Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
'neata! ..na ca-s si eu prima !
dupa Luca care a avut ceva muci,Sorin la pat,acum m-a luat pe mine..ma doare in git si nasul este congestionat si parca vad ca ajung la sinuzita!
szivarvany spune:
Buna dimineata din tara tusei.
Am tusit ca doo magaruse
Kim, sanatate la voi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Dana (Ema) despre asta vorbeai?
http://www.kidsdecoratingideas.com/kids-decor-detail.php?RecordID=1947
g_ioana spune:
Neatza de la mumia lui scooby doo..mandra a zis de dimineatza ca seman leit cu ea
Aoleu deja incep virozele,meii este abia 3 septembrie...insanatosire grabnica oradencelor si Viviei
Eu azi noapte am dormit vreo doua ore,in primul rand mandra a vrut sa dormim toti trei asa ca am fost cea mai inghesuita,apoi au inceput sa sforaie pe rand..cand s-au linistit mi-a fugit somnul..
Mai vream sa zic ceva dar am uitat,sunt in zona ca m-am invoit de la servici sa nu sperii colegii...hai pupicei
roberta04 spune:
'Neatza! ...ca nu-i 12 inca
Olivia si Daria, sanatate maxima!
Eu sunt cal de curse in continuare. Matei ma santajeaza- sta la nepoatele mele cu conditia sa fug eu in pauza de pranz sa il hranesc si sa il adorm .Asta intr-o ora- 10 minute dus, hranit, spus povesti, cantat, fugit inapoi. Ieri, dupa episodul asta imi batea inima in gat.
Maine avem petrecere la o fetita si copilul meu isi bate joc de mine, ii zice lui tati aseara ca nu luam taxiul (Petro e la magazin la ora respectiva), ca ma pune el sa alerg, sa mai fac un pic de sport ca am nevoie
szivarvany spune:
Hihihi, ce tare e Matei mare smecher
Ioana, ce noapte linistita ati avut si voi
Discutie cu Giulia pe drum, vazand una-alta ... tineri, mozoale, alea-alea
Mami, ei sunt iubiti ?
Da.
Fata-baiat, fata-baiat ?
De obicei da, dar poti vedea si baiat-baiat, fata-fata.
Eu voi avea iubit ?
Desigur.
Ne vom tine de mana ?
Da.
Ne vom pupa ?
Da.
Trebuie sa vorbesc cu el ?
- aici deja ma scapa rasul, titpic pt ea, vorbitul asta minimal -
Da mami, si cu el si cu mine.
Bine mami, iti pot spune tie atunci despre el ?
- la care io, maaare inspirata -
Da mami, tu imi spui mie si apoi il spionam impreuna.
La care Giulia: ce te iubesc mamiii
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Hihihi, ce tare e Matei mare smecher Ioana, ce noapte linistita ati avut si voi Discutie cu Giulia pe drum, vazand una-alta ... tineri, mozoale, alea-alea Mami, ei sunt iubiti ? Da. Fata-baiat, fata-baiat ? De obicei da, dar poti vedea si baiat-baiat, fata-fata. Eu voi avea iubit ? Desigur. Ne vom tine de mana ? Da. Ne vom pupa ? Da. Trebuie sa vorbesc cu el ? - aici deja ma scapa rasul, titpic pt ea, vorbitul asta minimal - Da mami, si cu el si cu mine. Bine mami, iti pot spune tie atunci despre el ? - la care io, maaare inspirata - Da mami, tu imi spui mie si apoi il spionam impreuna. La care Giulia: ce te iubesc mamiii ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
M-am topit...
roller025 spune:
Neatza!
Daria, si multa sanatate! Suuper Giulia
Oliv, sanatate si la voi!
Ma apuca groaza, ca in 2 saptamani incepe gradi...
Ioana, pai e bine sa fii vedeta, nuuu?
Robi, taare Matei! Asta cu santajul o practica si Victor. Io ma bucur ca fi'miu a trecut de la capitolul "mare dragoste" la capitolul "stai sa vezi ce-mi poate pielea" in relatia cu bunica'sa. Care a cam renuntat la pupaceli in zone moi si a intrat la represalii (adica incearca sa inventeze si sa aplice pedepse ). Asa ca ieri, cand Vic a decretat ca e ora de joaca pentru el (cand de fapt trebuia sa doarma) a ramas in strada, ca bunica'sa a inchis poarta. Nu i-a placut si a bodoganit o juma de zi, iar aseara a data raportul cu lux de amanunte
Well, in avanpremiera urez pentru maine
La Multi Ani, Dana! Multa sanatate si cat mai multa fericire!
Si va urez tuturor un weekend linistit! Ne mai auzim luni.
Pupici!
roxanaz spune:
ziua bun my dears
io am fost cu copiii la micul targ de copii de aici, a fost ok, le-am luat incaltari si nite maruntisuri. saptamana viitoare o sa incep sa merg cu Patrick la fastrack kids, cei cu programele educationale after school. acum i-a placut... sa vedem cum o fi si atunci.
Daria, dementiala Giulia cu mutenia. nu a trecut tusea aia??
Robi muahahahaaha ce te face Matei... au au au da na, acu daca a observat copilu ca mama are nevoie de ceva miscare...
Danule las ca e bine ca incepe gradinita, zau (eu una de aia astept)
ma duc sa termin de strans prin casa.
pup tuturor!
cristalina spune:
Buna ziua,
Eu imi iau copiii, dintii (ca de ieri sunt stirba am dat lucrarea la reparat dar nu s-a putut, asa ca sunt si fara dinti si fara portelan dear azi ii recuperez) si plec la mama!
Daca e ultimul weekend de vara tarzie macar sa profitam . Pe domnu' John il lasam sa faca stiintza...:)
Drept pentru care urez si eu
La multi ani Dana!
Multi ani sanatosi si voiosi!
Un weekend excelent sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi