Copilasi de Iulie-August 2004 * (28)
Raspunsuri - Pagina 11
roberta04 spune:
M-am intors de la maraton , macar azi a mancat si a adormit la foc automat, asa ca am mai avut timp si de o cafea mica.
Duminica il ducem la bunici pentru ultima saptamana de vacanta si mai respir un pic.
ROXI, ce face Eva? Spuneai parca ieri ceva de niste mucisori?
Azi ne petrecem, e ziua finutului meu, implineste 6 ani si pe mine m-a cam luat valul cu cumparatul cadourilor... Petro m-a rugat sa las macar niste bani de o punga de cadouri, ceva, ca am luat si carti, si haine si lego, daca tot se vorbea. Maine avem alta petrecere la Mc deci traiasca libertatea!!!
In cazul in care maine nu apuc sa intru, LA MULTI ANI DANA! Sa fii sanatoasa in primul rand si sa te bucuri de tot ce e mai bun in viata!
roxanaz spune:
Rob, saru mana, Eva e ok. vad ca nu a mai avut nimic de ieri. distractie placuta maine!! ziua finutul meu e sambata viitoare... inca nu am luat nimic....
Cristale distractie placuta la mama ta!!
roller025 spune:
Gata, terminat sedinte, pregatim plecarea
Roxane, te inteleg. Da' io am fost norocoasa care a stat cu un cupil pe vara. De'acu vin doi Si inca negociez cui Victor unde locuim de saptamana viitoare: la Bucuresti sau la Tg Jiu
Fast track zici? Io inca n-am stabilit ceva pe iarna... si am renuntat si la teatru... nu mai intra in buget Poate in primavara, daca nu dam faliment de tot...
gata, plec, va pupu!
kim222 spune:
...deci ..in urma pilelor si a insistentelor mele telefonice la primarie...azi am ridicat autorizatia de construire!..
dau de baut!
szivarvany spune:
Asa da, Kim, sa fie intr-un ceas bun si sa va vedeti visul implinit rapid-rapid
Ema-Speel-Dana
Si un we frumos tuturor
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
g_ioana spune:
La multi,multi,multi ani si buni,Dana-Ema!Multa fericire si iubire alaturi de baietii tai!
Vivia felicitaripana-i gata casa o sa tot bem cate-un paharel ca sa iasa rezistenta
week-end frumos
polux spune:
La multi ani frumoasa Ema. Sa-ti aduca viata numai fericire, sanatate si noroc, toate alaturi de familia ta frumoasa.
Olivia felicitari.Deci cand incepeti constructia?
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
kim222 spune:
Liliana ,deja ne-am apucat ..luni va mai arat niste poze..
Azi am avut party-ul,zic eu reusit..copii s-au distrat...au fost asa de fericiti!
Las pozele sa vorbeasca:
http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/LucaS5thBDay?authkey=Gv1sRgCNyshtDm77yi8gE#slideshow/5377949936421048610
roberta04 spune:
Hello! Ploua, ploua, ploua... si noi trebuie sa plecam sa ducem copilul la tara...
Am reusit sa vad si eu in liniste pozele de la ziua lui Luca,am admirat copii frumosi si mamici de Constanta care mai de care mai frumoasa! Mi-au placut in special pozele cu copiii pictati si tortul!
Noi am tinut-o intr-o petrecere, vineri la finutz, ieri la Mc..., poate reusesc sa pun poze zilele astea.
De maine am o saptamana super incarcata, seful mau pleaca azi la Londra (daca decoleaza avionul spune dracusorul din mine, ca de mine s-a ras o luna ca am calatorit 24 de ore in loc de 6)si ii tin locul, o colega e bolnava si tot eu trebuie sa fac niste rapoarte in locul ei, dar gasesc eu timp si sa va mai citesc...
Sa nu uit, ieri m-am intalnit la cumparaturi cu D-na Pasarik care arata super-bine bronzata si ochii aia albastri...
V-am pupat, duminica frumoasa!