum, pofta buna!

Si-am vazut constantenii. Roxana, Vreau fititz si mai vreau un copchil care sa nu arate de parca ii dau mancare o data pe saptamana

Olivia, Victor se mai joaca singur, uneori, dar nu mai mult de 10 minute legate. Oricum, jocurile lui presupun miscare continua, asa ca, indiferent daca se joaca singur sau nu, ametesti in 5 minute. Astept momentul "jocului" in 2...

Ma'c sa selectez hainute de pe mothercare, dam comanda sptamana asta si am bagat de seama ca hainele lui Vic au ramas mici (s-a lungit plodu vara asta) iar Paul n-are decat imbracaminte de vara...
O seara usoara.

Mergi la inceput